Orakelbudskap 25 september 2018

2

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Fokusera på ljuset är ett budskap som kommit upp flera gånger genom åren som bloggen har varit igång – och det är inte undra på: vi behöver bli påminda om att det är det vi ska göra oavsett vad som händer.

Ofta är det så att när det sker en tillströmning av ljus så kan effekten bli att också det som legat dolt i mörkret kommer i dagern och då kan det vara lätt att stirra sig blind på det.

Men det som kommer upp i ljuset är bara en oundviklig del av processen och när det sker är det viktigare än någonsin att inte låta sig distraheras.

Det betyder inte att vi ska förneka det mörka och vad det innehåller men vi behöver inte heller fokusera på det – något som också blir lättare när vi kommer ihåg att det vi fokuserar på tillför vi energi och det vi tillför energi är vad vi göder – det växer.

Fokusera därför på ljuset – låt det fylla och genomlysa dig och stråla ut i världen.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke