Orakelbudskap 20 maj 2019

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Också mörkret har sin tid och plats. Ett frö som planterats behöver inte bara näringen utan också det skydd som mörka jorden ger för att slå rot, vinna kraft att spira och gro och skjuta upp ur marken. Natten kan komma med sin svalka och vila för växter, människor och djur, för att de ska återhämta sig och få förnyad kraft att leva och verka. Diamanter blir till under trycket i grottan dit dagens ljus inte kan nå.

Vi kan ställas inför utmaningar – oavsett om de kommer till oss i det yttre i form av omständigheter, situationer och relationer eller i det inre med grubblerier, ångest, en sorg vi inte kan släppa eller en vrede vi inte kan låta gå – då det känns som om ljuset försvunnit från vårt liv – men också sådana perioder, upplevelser och erfarenheter kan fylla en funktion och ha ett syfte. 

Vintern är en förutsättning för vårens explosion i grönska. 

Allting som föds och tar form har en början i det mörka och istället för att låta oss uppslukas av det eller blunda behöver vi lära oss att inte frukta och att istället genomskåda det, se igenom – eller bortom – att med vårt inre öga se det som vårt fysiska inte kan skönja.  

Så se ljuset också där det ser ut att inte finnas, och du kommer att märka att mörkret inte längre kan övermanna dig utan istället är en vän, en allierad, en välkommen fristad, där du kan slå tillfälligt läger och fylla på, återhämta dig och vila för att sedan med förnyad kraft ge dig ut i världen igen för att leva och frodas i den. 

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke