Orakelbudskap 22 oktober 2018

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Den upplyste krigarens kraft och vapen är hans förmåga att vara sitt sanna jag och tala sin sanningen snarare än att kunna hantera ett svärd eller ett spjut, att slåss.

Han pekar på betydelsen av att inte låta sig förföras av eller sysselsätta sig med allt som är eller verkar vara fel med oss själva och världen – utan istället fokusera på vår visdom, vår skönhet och inneboende kraft.

Istället för att falla för frestelsen att odla våra upprörda känslor och följa våra lägre instinkter som en reaktion på det som verkar vara och sker kan vi välja att förstå att det obehag vi känner är ett uttryck för eller speglar en disharmoni eller obalans inom oss.

Självklart kan man ibland behöva agera rent praktiskt, avlägsna sig eller gå, ifall en situation är överhängande eller akut men oavsett vilka problem eller utmaningar du än kan tyckas stå inför så finns det bara ett sätt att varaktigt lösa eller överkomma dem, och det är inifrån och ut, genom att göra det “inre jobbet”. Det är alltings grund.

När vi upplöser mörkret genom att föda vårt ljus transformerar vi inte bara oss själva utan hela vår värld.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke