Månadens tarot september 2019

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

Månaden kan börja med förändringar eller varsel om kommande förändringar som ligger runt knuten och det är med stor sannolikhet på någon nivå kopplat till att vi behöver välja vilken väg vi vill och ska ta med våra liv – ska vi vara rationella och logiska och göra det vi alltid har gjort och det som konventionen påbjuder och andra förväntar sig av oss eller ska vi lyssna på vår inre röst och högre vägledning utan att snegla på vad andra eventuellt kan tycka och ha för synpunkter på vad vi gör?

Om det är någonting med arbetet som är utmanande eller känns obekvämt så kommer det mycket troligt att ge med sig med ens beslutet är fattat eftersom det kan öppna upp för en gynnsam utveckling.

Någonting som verkar vara negativt kan också visa sig vara en så kallad förklädd välsignelse – det ligger inte en hund utan en diamant begravd i det som sker som kan dyka upp lite längre fram på vägen. 

Att fatta beslut kan också vara kopplat till ekonomin och finanserna. Pengar ser att ut kunna komma in genom någon form av partnerskap. 

Även på relationsfronten handlar det om att välja väg, att följa hjärtat eller hjärnan, framförallt om det är skakigt. Det kan ligga för en ny relation i antågande – eller en återkoppling vad gäller en gammal – men mest av allt finns det ett fokus på kärlek, som ju inte alltid nödvändigtvis innefattar en faktiskt person utan kan ha att göra med vår förmåga att älska, att ha kärlek både för oss själva och andra. Dela med dig om du har i överflöd – så får du än mer åter.

På det spirituella planet så kan en mentor antingen dyka upp eller vara på ingående. I vår andliga utveckling kan vi många gånger behöva en viss vägledning av någon som har “gått före” – det är dock inte samma sak som att lita blint på någon – stäm hela tiden av med ditt eget inre – och om du inte vet hur du gör det kan det vara dags att ta reda på det/lära dig! 

Det kan finnas en längtan inom dig, och kanske projicerar du den på någon som du tycker att du saknar, men det finns en stor chans att det är dig själv du längtar efter. Hela, harmoniska, i balans och tillfredsställda ska vi kunna känna oss oavsett om vi ha en annan fysisk person i vårt liv eller inte. 

11-20 

Någonting har inte utfallit eller blivit som beräknat – och nu är det dags att plocka upp bitarna eller sig själv och röra sig framåt. Det kan handla om en förlust eller missräkning som ligger en bit bak i tiden men där känslorna fortfarande dröjer sig kvar. Nu är det dags att släppa dem. Vi ska inte förtränga våra känslor, men det är heller inte meningen att vi ska klamra oss fast vid och vältra oss i dem. Risken är om vi gör det att vi håller dörren till nya upplevelser och erfarenheter och även människor stängd. 

Vad gäller arbete och karriär så tar det tid för saker och ting att hamna på plats. Det kan finnas någon form av försening eller bakslag som gör ett behov av att “göra om och göra rätt” – att försöka igen. Den som känner sig utbränd, trött och likgiltig och saknar entusiasm för sitt arbete är förmodligen inte på sin rätta plats. Den som ser slutet på en arbetssituation kan också tänka i sådana banor – det kommer någonting som har potential att vara mycket bättre efter detta. Blicka framåt istället för bakåt. 

Ekonomiskt kan det kännas en aning tajt men det är inte helt säkert att det verkligen är det utan kan mer handla om att vi är vana vid att tro att vi måste ha si och så mycket för att vara trygga – när det i själva verket inte alls är så och vi klarar oss bra på det vi har här och nu. Var inte rädd för utgifter som kan leda till genererade inkomster. Om det är knapert kan du kanske vara tvungen att hitta ett sätt att tjäna mer pengar på om det är akut, men i det längre loppet är det en bra idé att syna dina föreställningar om ekonomi, pengar och din förmåga och rätt till välstånd. 

I kärlekslivet kan det finnas besvikelse och någonting kan vara över – men det behöver inte vara slutet utan kan vara början på någonting annat som ligger i beredskap och som inte kan komma fram annars. Vi tror att vi vet hur livet ska vara och blir upprörda när det inte går efter ritningarna eller planerna, men faktum är att det kan vara så att vi begränsar oss med våra förutfattade meningar och blockerar någonting som i själva verket skulle vara betydligt bättre. 

Undvik att vara hård mot dig själv och att istället vara förlåtande. Vi gör alla så gott vi kan utifrån de vi är i varje givet ögonblick.  

21-30 

En tidigare missad möjlighet kan återigen dyka upp och talanger och förmågor som legat i träda kan komma till användning och bli aktuella igen. Genom det kan också tidigare ansträngningar komma att ge utdelning, nu eller lite senare. 

Någon från det förflutna kan dyka upp och bidra med energi, inspiration och stöd. Det kan också vara dagar då minnen av svunna tider stiger till ytan och det kan handla om att inte helt förlora sig helt i nostalgi och tankar om förr och att det skulle ha varit så mycket bättre då. 

Kreativa sysselsättningar kan frodas och kryddas av en livlig fantasi, kanske med rötter i barndomens landskap, och har dessutom en viss chans att bli mötas av framgång och god ekonomi om förutsättningarna i övrigt backar upp. En tidigare kollega eller någon annan som är relaterad till tidigare arbetsliv kan dyka upp och vara en dörröppnare eller på annat sätt presentera en möjlighet. 

Vad gäller kärleken kan en tidigare flamma återkomma och det kan finnas utrymme för att återuppta ett förhållande om så önskas och är det rätta. Det kan också vara en vän från förr vars väg du korsar som har goda nyheter om någon du har ögonen på. 

Generellt finns det en energi av att se över, återgå till och återanvända någonting vilket ju kan ske på flera olika sätt. 

Övergripande energi hela månaden

Precis som de första tio dagarna i viss mån antydde kan månaden i sin helhet utgöras av ett slags vägskäl och det kan finnas en osäkerhet över vilken väg som är den rätta eller bästa att ta. Avgörandet kan komma att skjutas på framtiden på grund av att det finns någonting som inte är tydligt eller som vi inte vill se. Det kan handla om en situation där det uppstått en tillfällig vapenvila eller ytlige lösning och att vi nöjer oss med det emedan det underliggande problemet fortfarande finns kvar.

Det kan vara rädslor som ligger bakom detta och gör oss oförmögna att fatta ett beslut. Den som trots detta agerar kan vänta sig att situationen vänds till deras fördel. Att skjuta upp beslutet är alltså inte att önska eftersom det är bara på så sätt det går att röra sig framåt med full fart. 

Vad gäller arbetslivet kan förhandlingar stranda och lösningen kan vara att inkalla en tredje part. Den som sökt ny tjänst eller någonting annat arbetsrelaterat kan få vänta, det är inte avgjort än, och vad gäller ekonomin kan någonting behöva åtgärdas. 

I relationer kan saker och ting ha hamnat i någon form av låsning gällande ett dilemma. Om ni inte kan lösa det behöver ni kanske en paus, antingen från varandra eller från att försöka få till det. Ni kan då komma tillbaka till vad det nu handlar om senare med förnyade krafter och ett fräschare perspektiv. Detta behöver inte betyda skilsmässa eller separation, men sätter fart på energier som blivit stillastående. 

Meditation – alla typer – är ett utmärkt sätt att ta en paus och komma igen på, och rekommenderas varmt. Alltid, men ibland särskilt, som nu. 

Ha en fantastisk september!

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke