Orakelbudskap 11 mars 2019

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Det var inte länge sedan regnmakaren var på tapeten i den här bloggen – nu dyker hon upp igen för att påminna om sitt budskap.

Att åkalla regn när det är torka visar på en sällsynt förmåga att manifestera och regnmakaren är en kraftfull själ kraft med en mästerlig förmåga.

Hon kan skapa och förändra världen och skeendenas förlopp genom att arbeta med den bakomliggande energin, de fyra (eller fem) elementen – därför att hon vet vem hon är, har tillgång till hela sig själv och förstår de lagar som styr verkligheten.

Hon pekar på hur viktigt det är att vi tar oss själva helt och fullt i anspråk  – att vi kommer i och inte backar för vår kraft – men också på vikten av att vi använder den kraft vi har och vår förmåga att manifestera med integritet – att vi lyssnar till vår inre och högre vägledning så våra manifestationer kommer inte bara oss själva till gang utan är till godo för helheten.

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke