Orakelbudskap 20 november 2018

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Oraklets budskap idag är en inbjudan att se världen med förundran och vördnad som bara den kan göra som vet att allt är möjligt – som ett barn som ännu inte begränsat sin fantasi eller förlorat sin oskuldsfulla blick.

Det finns en underliggande intelligens i universum som genomsyrar och utgör allt i en gigantisk väv – ett fält av en oändlig potential av möjligheter (se gärna filmen “What the Bleep do we Know” som jag skrivit om i ett tidigare inlägg om du inte redan har gjort det, eller läs “The Field” av Lynna McTaggart).

Händelser, tecken, symboler och omen av olika slag är alla ett sätt att kommunicera detta till dig med den vanliga världens medel så att du blir uppmärksam och vaken och kan skapa ditt liv och din verklighet utifrån denna potential.

Du behöver inte vara ett offer för omständigheter utanför dig, du kan frigöra dig och ditt sinne och skapa det liv som är i enlighet med den du verkligen är och för ditt högsta bästa.

Var öppen för det som kommer till dig från din inre vägledning och de tecken som visar dig vägen framåt, nästa steg eller handling – så är du alltid på rätt väg.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke