Gentian – ängsgentiana

0

Om du lätt tappar sugen och blir besviken när du stöter på patrull, när saker och ting inte utvecklar sig enligt förväntan eller planerna, när det uppstår oväntade svårigheter som måste lösas även om det bara frågan om en tillfällig motgång – kan du ha glädje av Bach Blomsterdroppe Gentian.

Också den som är deprimerad och vet varför – som till exempel vid dödsfall, skilsmässa eller annan förlust, vid långvarig arbetslöshet eller konvalecens – kan också ha glädje av medlet för att orka vidare.

Den som är pessimistisk och saknar tillit, den som vanemässigt oroar sig och är skeptisk och tvivlande till det mesta, den som vill tro men inte kan – kan också få mycket ut av att ta en kur med Gentian under en period.

Bachmedlet Gentian kan återställa tilliten och tron, på livet och att det finns en mening med att leva och på en högre kraft och en gudomlig ordning, kan ge en känsla av helhet och sammanhang.

Medlet skänker och stärker övertygelsen att problem går att lösa och utmaningar går att klara av.

I fall där vanlig psykoterapi eller andra liknande behandlingsformer inte hjälper eller ger önskvärda resultat kan det vara värt att prova om Gentian kan bryta dödläget.

Läs gärna min allmänna introduktion till Bach Blomsterdroppar här.

star

Årets tarot 2018 där jag skriver månad för månad hur energierna ligger kan du hitta här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

star

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar och om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke