Månadens tarot juni 2019

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10

Under de första tio dagarna finns det ett fokus på praktiska ting och göromål, affärsverksamhet och ekonomi. Det kan handla om att söka en praktisk lösning på någonting som inbegriper att skapa en plan, en strategi eller en kampanj av något slag – och det på egen hand. Du har med sannolikhet själv allt du behöver för att åstadkomma detta och därför finns det ingen  anledning att dra in någon annan. För en förnuftig och balanserad planering och dito tillvägagångssätt ser det framgångsrikt ut.

Vad gäller arbete och karriär ligger det för att röra sig framåt utifrån det som redan är skapat och det kan finnas någon form av uppmärksamhet eller erkännande för ett väl utfört jobb eller någonting som du gör just nu. För den som driver egen verksamhet kan nya klienter och projekt vara på ingång som också har potential att dra in god ekonomi.

I kärlekslivet är det ingen brådska. Den som är singel ser ut att vara nöjd med sig själv och sin livssituation för närvarande. Det finns ett lugn över situationen och finns inget behov av att vidta åtgärder för att träffa någon, inget behov av att gå ut och mingla eller dejta. Det betyder dock inte att dörren är stängd, dyker det upp någon som är lämplig eller rätt, så är det också bra. För de som är i en relation ser månadens första dagar ut att vara en lugn och givande tid i förhållandet.

Dagarna kan vara rika på det andliga planet, med god tillgång till intuitionen och inre vägledning. Den som verkligen tar vara på detta kan göra stora framsteg och få uppleva hur saker och ting klickar till och hamnar på sin rätta plats.

11-20

Månadens mellersta dagar ser det annorlunda ut och med tanke på hur det kommer se ut planetariskt just nu, är det inte konstigt. För den som är nyfiken på vad det handlar om rekommenderar jag att sätta er in lite i vad som pågå på himlavalvet nu som rör oss kollektivt och kan aspektera det personliga horoskopet – inte bara just nu utan för det som håller på att hända: under det närmaste året eller två åren (eller flera) förutspås det att hända mycket som det kan vara bra att ha ett perspektiv på. I tider av stora och omvälvande förändringar kan det vara bra att ha en förståelse för att kunna bevara lugnet och sinnesron.

Med det sagt: dessa mellandagar kan det finnas just oro och för en del kanske till och med ångest. Det behöver inte gälla alla och det behöver inte vara lika tongivande för alla, men för den som inte har en inre kompass att hålla sig till, eller en fungerande filosofi att luta sig mot, eller fortfarande går och bär på någonting som inte riktigt är läkt eller utrensat kan det eventuellt kännas lite prövande.

Det viktigaste att komma ihåg för den som känner sig drabbad är att det KÄNNS värre än det är och detta kan vara ett utmärkt tillfälle att bli medveten om vad hjärnan kan ställa till med när den tillåts löpa amok – det handlar med sannolikhet om att jaga upp sig själv och förstora saker så att det känns oöverkomligt medan det i verkligheten, objektivt sett, inte alls är lika illa som det kan upplevas.

Det kan vara ett gammalt orosmönster som väcks till liv, eller gamla rädslor som fortfarande finns som vaknar, utlösta av en händelse eller stress överhuvudtaget. Allt är dock på ett djupare plan precis som det ska, så använd detta för att göra en urstädning. Sök hjälp, en vän eller professionellt, om det behövs. Och kom ihåg att det går över.

I arbete och karriär kan detta uttrycka sig som stress och oavsett om problemet är verkligt eller inbillat – en projektion – handlar det om att på något sätt konfrontera situationen – inte på något våldsamt eller aggressivt sätt, men genom bli medveten och att prata om det. Någonting kan behöva redas ut. Var vaken för att svaren kommer till dig på ett indirekt sätt.

Vad gäller ekonomin finns det risk för en slags förvirring kring finansiella frågor och en osäkerhet som kan vara stressande, men ge inte efter för det eftersom oro och panik bara skapar mer problem eller problem där egentligen inga finns.

I kärlekslivet kan det också handla om att göra en höna av en fjäder, att till exempel inte kunna tysta en gnagande oro för om ens partner fortfarande vill vara i förhållandet eller har någon vid sidan av. Självklart finns det situationer då detta kan vara korrekt, men sannolikheten just här är större att det mer är din egen rädsla som ställer till det och skapar oreda för dig själv. Hitta ett sätt att lugna ner dig på, antingen genom att prata med din partner eller med dig själv eller någon du har förtroende för så att du kan komma ur tankegångarna och sluta plåga dig själv.

Överlag finns det alltså en stor sannolikhet att vi under dessa dagar förstorar upp saker oproportionerligt, vilket område det än kan gälla eller i största allmänhet. Kom ihåg att det alltid är mörkast precis innan det gryr, och att om du lyssnar på vad detta egentligen signalerar och gör dig av med oron, så kan det bli ljusare än någonsin efter detta.

21-30

Månadens sista dagar finns det anledning att fira, det är en tid som handlar om att njuta av livet och ha roligt. Det kan handla om lyckliga återföreningar, komplicerade relationer som reds ut, sår som läker och allt med en känsla av att lägga någonting bakom sig, pusta ut och kunna röra sig framåt.

I arbete och karriär är energin också lät och lekfull: Det kan ta sig uttryck konkret i löneökning, en bonus eller ett kontrakt som ger en god inkomst som signeras. Det finns möjlighet till erkännande eller annan uppmärksamhet för gott arbete och framsteg i karriären.

Det kan komma in pengar på ett klipp eller ett arv eller någonting annat som kan vara oväntat – men de kan också komma att spenderas lika snabbt. Dock ser det ut som att det kommer finns ekonomi för det som behövs.

I kärlekslivet ser det ut som umgänge med familj och/eller vänner kan medföra ett möte en antingen någon ny presumtiv kärlekspartner eller någon som återvänder in i livet. Det är inte säkert att det blir långvarigt, men det kan vara en föraning om någonting annat/någon annan som är på ingående inom en relativt snar framtid. De som redan är i ett fast förhållande kan komma att planera för att etablera relationen ytterligare.

För den som hade det prövande dagarna innan denna period är krisen med sannolikhet över, mycket troligt för att du tog ett grepp om situationen och använde dig av dina andliga verktyg.

Övergripande energi för hela månaden

Under hela månaden ser det ut att utspela sig någon form av konflikt. Det kan vara en inre konflikt, mellan egot och själen, eller en yttre mellan två egon som stångas. Eller kanske både och. Det handlar om att genomskåda detta och inte engagera sig i konflikten som om det vore en verklig kamp på liv och död där bara en kan vinna, utan snarare att lägga ner – eller kliva åt sidan.

Man kan behöva ödmjuka sig, svälja stoltheten och vända andra kinden till – som för övrigt inte betyder att man erbjuder någon att ge en örfil på andra kinden också, utan att inte besvara en provokation med samma mynt. Om någon är oresonlig och aggressiv lönar det sig föga att bli oresonlig och aggressiv tillbaka, utan snarare tvärtom – att retirera, söka skydd om så krävs men samtidigt se, inte med hat utan med kärlek och medkänsla på personen som provocerar.

Vi är alltid bara ansvariga för vårt eget agerande – någonting som det kan vara värt att komma ihåg här.

Vad gäller arbetslivet kan det vara idé att titta också på hur du framställer dig själv, eftersom det kan vara så, om det finns problem, att ditt sätt att vara kan vara bidragande. Det är inte lätt att se sina egna tillkortakommanden och brister, men att se sin egen delaktighet är ofta det enda som kan bringa en varaktig lösning. Försök sedan få till en kompromiss som känns bra för alla.

I kärlekslivet kan det också finnas tillfälliga, större eller mindre konflikter och obalanser. Det kan vara du som kör över din partner, men det kan också vara en partner som är svår att ha att göra med.

Acceptera aldrig en situation där du far illa och be om hjälp om du behöver för att ta dig ur en ohållbar situation om det inte finns en ömsesidig vilja att mötas och lägga saker och ting tillrätta.

Finns det respekt från bådas håll och motivation så kan det gå att rädda förhållandet, annars inte.

Den som letar efter kärlek kan behöva ta itu med någonting i sin egen personlighet eller i sitt liv eller omständigheterna för att bereda plats.

Ha tillit och tillförsikt. Och njut av sommaren som nu kommer!

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Towa den

    ❤🙏❤
    Tack!! Precis vad jag behövde läsa just nu.❤

    • Lady Casha den

      Härligt! Det gläder mig att höra 💖

Lämna en tanke