Orakelbudskap helgen 27-29 september 2019

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Ojojoj vad tiden rusar iväg. Märkte plötsligt att jag inte meddelat mig på bloggen sedan september månads tarot, så här kommer en kort hälsning med ett orakelbudskap. Hoppas det ska passa!

När vi tappar kontakten med vårt sanna jag och vår inre vägledning, förlorar vi många gånger också sikten. Även om att vara i sin själs energi inte handlar om att försöka klura ut och stirra sig blind på framtiden eller vägen dit, så behöver vi en slags inre vision om vart vi är på väg.

Det behöver inte vara en tydlig eller detaljerad bild – tvärtom handlar det snarare om en känsla, eller en aning, en slags visshet att “här, här går vägen”. Man kan kalla det för intuitionen, själens röst. 

För att höra vår själ och få tillgång till vårt högre jags vägledning och vision för vårt liv behöver vi vara uppmärksamma och lyhörda. Det är vi inte när vi är fullt upptagna med att tänka eller fylla oss med omgivnings tjatter i vilken form det än må vara. 

Uppmaningen är att här och nu göra någonting som skapar inre stillhet och utrymme åt vår själ att komma till tals, att ge den en chans att göra sig hörd.

Meditera, sjung eller lyssna på ett mantra, ta en promenad i naturen, ett bad – eller bara slut ögonen några minuter och släpp uppmärksamheten på det som pågår runtomkring eller i din mentala apparat. Andas. Fokusera på andetagen om du behöver någonting att fokusera på och låt tankarna löpa förbi utan att nappa på deras inviter att hänga på. 

Gör detta till en vana om du inte redan har gjort det. En stund eller ett par om dagen då du helt och hållet öppnar upp inåt och släpper taget om allt annat, kan på sikt ge stora resultat. 

På lördag 28:e september är det nymåne 5 grader i Vågens tecken klockan 20.26. Solen, Merkurius och Venus befinner sig också alla i Vågen så dess egenskaper är extra poängterade nu: det handlar om frid och fred, diplomati, balans, harmoni, skönhet på ett högre plan & inifrån och ut, rättvisa – andra människor i våra liv och våra relationer till dem. Vågen är det tecken i zodiaken som handlar om att relatera. Venus härskar dessutom över Vågen vilket ytterligare förstärker detta fokus.

Nästa vecka kommer månadens tarot för oktober. 

Jag spår och vägleder på Tarotguiderna både fredag och lördag kväll. Varmt välkommen att ringa in. 

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke