Månadens tarot april 2019

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10  

Inledningen på månaden ser ut att vara händelserik, antingen på det yttre eller det inre planet – eller både ock. Det kan vara någonting som händer i det yttre som i någon mån skakar om och tvingar oss till reflektion och omprövning. Kom ihåg att även om det ser ut som om det är någonting som ser ut att hända i det yttre så kan det ofta vara en spegling av ett inre behov till förändring som vi kanske inte har uppmärksammat i oss själva.

Det kan handla om en slags väckarklocka så att vi får upp ögonen och den kommer med förutsättningar att i förlängningen leda till ett bättre liv. Nya dörrar kan komma att öppna sig som ett resultat av det som sker nu – så bevara tilliten till att allt är som det ska även om det gungar. Saker och ting sker i det dolda och bakom kulisserna.

Översatt till arbete och karriär kan det handla om att någonting tar slut – om det inte är rätt för dig. Var fullständigt ärlig mot dig själv för att se klart istället för att gräva ner dig i känslorna som kan utlösas av händelserna. Faktum är att det som sker nu – om det är här det händer för dig – har alla möjligheter att leda in dig på den väg som är perfekt rätt för dig i långa loppet.

Ekonomiskt kan du bli tvungen att titta på alternativa lösningar när saker och ting inte utfaller som förväntat. Det kan också vara en så kallad förklädd välsignelse eftersom det också har kapaciteten att föra dig närmare det som verkligen är din väg.

Vad gäller kärlek och relationer så kan den relation som stagnerat och sitter fast på något sätt också ruskas om. Försök att också då se med öppna och vakna ögon på det som sker eftersom det som händer här troligtvis är nödvändigt för att det ska kunna bli riktigt bra för dig på sikt.

Den som är singel och inte träffar någon kan behöva titta på varför. Är det så att du har försvar som stänger någon som skulle vara rätt för dig ute? Är du så rädd för att bli övergiven och lämnad att du inte ens vågar bli fäst vid eller släppa in någon?

Överlag ligger dagarna för att komma till insikt och det plötsligt på ett sätt som förskjuter hela perspektivet – och det är i grunden positivt!

11-20 

Saker och ting bör framåtskrida på ett framgångsrikt sätt dessa dagar.  Det betyder inte att det är livet på en räkmacka, men du har det som krävs för att fortsätta framåt på ett positivt sätt och möta de eventuella utmaningar som ligger på vägen. Du ser ut att ha fördelar på din sida.

Den som är missnöjd med sitt arbete eller yrkesinriktning bör ta det på allvar och börja se sig om efter andra möjligheter. Om det är någon som funderar på att bli sin egen så finns det stöd för det här.

Vad gäller ekonomin ser det ut att finnas resurser eller i alla fall tillräckligt.

För den som är i en relation kan detta vara bra dagar för att vara uppriktig och tala ut – självklart på ett respektfullt sätt – om det finns behov av det. Chansen är att mötas av förståelse.

Den som är singel kan känna sig obekväm med det och chansen att eventuellt möta någon ligger lite utanför de vanliga domänerna, så varför inte pröva någonting nytt?

Det du tror på kan komma att utmanas av någon eller på något sätt, det kan finnas påtryckningar att överge dina egna föreställningar om vad som är sant och rätt till förmån för någon annans. Lyssna på vad som sägs, men håll dig till det som stämmer för dig.

21-30  

En gammal situation håller på att lida mot sitt slut och någonting nytt håller på att ta form. Gör dig redo för att kliva vidare.

Vad gäller karriär och arbetsliv kan det upplevas som att du står vid ett vägskäl och kan behöva ta ett steg tillbaka för att se på situationen i sin helhet. Det kan vara så att du kommit så långt du kan på just det spåret du är inne på och att det behövs någon form av utbildning eller en annan typ av jobb för att du ska kunna röra dig vidare.

Det ligger för framgång i det längre loppet men just nu handlar det om att göra lite undersökande arbete, planera och fundera för att bereda plats för det.

Det kan komma in oväntade pengar och det finns ett värde i att inte spendera dem på en gång i så fall utan lägga undan dem för någonting du vill göra längre fram. Det ligger också för god ekonomi för den som arbetar i egen regi och framförallt med någonting metafysiskt.

Vad gäller kärlek så är det inte huvudfokus dessa dagar, vare sig du är i en relation eller inte. Du kan vara lite inåtvänd och inte riktigt ha utrymme för någon annan.

Lyssna på intuitionen och om du inte vet vad den säger dig – stilla dig och centrera, linjera och grunda dig i din själs energi tills du gör det.

Övergripande energi hela månaden  

Tillåt inte andra att utnyttja dig eller att övertala dig att göra någonting som inte känns eller är rätt för dig.

I arbetslivet kan du ha ögonen på dig, så gör ditt jobb så bra du kan och håll dina åsikter för dig själv istället för att bli indragen i konflikter eller liknande.

Om du förhandlar om någonting så avslöja inte alla dina kort på en gång, men gå inte heller till överdrift åt andra hållet och bli paranoid.

Ekonomiskt kan det finnas behov av kompromisser till exempel vid uppgörelser. Överlag kan det kännas lite instabilt vad gäller finanserna men det är ingen anledning att försöka göra sig ett klipp på sätt som är osäkra, att offra sin integritet eller att spela med pengar eller investera dem i någonting som lovar guld och gröna skogar. Det handlar här om att ta det säkra före det osäkra och det kan dyka upp någonting som kan bättre på finanserna som faktiskt är helgjutet. Använd urskiljning och ha is i magen.

Vad gäller kärlekslivet kan frågan om tillit och öppenhet spela roll. Det behöver inte betyda att din partner inte går att lita på, det kan mycket väl handla om att din misstänksamhet håller din partner på avstånd.

Känslomässig oärlighet eller att undvika att uttrycka saker som de är kan skapa distans och brist på intimitet.

Detta gäller även för den som är singel – träffar du någon du är intresserad av nu så visa det. Undvik alltså att spela ointresserad för att eventuellt skydda dig eller inte visa dig sårbar. Du kan gå miste om en möjlighet.

Se upp med människor överlag som lovar saker och vill ha någonting av dig i utbyte. Det gäller också på det andliga området. Att meditera och lyssna inåt är gratis och det är där du hittar de svar som är absolut rätt för dig. Det betyder inte att du inte kan ta hjälp om du verkligen behöver det, men ha urskiljning också här.

Ha en härlig april!

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke