Månadens tarot juli 2019

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

En ny cykel av våra liv är på väg att ta form. Trots att saker och ting i det yttre, runtomkring oss kan vara oroliga behöver den oron inte drabba oss. Här finns ett inre lugn med vilket vi möter det som sker i dessa tider av förändring. Ett inre lugn som är berättar att vi är förankrade i oss själva och på vår själs väg, att vi går mot en allt starkare och klarare känsla av helhet, balans och harmoni.

Det mesta bör utfalla som det ska, även om det kanske inte alltid verkar så – den underliggande energin för dessa dagar talar om att det är så det är. Vi får förlita oss på vår inre vägledning, vår intuition och vårt högre vetande för att se igenom skenet eller det som på det praktiska planet kan verka och vara utmanande.

Dubbelkolla gärna dig själv mellan varven så att det verkligen är din själ och ditt högre jag som leder vägen, inte bara i stort, utan också i smått, i de små vardagliga besluten efter som också de – sammantagna när ett läggs till ett – har ett stort inflytande på vår väg och destination.

Ha tillit och förtroende för dig själv och din förmåga och visa gärna det genom en gest som affirmerar att du har det. Det behöver inte vara storslaget och storstilat, en liten men symbolisk gest eller handling som vittnar om att du tar dig själv och din mission på allvar kan räcka långt.

Det som tar sin början här, ett initiativ, ett beslut, ett första praktiskt steg kan komma att ha återverkningar och betydelse långt in i framtiden.

Den som har jobbat fokuserat, hårt och länge, kan få se en utdelning eller belöning för sitt arbete redan under dessa dagar eller inom en snar framtid och den som inte trivs med sitt jobb ska hålla ögonen öppna efter en möjlighet som kan dyka upp om det är dags. Det kan i så fall komma att vara precis det du längtat efter eller väntat på – men du behöver vara öppen för att det kan se ut på ett annat sätt än du föreställt dig för att vara mottaglig. 

Den som driver egen verksamhet och för vilken det har varit lite trögt ett tag kan få se att det börjar lossna och röra på sig.

Dessa positiva möjligheter ligger också på området för ekonomi och det ser ut att finnas resurser till det som behövs.

I kärlekslivet kan den som inte har en partner få uppleva ett möte med någon speciell som gör entré under dessa dagar, om andra faktorer också talar för det. Det finns ett mått av synkronicitet kring mötet och kärlekslivet i stort. Den som redan är i en relation kan komma att fördjupa den och saker och ting som kan ha varit svåra eller känts som oöverkomliga skulle mycket väl kunna visa sig inte vara det trots allt.

Alla dessa positiva möjligheter och potentialer som kan komma att realiseras här beror i grund och botten på en enda sak och det är att vi är öppna och lyhörda för vår själs röst och inre vägledning. Att vi vet vilka vi är, har förstått vår i grunden andliga natur.

Den som har möjlighet gör rätt i att finnas för andra som fortfarande inte är riktigt lika lyckligt lottade och som lider av att vara utlämnade till vad som sker på ytan av livet – det kommer inte bara dem till godo utan också den som ser till att finnas till hands.

11-20 

Den fina energin fortsätter, om än på ett lite annorlunda sätt. Här kan det tillkomma bland annat en känsla av väntan och otålighet att se upp med när saker och ting kanske inte faller på plats i den praktiska verkligheten i den takt eller exakt på det sätt vi förväntar oss eller vill. Allting rör sig i rätt riktning även om det inte är uppenbart för det nakna ögat. Det kan finnas mer att göra – så se till att få de gjort istället för att tjura eller ställa till med någonting onödigt. 

Chansen att vi är på rätt plats, vid rätt tidpunkt och med rätt människor är stor vad gäller vårt arbete och karriär. Det handlar om samarbete som bör förlöpa väl. Det kan också finnas jobbrelaterat resande och goda nyheter som kommer vår väg som har att göra med insatser vi har gjort tillsammans med andra vad gäller både arbetet och ekonomin.

Förväntade pengar kan komma in, det kan röra sig om löneförhöjning för den som har den typen av jobb. Om det är tillfälligt skralt i kassan ligger betoningen på tillfälligt och det är inte direkt tillrådligt att låna pengar eller utöka kreditgränser. För de allra flesta kommer det att ordna sig ändå och det snart.

Vad gäller kärlekslivet finns det fina utsikter och någonting väntar vid horisonten även om det kan ännas skakigt eller gungigt i stunden. Detta gäller både singlar och de som har en relation.

Gör ditt inre, andliga arbete. Att vara i inre balans är förutsättningen för allt. 

21-31 

Med den tredje delen av den här månaden är förmörkelserna över för den här gången, även om energierna fortfarande verkar och de här tio dagarna ser väldigt fina ut de också, med en betoning på kärlek, harmoniska relationer, delad glädje, framgång och andlig utveckling.

Det finns förnöjsamhet och välbefinnande som sträcker sig bortom bara vår relation till nära och kära, familj och vänner – det kan handla om vilken situation som helst där vi investerat vårt hjärta.

Vad gäller jobbet kan tidigare svårigheter, utmaningar och kriser lösas och sjunka undan. Kontrakt och överenskommelser kan upprättas eller äntligen signeras och spikas.

De som arbetar med klienter och kunder kan få ett tillskott av sådana genom sociala kontakter eller familjen. Det är överhuvudtaget en bra tid för att kombinera arbete med familj och/eller fritid som till exempel en semesterresa, någonting som kanske inte alltid är optimalt för alla annars.

Nya kontakter som görs kan också komma att påverka ekonomin till det bättre i förlängningen på något sätt, så var öppen.

På kärleksområdet är det fina tider för äktenskap och allt annat som har med att vara trogen och ta kärleken på allvar att göra.

Kom ihåg att praktisera tacksamhet, det är många gånger en nyckel till lycka.

Övergripande energi för hela månaden 

Över hela denna månad ligger det en energi som handlar om att någonting går mot sitt slut och någonting annat mot sin början. Vi befinner oss i en transit och kan börja göra oss redo att röra oss vidare i livet.

När det kommer till arbete och karriär ser det ut att handla om ett vägskäl. Det kan vara så att du inte kommer längre på den inslagna vägen och behöver utbilda dig eller fortutbildning eller helt enkelt byta jobb helt enkelt för att fortsätta utvecklas och avancera.

Det finns en indikation för just utbildning som ett sätt att ta sig vidare och det kan inbegripa någon form av resande – det kan också handla om andlig utveckling.

Oväntade pengar kan dyka upp och det är en bra idé att lägga det på någonting utvecklande som till exempel metafysiska studier.

Även om det ser bra ut för energierna i övrigt vad gäller kärlekslivet denna månad talar den övergripande energin om att fokuset egentligen ligger någon annanstans. Vi kan känna oss och vara mer introverta än vanligt för att vi behöver vår uppmärksamhet i vårt inre. Det är tillfälligt för de flesta.

Lyssna på din intuition och ditt högre jag, var trogen din själ och inre sanning. Det är någonting som återkommer ofta och därför kan kännas tjatigt att höra, men det är också för att det, som sagt, är det mest grundläggande för hur vi orienterar oss i och mest framgångsrikt klarar av livet. 

Önskar alla en fantastiskt fin julimånad!

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke