Orakelbudskap helgen 14-16 februari 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Vi lever i en kultur där allting som har med hjärnan att göra hyllas – det som är logiskt, rationellt, förnuftigt och går att förklara på ett intellektuellt och naturvetenskapligt sätt.

Behovet av att förstå med huvudet är många gånger stort och vi känner oss förvirrade när vi inte begriper och sårbara när vi inte vet med säkerhet. 

Men livets väsen och kärleken är i grunden ett mysterium som det inte går att klura ut utan behöver omfamnas och levas, med hjärtat och själen.

Försök släppa alla tankar för en stund – använd gärna ett mantra om du behöver för att göra det möjligt (du hittar förslag på sådana under “resurser” uppe i menyn) – och slappna av. 

Påminn dig själv om att tryggheten inte ligger utanför dig eller i någonting som går att kvantifiera. Det enda som verkligen betyder något när allt kommer omkring är din sinnesro och din förankring i ditt eget inre väsen. 

Släpp allt du har för händer, slut ögonen och andas en stund. Känn livet i dig, pulsen, hjärtat som slår. 

Och ha en fin alla hjärtans dag. 

Samt trevlig helg! star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke