Orakelbudskap 11 maj 2018

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Shakti är den gudomliga feminina elden. Hon är en energi som kan röra sig genom oss och väcka oss till själens verklighet och när det sker förändras allt – oavsett om det är i ett enda slag eller om det är gradvis över tid.

När vi kommer i vår själs kraft kan vi inte längre leva det liv vi hade innan, när vi fortfarande var en slumrande möjlighet, begränsade av de tankar och föreställningar som vi uppfostrats och betingats till att tänka och ha.

Vi kanske försöker hålla emot, men det går inte och tillslut är det uppenbart för alla att vi har förändrats, inifrån och ut.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

star

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar och om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke