Orakelbudskap 8 april 2019

1

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Var öppen för de gåvor som kommer till dig nu, på oväntade sätt och i oväntad form. De kan vara någonting du har bett om eller någonting som du inte har bett om men som du i djupet av dig vet att du behöver.

Med Pluto i konjunktion med Södra Noden och Saturnus på stjärnhimlen kan detta vara prövande tider, för oss som kollektiv men allra mest för dem som har denna konstellation i skarp aspekt i sitt personliga horoskop.

Södra Noden representerar varifrån vår själ kommer och Pluto är transformationens planet. Saturnus representerar tiden och tvingar oss alltid att växa upp.

Denna kombination kan betyda viktiga händelser och skeenden i våra liv.

Mycket av det som sker handlar om att bränna bort gammalt skräp, gammalt karma, bagaget – för att förändra och frigöra oss för vår framtid.

Kom ihåg att välsignelser ibland kan komma förklädda. Det som verkar vara illa vid en första anblick kan i förlängningen visa sig vara det bästa som har hänt.

Acceptera ödmjukt att du inte vet allt och undvik på så sätt att rusa iväg i dina konklusioner om vad som sker – ta allting med jämnmod, såväl motgång och framgång, och sök dig istället till din själs centrum – centrera, linjera och grunda dig i din själs energi.

Det är stormens öga.

Hitta den inre balansen och lev ditt liv öppen för det som kommer till dig men utan att tappa det inre fästet oavsett vad som sker.

Kanske skulle det kunna vara den största gåvan av de alla.

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Marlene den

    Tack fina du💖

Lämna en tanke