Orakelbudskap 8 november 2018

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Samma orakelbudskap kom upp denna gången som för en knapp månad sen – du hittar det här. Det betyder att det fortfarande är aktuellt och någonting att fortsatt uppmärksamma, så läs det gärna igen.

Men jag drog också ett kompletterande budskap.

Regnmakaren är en mästare på att manifestera och påminner oss om att använda vår förmåga och kraft med integritet och enlighet med vår högre vilja och inte missbruka den för enbart själviska eller destruktiva syften.

Det är också en påminnelse om att vi skapar hela tiden med våra tankar, övertygelser och föreställningar – inklusive och i synnerhet våra omedvetna sådana – att våra omständigheter på något sätt alltid speglar vårt inre.

Det är inte alltid lätt att se och inte alltid lätt att ta till sig, men den som kan acceptera att det är så har redan där kommit en bra bit på väg mot att utveckla sitt eget mästarskap, i alla fall några första avgörande steg.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke