Orakelbudskap 2 november 2018

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Att vara mellan världar, att befinna sig i transit – att ha avrest men ännu inte kommit fram.

När vi lämnar det gamla och rör oss mot någonting nytt kan vi inte släpa med oss våra föreställningar och antaganden om saker och ting, livet, oss själva och andra – vi behöver låta allting gå för att till fullo kunna stiga in i det som komma skall.

Även om vi har svårt att nu se framåt är det viktigt att vi är öppna för den framtid som håller på att komma oss till mötes, att vi inte blockerar den genom att tvinga in den i våra förutfattade meningar, uppfattningar och idéer om hur vi själva och allting annat bör vara eller är beskaffat.

Det krävs mod att släppa den illusoriska trygghet som vi kan ha funnit i att tro oss veta men för den som vågar och vill skala av, lägga av barlasten kan en affirmation vara en hjälp på traven.

Jag släpper nu taget om allt jag vet och tror att jag vet, om mig själv, alla andra, mina relationer och allting annat.

Upprepa affirmationen 21 gånger på raken första gången du använder den med så mycket eftertryck och övertygelse du kan uppbringa och använd den sedan som ett mantra under en tid- morgon, middag, kväll och däremellan – för att hjälpa dig på traven, för att befria dig från det förlegade som nu spelat ut sin roll.

Det kommer göra transiten lättare och kanske också kortare.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke