Orakebudskap – midsommarspecial 2019

2

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Vad handlar denna midsommarhelg om för dig – vad ska du tänka på?

Ingången

Det verkar som många av oss på det stora hela kommer ha rimliga förväntningar på helgen och är i god andlig form och balans, och detta för att vi på något sätt – oavsett vad vi kallar det och hur vi upplever det – har en inre känsla av och medveten kontakt med det gudomliga inom oss.

Vad händer?

Här finns gemenskap, att vara och göra saker tillsammans. Men det handlar om mer än så – det handlar om att släppa in andra också i vårt inre liv och att istället för att bara se världen ur vår egen synvinkel och vilja ha det på vårt sätt, vara öppen för andra och visa oss själva och vår sårbarhet genom att vara fullt ut de vi är, bortanför alla tillrättalagda masker.

Utgången

Någonting bestående kan visa sig som ett resultat av helgen. Det betyder inte att det nödvändigtvis behöver vara konkret och bokstavligt, att vi står där plötsligt med en relation som kommer vara livet ut, men vad det däremot kan handla om är att vi vet mycket bättre vad det är vi önskar oss och vad som är bra för oss på ett sätt vi kommer ha glädje av länge.

Övergripande

Den feminina principen är mottagande och attraherar istället för att jaga och erövra. Istället för att försöka få någon eller något annat genom att övertyga eller förändra detta, kan vi ändra oss själva och låta det komma till oss, genom att vara oss själva, vårt autentiska, sanna jag.

Med detta sagt önskar jag alla en trevlig midsommar!

För den som vill finns jag på Tarotguiderna 

både midsommarafton 19-24 samt midsommardagens kväll 19-24

agentnummer 43

Varmt välkommen att ringa in!

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Verkligen tänkvärt, Jag öskar dig och din familj en fortsatt bra Midsommarhelg.

    • Lady Casha den

      Tack, allt gott till dig och de dina 🌸

Lämna en tanke