Orakelbudskap fullmånehelgen 21-23 december 2018

2

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Detta orakelbudskapet är en direkt fortsättning på det som kom med tarot för juletid i förra veckan.

Regnbågen representerar bland annat bron mellan den materiella och andliga verkligheten och att den dyker upp här och nu är en bekräftelse på att allt är som det ska, att du – oavsett hur det känns – är på exakt rätt plats nu, i förhållande till var du har varit, vart du ska och allting annat.

Den är en indikation och en bekräftelse på att gryningen är på ingående, på att vad det än är som pågår så håller det på att skifta och att vi behöver hålla det i minnet eftersom vi inte ännu kan se det med våra egna ögon.

Alla vet att det är mörkast innan det gryr, innan dagsljuset återvänder.

Ändå är det så lätt hänt att ge upp just då, framförallt när vi inte fått de resultat vi önskar eller hoppas på inom den tidsram som vi förväntat oss – men en stor del av livet handlar å andra sidan om just att ge upp våra begränsade föreställningar.

Det är i den processen, då vi inte längre tycker oss ha någon kontroll, som vi har chansen att öppna oss varaktigt åt någonting större.

Innan vi stiger i land på andra sidan stranden, innan vi har tagit oss över bron, kan det kännas lurigt, osäkert och omöjligt, men det är också då vi står inför potentialen av ett verkligt genombrott.

Det är någonting som var och en behöver uppleva för sig själv för att få en egen referenspunkt och övertygelse.

Du är strax där. Din erfarenhet av att vara en varelse i den här verkligheten håller på att förändras. Och allt är precis som det ska.

Jag önskar alla läsare och kunder en riktigt GOD JUL!

I slutet av december/början av januari kommer hela årets tarot för 2019.

star

HELA ÅRETS TAROT för 2018 hittar du fortfarande här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även healer och utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej finaste!
    Jag blir alldeles berörd och tårögd av dagens ord. Det tog direkt i hjärtat på mig och jag känner mig tacksam och glad att jag är rätt i livet nu och med lite mer tålamod så händer det jag drömmer om mest av allt.
    Tack

    • Tack Anna-Maria för att du delar med dig, det gläder mig att veta konkret det meningsfulla med mitt arbete. Allt gott till dig.

Lämna en tanke