Filmtips!

2

Tillhör du dem som har försökt att förändra ditt liv och förverkliga dina drömmar men inte riktigt lyckats? Har du prövat det här med affirmationer och “positivt tänkande” men gett upp för att det “inte fungerar”?

Det är inte principerna det är fel på, man kan med tankens och känslans kraft åstadkomma i stort sett vad som helst. Problemet är att vi har tankar och känslor som jobbar mot vår medvetna vilja och ambition, i vårt undermedvetna.

Många såg “Hemligheten” (“The Secret”) och blev inspirerade, men har inte fått de resultat de hade önskat. Filmen E-motion förklarar på ett enkelt och lika elegant sätt varför.

Medverkar gör bland annat Don Tolman som för mig är en ny men angenäm bekantskap, Neal Donald Walsh, Sonia Choquette och Joe Dispenza som jag har skrivit om tidigare samt en annan av mina personliga favoriter, Nassim Haramein, som jag har en tanke att återkomma till framöver någon gång.

Nedan ett längre utdrag ur filmen som går att streamas och ses i sin helhet på FMTV.

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. agneta den

    Bra!!!! Tack Allis!

    • Allis Tarot den

      Tack Agneta!

Lämna en tanke