Månadens tarot mars 2020

4

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

Det är oroligt i världen, men konsten är att inte låta sig påverkas menligt av det, att inte smittas av hysterin genom att blint svälja de skräckscenarion som målas upp och rapporter om undergången som produceras.

Istället för att stänga in oss och elda på fruktan, kan vi sträva efter att leva i kärlek och tillit, till oss själva, varandra och livet i stort. Det betyder inte att vi samtidigt inte behöver vidtaga nödvändiga åtgärder eller leva på ett hälsosamt sätt. Tvärtom, det är akt av kärlek att ta hand om oss själva och varandra på alla sätt vi kan. 

1-10 

De första tio dagarna av månaden finns det mycket social aktivitet, umgänge med familj och/eller vänner med mycket glädje och förnöjsamhet i samband med det. Personliga relationer borde vara harmoniska men om sådana relationer saknas finns ändå känslan av välmående och trygghet.

Det ligger för förändringar. Det kan handla om byte av miljö som kan föra med sig en djupare känsla av tillfredsställelse eller så kan du själv initiera förändringar där du befinner dig på ett sätt som kommer vara dig till godo.

Vad gäller arbete och karriär kan tidigare utmaningar och svårigheter lätta och ge vika och bereda plats för goda relationer med kollegor och andra kontakter på området. Den som arbetar med klienter eller kunder kan få uppleva en tillströmning.

Du kan få ta emot gåvor eller bli ärad på något sätt vilket i så fall är en belöning för tidigare insatser. Samtal, meddelande, brev och möten kan ge goda nyheter och lovande möjligheter.

Vad gäller kärlekslivet finns det ett fokus på etablerade relationer och band. Finns det osäkerhet så kan det lösas genom att tillbringa tid tillsammans – känns det som kärleken försvunnit kan det ha begravts under vardagens bestyr och finnas kvar bara ni ger den en chans att komma fram igen.

Den som är singel och vill träffa någon bör ta tillvara på möjligheterna till umgänge med familj och vänner överhuvudtaget, det kan vara i en sådan situation som någon ny dyker upp – det finns en möjlighet att en speciell person kan komma in i ditt liv nu, någon som representerar din idealbild av den perfekta partnern och med vilken det finns potential att bli långvarigt.

Den övergripande energin för dessa tio dagar handlar annars om att slappna av och ta det lugnt, resa om du kan, men i alla fall tillbringa tid med nära och kära.

Kom ihåg att den tacksamhet du odlar här välsignar det goda och får det att både befästas och växa

11-20 

Dessa dagar borde vara lugna och harmoniska. En vänskap med en inflytelserik person kan hjälpa dig att uppnå de resultat du strävar efter. Det kan vara en kultiverad, intelligent och inkännande man som är vis och kan konsten att lyssna och erbjuda goda råd.

Denna hjälp kan komma genom en partner eller en annan existerande relation, det kan vara en far eller en annan fadersgestalt, men det kan också vara du som står för detta och erbjuder din medkänsla till någon i familjen eller vänskapskretsen.

Du känner dig troligtvis dragen till din familj och nära vänner och redo att beskydda och försvara dem i alla lägen.

Arbete och karriär kan stimuleras och utvecklas fint. Resor kan krävas, kanske långväga sådana. Dagarna bjuder också på en påminnelse om att du trivs bäst med att vara din egen, att driva egen verksamhet, om du har tänkt på det men skjutit det åt sidan. Om du är anställd kan det vara okej för stunden, men på sikt behöver du ta tag i detta.

Det kan också handla om att du gör någonting som inte ligger dig särskilt varmt om hjärtat och att du behöver börja tänka på att förändra din arbetssituation så att du får möjlighet att göra det du verkligen brinner för, även om det inte nödvändigtvis behöver innebära att du startar eget företag.

Egen verksamhet har dock alla förutsättningar att gå bra ekonomiskt, framförallt för den som upplevt en svacka kan det ta fart. Den som har ekonomiska bekymmer kan behöva titta på sina tankar och påminna sig om att pengar i grund och botten är en energi som kan manifesteras.

Energin ligger starkt för kärlek och också under dessa dagar kan det dyka upp en passande person för den som är öppen att träffa någon. Framförallt finns denna möjlighet i sammanhang som har någon form av metafysisk koppling eller är relaterat till vatten på något sätt. Den som redan har en partner kan få uppleva hur ni når en ny nivå av förståelse för varandra, så pass att ni börjar tänka på att förnya era löften.

Du kan känna dig dragen till filosofi, vetenskap och konst, religion och andliga ämnen och dina kreativa talanger kan hitta ett utlopp inom dessa områden. De svar du säker är inte långt borta och kan komma till dig genom meditation eller din intuition.

21-31 

Dessa dagar kan upplevas som lite mer krävande, men kan också ge en större utdelning för den som antar utmaningen – det finns möjlighet till mycket positivt som kan hända och du kan få uppleva hur dina drömmar eller i varje fall någon aspekt av dem, går i uppfyllelse.

Vad gäller arbetet och karriär kan en möjlighet dyka upp. Det kan handla om att du kommer igång med att göra någonting som är precis det du drömt om. Det kan också finnas en kvinna som assisterar och stöder dig på något sätt eller en person som besitter en högre befattning än du som inte bara kan komma att erbjuda stöd och hjälp utan också kan ge dig någon form av erkännande.

Om du upplever att din ekonomi är blockerad så kan det mycket väl spegla en en känslomässig blockering som du har och som du gör rätt i att avlägsna. Det kan handla om oro och negativt tänkande grundat på tidigare erfarenheter som gör att du återskapar en olycklig situation. Släpp taget om de gamla tankarna och föreställningarna och lägg in nya programmeringar. När du gör det kommer omsvängningen.

Om det har saknats romantik fram till nu trots förutsättningar, så kan du få en chans till här. Den kärlek ligger här kan vara djup och ha förutsättningar för att bli varaktig. Det kan bli riktigt intensivt, slå gnistor och vara passionerat med stor romantik och du kan behöva jobba för att bevara balansen i den känslostorm som rörs upp.

Redan etablerade relationer stärks och familjemedlemmar kommer varandra närmare.

Dagarna är bra för att vända dig inåt och undersöka hur du verkligen känner för någonting. Den andliga dimensionen av livet kan på det hela taget ta överhanden och genomsyra alla områden av livet.

Var vaken och öppen för din inre vägledning överlag, du kan få viktiga insikter och budskap till dig då energin är en mycket stark andlig vibration. Du kan till och med få uppleva en form av uppvaknande till en djupare del av dig som du tidigare inte känt till. Din känsla och intuition är förstärkt och kan ge dig pålitlig information.

 Lyssna och lita på din inre röst och dela med dig av dina gåvor på olika sätt.

Övergripande energi hela månaden 

Under hela månaden finns det entusiasm, engagemang och vilja att göra det som krävs. En person du träffar eller har att göra med kan vara en katalysator för ett beslut och den väg du väljer att gå.

Tacka ja till inbjudningar och sociala evenemang och till resor – du kan där hitta möjligheter som hjälper dig att bygga en bättre framtid.

Vad gäller arbete och karriär är fokuset på praktiska angelägenheter.

Du kan nu eller inom en snar framtid bli erbjuden en möjlighet att tjäna pengar eller att engagera dig i en ny verksamhet. Ta reda på fakta och detaljer så att du kan utnyttja detta till din fördel. Genom att vara grundlig, praktisk och göra jobbet kan du få fin utdelning med framgång som kommer sakta men säkert.

Det kan uppstå möjligheten att upprätta ett kontrakt eller göra någon annan form av deal eller avtal. Om det gäller dig och du ska skriva på kontrakt, läs det finstilta och var säker på att du förstår vad det är du signerar. Var noggrann vad gäller all skriftlig kommunikation så det inte uppstår missförstånd.

Var dock medveten om att ett överdrivet fokus på det materiella kan få dig att spendera och reagera på ett sätt som kan vara oklokt. Planera och vinnlägg dig om detaljerna för att försäkra dig om framgång.

Ekonomin torde dock vara hyfsat god på det stora hela.

Vad gäller kärlekslivet finns en energi som handlar om ansvar och skyldigheter som kan överskugga eventuell känslomässig ambivalens. Även om du inte är riktigt lycklig eller nöjd med en situation eller en relation så är du inte beredd att lämna den utan inställd på att jobba igenom det som behövs. Detta har att göra med karma som behöver balanseras.

De erfarenheter du gör och hur du hanterar dem med hjälp av din andliga medvetenhet och de andliga verktyg du har eller tillägnar dig är sådant som du senare kommer kunna föra vidare.

Mars är en fin månad som bådar gott för framtiden.

Sköt om dig!

    star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt och sköt om dej du med🙏♥️

  • Lady Casha den

   Tack! ♥️

 2. Ylva den

  Många fina och spännande budskap…
  Tack! 🌹

  • Lady Casha den

   Tack! ♥️

Lämna en tanke