Månadens tarot december 2019

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10

Månaden inleds med ökad medvetenhet, framför allt vad gäller vår förmåga att skapa och få saker och ting att bli till och att ta de första inledande stegen i processen att manifestera, realisera någonting i den konkreta verkligheten. Det ser ut att finnas inspiration och entusiasm i en gynnsam kombination som kan kanaliseras och riktas åt ett specifikt håll och innebära början på ny fas i livet, ett nytt projekt eller någonting annat liknande och nytt.

Fokus behövs dock men finns det har utmaningar en chans att övervinnas nu på ett sätt som kan upplevas nästan som magiskt för den som lyssnar till och följer sin intuition och inre röst, sitt högre vetande – så var vaken på de budskap och tecken du får och lita på din förmåga att åstadkomma det du är ämnad att göra.

Vad gäller arbete och karriär innebär denna energi att det kan finnas framgång i antågande. Den som söker jobb till exempel kan finna och för alla med kreativa och konstnärliga yrken kan flödet av inspiration vara ovanligt stark. En liten notering i kanten kan dock vara att vara uppmärksam på att inte bli manipulerad eller förd bakom ljuset i arbetssammanhang – det betyder inte att det behöver vara så och är inte en uppmaning att vara misstänksam eller paranoid men om det skulle göra det så kan det vara bra att vara medveten om det.

Ekonomin ska se förbättringar, framförallt för den som strävat efter att etablera nya vägar för den.

Vad gäller kärlekslivet kan den som är singel komma att möta en speciell person på ett speciellt sätt under ovanliga omständigheter. Den som precis träffat någon kan mycket väl ha en själslig koppling till denna och den som redan är i en etablerad relation kan få se den stiga till en ny nivå och bli bättre än någonsin förr.

Energin både gynnar och uppmuntrar till att förkovra sig metafysiskt, att söka esoterisk och andlig kunskap på olika sätt för att få svar på frågor. Kanske kan det också dyka upp en mentor på det andliga området som kan vägleda en bit på nästa etapp av utvecklingen på det spirituella området.

11-20

Mitten av månaden präglas av vänskap och partnerskap. Den som saknar ett socialt liv att kan göra rätt i att nu göra en extra ansträngning att träffa folk. Relationer i allmänhet bör vara harmoniska här – eller i varje fall mer harmoniska än förr. De som haft konflikter eller meningsskiljaktigheter kan hitta en gemensam grund eller lösning och en kompromiss som gynnar båda.

Den fina energin för partnerskap gäller i högsta grad även i arbete och karriär och inkluderar en arbetsmiljö som bör vara behaglig med smidiga samarbeten och en vänskaplig atmosfär. Det ligger för kontrakt som kan signeras och den som söker jobb, ansöker om bättre betalt eller till studier har goda chanser att få gehör eller positivt besked, nu eller senare.

Även ekonomin ser ut att vara relaterat till någon form av partnerskap och sådant som ger glädje i största allmänhet. En oväntad händelse eller utveckling kan ske eller komma till stånd vilket kan tolkas som “tur” och hjälpa till att lösa en omständighet som varit problematisk under en längre tid. Andligt/inre arbete kan också ge utdelning rent konkret i form av bättre finanser.

Vad gäller kärlek är dessa dagars energi starkt kopplad till tvillingsjälar och snarlika avancerade själsband. Det kan märkas i en ovanligt djup och ovanligt stark attraktion som känns oförklarlig och omvälvande och har ett mått av igenkänning på det inre planet. Själar som varit separerade kan återfinna varandra samtidigt som det ligger för försoning och kärleksfulla möten för alla.

Mitten av månaden är fokuserat på hjärtchakrat och en del kan känna av hur det är ovanligt öppet. Medvetenhet om andra dimensioner än den verklighet vi lever i kan också göra sig gällande. Balans mellan det yttre och det inre skapar harmoni.

21-31

Månadens tredje och sista hälft kännetecknas också den av en väldigt fin energi, här med fokus på framgång och att få det vi behöver på alla sätt och vis – det är som livet självt konspirerar att ge oss det bästa. Vi kan få en knuff i en riktning som är precis perfekt rätt för oss och idéer vi har och ansträngningar vi gör kan få positivt gehör. Var öppen för magin i livet. Lyssna till din inre vägledning så att du inte missar det som nu vill och kan komma till dig. Det är som vi rundat ett kritiskt hörn och nu är påväg mot någonting mycket bättre. Någonting som varit en kamp mycket och länge kan äntligen visa sig vara över.

På arbetsfronten och i karriären kan det omöjliga nu visa sig vara möjligt och vad gäller ekonomin ser det ut som eventuella skulder kan betalas och att det finns assistans om det är nödvändigt även om det kan behövas en tredje part för att den ska utverkas.

Vad gäller kärleken finns det en känsla av bekväm samvaro och ömsesidighet, det ligger för att kunna luta sig mot varandra på ett hälsosamt sätt, då båda ger och båda kan ta emot. Den som är singel kan eventuellt möta någon i sammanhang som har med hälsa och tillfrisknande att göra.

Det finns under dessa dagar ett utbyte av energi mellan olika parter som alla gynnas av. Genom att dela med dig får du tillbaka dubbelt upp så snåla inte utan var generös med det du har, oavsett om det är materiellt eller handlar om din tid och din erfarenhet och kunskap.

Övergripande för hela månaden

Vilken fantastisk månad detta är. Sista månaden på decenniet och innan den beryktade konjunktionen mellan Saturnus och Pluto i Stenbocken (som jag skrivit om här) i januari 2020. Vi är på väg att äntra ett nytt äventyr, en ny övergripande fas av våra liv.

En oväntad möjlighet kan dyka upp och vi kan behöva fatta ett viktigt beslut som kommer ha betydelse för framtiden och leda in på otrampad mark.

Det är viktigt att lita på själen och dess visdom – ditt högre jag vet vart du ska och hur du ska komma dit. Var öppen för nya idéer och våga ta ett språng ut i det okända – ta lite av en risk med tillit till att allting ordnar sig. Det är inte samma sak som att vara dumdristig, utan handlar om att släppa på det slags kontrollbehov som stoppar oss innan vi ens vågat försöka.

Vad gäller arbete och karriär kan det rent konkret ligga för ett nytt jobb där resor på något sätt kan ingå på något sätt. Kreativitet kan nå nya höjder och/eller ha någon form av genombrott.

För ekonomi är det en alldeles utmärkt tid. Vi bör kunna förvänta oss någon form av förbättring och eller tillskott.

En ny relation kan ta sin början och/eller så kan en något okonventionell person komma in i vårt liv – trots detta kan det vara lite för tidigt att någonting riktigt etablerar sig här och nu och fullt ut – någonting som inte behöver vara dåligt. Saker får ta tid. Energin är lättsam och flirtig.

För den som verkligen känner att det är nya energier och nya tider i antågande – fortsätt framåt i flödet. Framtiden är öppen och allt kan hända.

I slutet på december kommer årets tarot för 2020. Ha en fantastisk december så länge!

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Underbart, stort tack🙏💗

    • Lady Casha den

      Tack!

Lämna en tanke