Om Namo Guru Dev Namo

1

Här är ytterligare ett mantra för den som antingen är övermannad av känslor och/eller “dåligt mående” och för den som inte kan få tyst på tjattret i huvudet – eller för den som bara vill vinnlägga sig om att förbli centrerad, linjerad och grundad i sin själs energi.

Ta en time out från allt som pågår genom att fokusera på Om Namo Guru Dev Namo vilket ungefär betyder “jag bugar mig för den kreativa visdomen inom mig” (Ong Namo), “för den den gudomliga läraren inom mig” (Guru Dev Namo) och hjälper dig att tona in dig och koppla ihop dig med din själ och ditt högre jag.

Mantrat kan också, som de flesta andra mantran, spelas i bakgrunden för att höja energin både inom oss och runtomkring.

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även healer och utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

 1. Tack förre drar svenskt . För jag kan inte engelska alls så förstår inte alls vidion.
  Men ja jag är sån som du beskrev. Jag söker på svenska som till viss del hjälper. Badat i kväll det ät väldigt viktigt för mig göra det faktiskt.

  Kan inte klara mig med enbart duchs hämska tanke . Själs resor där mm.
  Fantiserar om nordpolen vinter land.
  Bland annat lite andra egna idér som jag tar till när blir hämska årstiden min sanning sjunger jag ut. Starta det förra året då inte var svenskt väder alls. 👎😧😤😣😢
  Jag av skyr vår och sommar nämligen om vänd höna är jag verkligen..

  Tyvärr är min folk grupp som lider av värmen över mäktigt åt fel håll.
  Ska många duma facking folk tysta ner oss. Men jag vågar stå på mig kriga för den jag är . Inte må passiv dåligt. Värmen sabbar min aptit lust med ALLT och kan inte tänka använda min gåva lika bra.
  För här tjatter som vill en massa utan jobba sig dit. Det tär på en mer i den hämska idé perioden. . Vilket reducerar själv mord tankar önskar man inte fanns alls. Så har jag det för ofta. Min årstid är vinter 20 minus massor snö. Är tyvärr minst av den . 😢😤👎 ..
  Så nu förstår jag många tänker som dom gör faktiskt. Men pratar inte om det. Lämnar en massa fråge tecken. Jag i alla fall varskot gäller mig. Vilket är nöjd över.
  På mitt sett hoppas jag insperar och vågar stå för vara varm blodig värme känslig.
  Ofta får höra av den folk gruppen. Vad du är modig ! Så illa är det. 😕
  Och ofta får höra av sommar folk att bara du som tycker så. Nej värkligen inte men man måste vara stark det jag gör nu tid. När ändå lever så kommer jag köra på mitt sätt. En passiv lida. Har vart förut passiv. Det ångrar jag enormt.

  Så vist blir det för mycket i bland. Men å andra sidan tur har andlig utveckling allt det i en innan lärde mig gå. På så sett plöjer jag i igenom oftast.

  Gammal gåta sen 1996 som jag känner av tydligt. Det är jag övertygad om många märker känner av det. Men inte kan sätta finger på vad är var är i från. Och varför.

  Sen är svåra namn ord på änglarna.
  Hur kommer det sig undrar jag i bland. För bytta ut tankarna.

Lämna en tanke