Månadens tarot augusti 2019

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

Månadens första dagar kan för vissa innebära någon form av motstånd, utmaning eller störning, någonting som rubbar en tidigare harmoni. Det behöver inte vara dåligt utan kan betyder att det är dags att ta saker och ting till nästa nivå – vilket är den naturliga utvecklingen om det som dyker upp blir hanterat på ett konstruktivt sätt.

Det som sker kan dyka upp i form av konkurrens eller att någon eller någonting gör anspråk på det som du ser som ditt och du kan komma att behöva vara tydlig och skarp med vad som är rätt för dig. Låt dig inte pratas omkull eller manipuleras med. Du har definitivt det som krävs för att klara av situationen på ett för dig fördelaktigt sätt. Det kan komma att uppta din tid så var vaken på att inte ge det mer uppmärksamhet är vad som krävs eller är nyttigt för dig.

Gäller detta arbete så försök att bevara fokus på det du gör och inte vad andra eventuellt har för sig, så att du inte blir avledd från din väg utan kan hålla din linje. Det du gör kommer att ge frukt och bli belönat så länge du inte tappar bollen så att säga.

Om du kämpar med finanserna ska du inte gripas av panik utan bevara lugnet. Är det kärvt är det med stor sannolikhet tillfälligt och att agera med frenesi eller ekonomisk ångest gör bara saker värre.

I kärlekslivet kan det se ut som den du är intresserad av eller tillsammans med blir uppvaktad eller att du har en rival men chansen är stor att det ser annorlunda ut än vad det egentligen är frågan om. Det är inte tillrådligt att göra sak av det hela, att gå igång känslomässigt, framförallt inte när det saknar grund men även om det mot förmodan skulle ha det . Blir du däremot triggad kan det såklart vara en bra idé att titta på varför och kanske göra någonting åt det, om det är någonting som behöver läkas eller transformeras.

Konkurrensen kan också handla om jobbet som lämnar alltför lite tid att vara tillsammans på och där kan det handla om att aktivt behöva gå in och skapa utrymme.

Med det här som pågår är risken att du slarvar med dina andliga övningar – undvik det. Vardagen kan lät ta över med sina bekymmer men bästa sättet att bemöta och hantera dessa utmaningar är att ha en stabil inre andlig grund att stå på. Vad som är händer här så kan du hantera det och bli starkare och mer harmonisk än förr.

11-20

Energin för månadens mitt är mycket fin och berättar att det som eventuellt utmanade och kändes svårt i början löses upp på ett alldeles utomordentligt sätt. Här finns det ny kraft, entusiasm, kreativitet och förändring till det bättre.

Någonting som kan ha varit prövande under en längre tid och inte bara månadens början kan ge med sig också. Det kan uppstå synkroniciteter och att du får uppleva att du finner det du söker och vill ha. Vinnlägg dig om att vara positiv och ett gott humör. Saker och ting rör sig åt rätt håll.

Det finns en vink om att det kan handla om resa i allmänhet men det kan också vara kopplat till jobbet. Arbetet bör flyta på bra och du kan komma att få goda nyheter på något sätt. Den som väntar på resultatet av en arbetsintervju kan till exempel få reda på att den fått jobbet.

Flytet gäller även ekonomin – vilket dock inte betyder att det bör spenderas på ett slösaktigt sätt.

Kärlekslivet kan också vara förknippat med resa eller förflyttning. Det kan vara under sådana omständigheter någon ny kommer in i bilden och/eller i samband med arbete. De som redan är i en relation kan komma att antingen arbeta eller på annat sätt spendera en hel del tid tillsammans. Det kan uppstå meningsskiljaktigheter, men det är ingenting allvarligt eller djupgående.

På det andliga planet är den största utmaningen att inkorporera allt som du har tillägnat dig så här långt. Det kan också vara dags för dig att komma ur den “andliga garderoben” – att förstå att din tro är ditt liv och ingenting att smussla med.

21-31

Under månadens tredje del kan det finnas en man – eller en manlig energi om det inte finns en person – som representerar visdom, medkänsla, känslomässigt djup, kreativa talanger och medial förmåga, fantasi och känslighet.

Är det en faktisk man så är han mogen och kan vara lyssnande och stödjande och ge bra vägledning eller råd. Annars kan det vara så att du har den här energin att ge dig själv eftersom vi alla har både en manlig och kvinnlig aspekt av oss själva.

Vad gäller arbete och karriär finns ett fokus på egen verksamhet. Är det nu det är dags att ta nästa steg i att förverkliga en utveckling i en sådan riktning eller till och med göra slag i saken? Annars i varje fall sätta intentionen att det är dit du ska? Energimässigt kan du ha stöd för det om det ligger på din väg. 

Den som har egen firma eller företag bör ha goda dagar med en verksamhet kan frodas på ett sätt som visar sig i ekonomin, framförallt om affärerna har befunnit sig i en svacka. Den som har finansiella bekymmer gör bäst i att titta på sina tankeprocesser. Det kan finnas någonting där att justera. Det kan vara bra att komma ihåg att pengar är energi och att se upp med att förväxla källan med kanalerna. Källan är outtömlig medan kanalerna kan växla, om ett flöde stryps kan ett annat öppnas. 

Jag har alltid allt jag behöver” kan vara en kort affirmation att använda för den som behöver re-fokusera tankarna. 

I kärlekslivet finns en öppning att möta någon i sammanhang som har med metafysik eller vatten att göra. Den som redan är involverad i en relation kan få uppleva hur du och din partner når en ny nivå av förståelse för varandra och kanske kan ni också förnya era löften. 

På den andliga fronten finns en påminnelse om att allt du behöver veta finns inom räckhåll. Svaren finns inom dig och kan komma till dig genom en bok, någonting du hör eller helt enkelt genom att du lyssnar inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning, att göra dig medveten om vad du behöver veta och göra och att tala till dig så att du förstår. Och var sedan vaken och öppen för att höra. 

Övergripande energi för hela månaden

Under hela månaden finns det ett fokus på att lära sig nya saker. Det kan vara studier eller praktiskt, workshops, föreläsningar, heltidsstudier – vad det än är som gör dig bättre och skickligare på det du gör eller vill göra. Det finns också möjligheten att förvandla en hobby till huvuduppgift och en ny karriär eller i alla fall sätta några frön i den riktningen för framtiden. 

För en del kan detta också vara att bli given utökade arbetsuppgifter och på så sätt lite grand ge sig ut på djupt vatten för att växa i uppgiften. Ha förtroende i så fall för din kapacitet att klara av det som ålagts dig. Har du entusiasm och en villighet att lära kommer det gå utmärkt. Erfarenhet är det du skaffar dig. 

För den som studerar kan det komma finansiell hjälp eller bistånd. Den som arbetar på nya projekt kan också vänta sig finansiellt stöd. Men det är inte en tid att investera på i första hand eller för att göra några större förändringar på det finansiella planet. Inte heller är det läge att vara extravagant med några större inköp eller lyxkonsumtion. Pengarna ser ut att räcka men det blir bättre längre fram. 

I kärlekslivet ser det ut som det finns ett behov att vara vaken på de små detaljerna som kan förhöja känslan av samhörighet för de som är i en relation. Det kan också dyka upp möjligheter att göra nya erfarenheter tillsammans. Låt inte arbetsbörda stå i vägen för att tillbringa tid med din partner.

Den som är singel kan troligast hitta någon som det stämmer med i studie- eller utbildningssammanhang eller vad som helst som har med att lära sig någonting nytt att göra. Kan även vara arbetsrelaterat. Detta sker om det sker troligtvis i slutet av månaden, med tanke på att energin ligger för att träffa någon i den sista tredjedelen också. 

På det andliga planet, basen för allt, gäller att göra sak av att vara här och nu. Att praktisera närvaron. Det är där allting blir till och är möjligt. 

Ha en fantastisk augusti. 

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. sandra den

    Hej! Den här månadens tarot är på pricken för mig in i detalj. Tack! Ha en underbar dag

    • Lady Casha den

      Hej! Fint att höra, tack för det. Varma hälsningar.

Lämna en tanke