Tarot för juletid – andra halvan av december 2018

0

Här kommer en läsning av energierna för andra halvan av december månad 2018, årets sista dagar.

Har du hittat hit gäller läggningen dig, men håll i minnet dels att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos är ställd utifrån nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation och stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

På grund av datorkrångel blir det utan bilder den här gången.

Nuvarande situation

Det har varit tufft under en tid men ur detta har det vuxit en inre styrka, fokus och målmedvetenhet som nu kommer många av oss tillgodo i våra liv. Saker och ting börjar plana ut och vi kan se att de största prövningarna ligger bakom. Det betyder inte att det inte fortsättningsvis kan finnas saker som tar oss och våra krafter i anspråk men det går lättare för oss att anta dessa utmaningar framförallt eftersom vårt perspektiv och förhållningssätt har förändrats. Det handlar inte om hur man har det, utan om hur man tar det som det heter… i grund och botten är vi sällan offer för någonting annat än oss själva och våra egna föreställningar – och här ser det ut som om vi verkligen har börjat genomskåda en hel del av de illusioner vi tidigare uppfattat vara odiskutabla sanningar. Men det är samtidigt en process som vi med sannolikhet behöver fortsätta med – medveten är ingenting man blir en gång för alla utan det är en pågående utveckling, där vi vaknar till ständigt nya insikter. Med den kraft du nu besitter, se till att använda den konstruktivt och positivt.

Råd/vad som behöver göras
Ha tålamod. Både med omständigheterna och dig själv så väl som andra. Saker och ting befinner sig i transit mellan det som varit och det som komma skall, men slutet och början överlappar och går i varandra. I detta nya som är på väg in kan vi ibland uppleva “falsk starter” – att vi tar sats och hoppar i eller kommer igång – bara för att uppleva hur det kommer av sig igen. Hetsa inte upp dig över det utan förstå att det ligger i sakens natur. Ungefär som en tonåring pendlar mellan att vara barn och nästan vuxen, kan gå framåt mot självständighet med stora kliv bara för att falla tillbaka “i barndom” igen. Det är ett sätt att konsolidera grunden på – och kan krävas när den ska hålla länge.

Kom ihåg att regelbundet genom hela denna tid checka in med dig själv. Ta någon eller några minuter och koppla loss från allt som pågår omkring dig. Sätt dig ner om du kan och blunda och rikta dig inåt och uppåt. Släpp allt, alla tankar, allt som du upplever som måsten eller som oroar eller stressar dig. Behöver du någonting att fokusera på kan andningen vara en bra hjälp – och så fort du märker att du seglar iväg med tankarna som kommer, återför du dig själv till andningen igen. Det kan vara ett sätt att hålla stressnivån nere.

Utgång om rådet följs
Här finns stabilitet och trygghet – ett fokus på den lilla familjen, konventioner och traditioner samt på det materiella – saker och ting som mycket väl kan ha sin tid och plats, framförallt såhär kring jul. En känsla av att (äntligen ) ha kunnat bringa en viss ordning i det som tidigare sannolikt kan ha upplevts som kaotiskt och svårhanterligt – här är det hanterbart och överskådligt. Låt bara inte fixa idéer om hur saker och ting ska vara komma i vägen och ställa till problem – risken är nämligen med denna energi att man är lite oflexibel och vilket kan bädda både för besvikelse och konflikter. Det är bra att ha struktur och vara organiserad och praktisk, men det är meningen att det ska vara till hjälp och inte bli till ett mål i sig.

Övergripande
Detta kan vara en praktisk och materiellt inriktad period som också samtidigt är tillfredsställande och rik på det andliga planet. Det är också med hjälp av intuitionen som du kan navigera genom dessa dagar på ett ytterst positivt och påtagligt sätt – genom att lyssna på din inre vägledning kan du ta dig förbi de skär och grund som du annars skulle kunna köra in och fast i. Det hjälper dig att hitta enkla och praktiska lösningar på situationer som uppstår. Ha ett öppet sinnelag och vinnlägg dig om att bevara sinnesron vad som än händer, även om saker och ting inte förlöper så som du önskat eller enligt planerna. Det blir bra ändå.

Jag önskar alla läsare och kunder en riktigt GOD JUL!

I slutet av december/början av januari kommer hela årets tarot för 2019.

star

HELA ÅRETS TAROT för 2018 hittar du fortfarande här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke