Orakelbudskap 30 juli 2018

2

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Om det känns som om hela livet är upp och ner och allting står på ända nu, kom ihåg att din trygghet inte ligger i någonting yttre, även om du alltid har trott det, även om det alltid har varit så.

När hela havet stormar, vågorna går höga och förändringens vindar sliter i grenverket och till och med fäller en och annan tall och gran, kom ihåg att din verkliga trygghet, din enda egentliga säkerhet bara står att finna i dig själv.

Där, i ditt eget innersta centrum, när du står grundad i din själs kraft och linjerad med ditt högre jag, har du en skyddad hamn mitt i stormens öga och då spelar det inte längre någon roll vad som försegår runtomkring dig.

Oavsett hur det skiftar och glider, förändras och förvandlas, är du gudomligt beskyddad och omhändertagen.

Om du har det svårt kan det bero på att du är ovillig att släppa taget, att du gör motstånd och spjärnar emot den här oundviklig processen och utvecklingen.

Om det är någon eller något, en person, en plats, en situation, en föreställning eller övertygelse som du känner att du skulle ha svårt att klara dig utan kan det vara precis just det som är allra viktigast för dig att släppa – kanske till och med avgörande – för din fortsatta färd.

Släpp all oro. Fokusera på hjärtat. Du är mer redo än du anar, så låt det som ska hända ha sin gång.

star

Vill du se en NUMEROLOGISK PROGNOS för sommaren
kan du klicka här

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Så då tror jag att jag fortsätter på den färden jag har startat. Så får jag se hur det är lite längre fram längs vägen.

Lämna en tanke