Orakelbudskap helgen 26-28 oktober 2018

2

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Det är vanligt att vi låter oss definieras av yttre faktorer – av om vi är en mamma eller en pappa, en läkare, lärare eller servitris… vad vi tjänar, var vi bor, vilket bilmärke vi kör om vi alls har bil eller hur många överviktskilon vi lagt på oss eller lyckats banta bort.

En del av det kan vara viktigt och betydelsefullt och ha sin plats, men om vi låter det definiera oss är vi inte bara sårbara utifall vi skulle mista någonting av allt detta, vi kan också förlora oss i det och missa kanske det allra väsentligaste – att ta reda på vilka vi egentligen är, i vår kärna, essens – vår själ.

Många gånger har vi också en bestämd uppfattning om vad som skulle göra oss lyckliga – en bestämd uppfattning om vilken form det ska ha och ta, men det kan också vara en källa inte bara till besvikelse och frustration utan också ett effektivt hinder för att finna det som verkligen resonerar med oss och skänker oss tillfredsställelse på djupet.

Budskapet denna vecka är en påminnelse om att leva i världen – men inte av den. Att identifiera oss inte med vårt ego och vår lilla begränsade personlighet utan med vår stora tidlösa själ.

Om du sätter det i system och är konsekvent kan du komma att få uppleva en fullständig transformation av ditt liv, av hela din existens, och dina vildaste drömmar bli verklighet.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej vivi min tanke är på min relation jag vill så gärna veta och så gärna nyfiken om våra relation jag och min ex hur det ska komma vara . Jag är så kär i honom men jag vet inte om han är det samma eller . Han kommer och går det gör mig osäkert jag vet inte vad är sanningen kan du snäll hjälp mig vivi

    • Hej, det låter som du har det jobbigt och skulle behöva prata med någon, men det här är inte Vivis blogg utan min, Lady Casha. Vivi tar dock inte några personliga konsultationer och ingen av oss spår och vägleder i ett kommentarsfält. Du är däremot varmt välkommen om du vill ringa antingen till mig eller till någon annan av mina kollegor på Tarotguiderna så hoppas jag att någon av oss ska kunna hjälpa dig komma till klarhet. Ta hand om dig. Varma hälsningar/Lady Casha

Lämna en tanke