Orakelbudskap 18 januari 2019

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Budskapet denna vecka handlar om det mysterium som livet i sin helhet och i grund och botten är. Ett mysterium som vi aldrig riktigt kan omfatta.

Uppmaningen är att släppa taget och inrätta oss i att det är så. Att lära oss leva med att vi inte vet med säkerhet hur det ska gå med allt, utan istället rikta in oss på att vara närvarande i det oändliga nuet – och ha tillit.

Tillit till vår egen själ, vår egen inneboende gudomliga kraft och energi och att vi är en del av någonting mycket större, en del i en helhet där det råder en gudomlig ordning oavsett hur kaotiskt det kan se ut och verka på det mänskliga vardagliga planet.

Det handlar också om att det finns delar av vårt psyke, det som kallas skuggan, som vi undviker att kännas vid – och därför gärna projicerar på andra.

Genom att bli medveten om och dra tillbaka dessa projektioner och ta det fulla ansvaret för vårt liv går vi fria att vara, verka och skapa i världen som suveräna varelser istället för att vara offer för den.

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även healer och utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke