ANDRA OM LADY CASHA

“I discovered SRT healing with Lady Casha and it did change my life in such a positive way. I recommend her to anyone seeking to find abundance and wanting a change in life. Lady Casha helped me to find a better me, a true, clear self.”

Aude, hälsorådgivare

“Jag lyssnar återkommande på ”min numerologi” och finner bekräftelse och några nya detaljer och tankar väcks varje gång fortfarande ?”

Johan, produktutvecklare

“Har pratat med dig ett par gånger via spålinje och du har hjälpt mig att rensa energier för mig med allt strul angående männen i mitt liv samt gett mig affirmationer. Du är jätteduktig, det känns mycket bättre mellan mig och mitt ex som jag har haft svårt att släppa, han kände till och med av att han fick någon form av healing. Han som är så skeptisk. Även med killen jag hade en kort romans med blev det ett bra avslut med efter råd från dig. Och mellan mig och mannen som jag känner är min själsfrände och som du även här rensat mellan känns det också som vi är på rätt väg. Många män på kort tid blev det.?? Det känns som jag har “höjt mina vibbar” igen efter en liten svacka med exet. ? Du har hjälpt mig hitta mig själv. Kram och tack! ❤”

Ann-Sofie

“Tack för en väldigt fin (SRT) session senast. Jag tror på riktigt att du kom åt något ganska betydande för mig, helt ofattbart tacksamt! “

Sofia

“Wow vilka positiva effekter jag har känt de senaste dagarna (efter SRT-sessionen)! Så mycket har rensats. Är så tacksam!!!”

Maya, student

“Lady Casha har varit ett enormt stöd för mig i några år och stöttat mig i min tvillingsjälsresa. Med en varm och positiv inriktning har hon hjälpt mig att förstå mitt mission på ett bra sätt och varit som en mentor i min resas gång. Rekommenderar henne starkt och hennes kunskaper hon sitter inne med. Tveka inte att kontakta Lady Casha, hon är väldigt duktig”

Marie, undersköterska

“Jag kunde inte ana hur mycket numerologikonsultationen skulle ge mig!!! Klarhet , förståelse och trygghet. Lady Casha är helt otroligt “spot on”, tydlig, ödmjuk, klok och tar sig verkligen tid att förklara. Till dig som vill få hjälp med att hitta klarhet i vem du är och din resa här i livet säger jag bara: tveka inte en sekund att kontakta Lady Casha för en konsultation. Väl investerade pengar i det otroligt stora och noggranna jobb hon gör, ett verktyg och karta för livet!!! Känner stor tacksamhet!?❤️”

Linda

“Jag är så glad att jag fick in Lady Casha i mitt liv! Här finns en klok omsorgsfull kvinna med mycket kärlek att ge världen. Jag har fått använda henne som verktyg i min själs resa och hon har renat, rensat, skyddat. Hon har fått till sig mina innersta kamper och och hjälpt mig framåt med dessa. Jag ser att processerna går snabbare än om jag hade fått kämpa ensam med dessa eftersom Lady Casha har förmågan att klippa sådant som inte tillhör min själ. I detta har jag också fått handfasta verktyg att jobba vidare med som gör stor skillnad för mig i min vardag. Jag rekommenderar henne varmt ?”

Kajsa, vd

“Lady Casha har på riktigt räddat mig från fel vägar…och renat, förklarat, det jag känner men inte förstått…jag är en sökare, som vi kanske alla är ibland…på ett ödmjukt sätt bevisat väldigt mycket… kommer för evigt känna stor tacksamhet…fortsätta arbeta framöver som är nödvändigt för mig…hoppas jag kan förmedla detta budskap till ALLA som vill må BÄST…för mig oslagbart STRÅLANDE❤️❤️✨??✨? Namaste ????// från Anita. PS. Håller över tid. Börja med Numerlogi❤️❤️DS.
Tillägg: Vill dela en aha-upplevelse…livsvisdom på högsta nivå…fick en hjälp från Lady Casha som är för livet…levt med dålig energi i 63 år som jag idag fick hjälp med att bli av med?????❤️✨?”

Anita, frisör

“Den här kvinnan är helt otroligt klockren!! Hon gjorde en numerologi åt mig förra året och det har stämt så fantastiskt bra och jag har haft stor nytta av det hur jag ska försöka förhålla mig i mitt jobb, i relationer, kärlek – ja i allt. Kan verkligen rekommendera, värt varenda krona och lite till ?otroligt mycket information från en jättetrevlig, ödmjuk och klok kvinna.”

Yvonne, nordisk läkekvinna

“Wow! Tack för ett mycket välarbetat jobb med tarotprognosen! Vilken connection du besitter! Det är verkligen spot on och högaktuellt vad gäller mina egna tankar kring allt. Jag är mitt uppe i en stor healing vad gäller att omprogrammera mig vad gäller gamla mönster och präglingar. Du bekräftar att jag är inne på rätt spår, samtidigt som jag har ett stort arbete framför mig gällande mig själv och att styra mina tankar mer i rätt riktning. Nu har jag fått lite hopp om mig själv och ytterligare redskap att förverkliga det!”

Anncarin, mångsysslare

“Jag ringde dig i höstas om mitt boende. Du fick så rätt. Gården är såld o jag har flyttat till lägenhet i en liten by, i lägenheten under mig bodde min gubbe när vi lärde känna varann. Cirklarna är slutna o jag har kommit hem igen.”

Ann

“Vilken bra investering jag gjorde när jag beställde den stora numerologikonsultationen! Jag försöker möta mig själv från alla håll och kanter för att kunna se och samla ihop mina delar, rehabilitering kan man nog säga. Nu ska jag bygga en trygg grund och utveckla min andlighet, så jag kommer säkert att vilja ha vägledning av dig längre fram. Årsförutsägelsen fångade mitt intresse. Tack för ditt fina jobb, det var nog ingen slump att jag valde just dig.”

Jenny, vårdbiträde och blivande student

“Lady Cashas numerologikartläggning och hennes sätt att förmedla det på gjorde mig trygg i att ta nya steg i min relation. Jag har levt med en stor rädsla för att inte kunna bli en bra mamma och hittade många anledningar till att inte vara ihop med min partner. Efter numerologin vågade jag alltså ta ett litet steg närmare honom. I dag lever vi i en öppen, nära och fortfarande spännande utmanande relation….och vi väntar barn. För mig handlade numerologin om en förklaring till varför jag handlade på vissa sätt och om att känna en djup tillit till livet. Jag hittade även ett kompletterande namn som jag upplever fyller ut och balanserar mitt eget. Tack!”

Tanja, dansare

“Jag har gjort en numerologisk genomgång av mina siffror vid två tillfällen med 8-10 års mellanrum. Det gav mig väldigt mycket båda gångerna men särskilt gång två då jag också kunde se hur siffrorna inverkat på mitt liv. Lady Casha är rak, tydlig och proffsig i sitt sätt att arbeta. Öppen och lyhörd och tar gärna om för att öka förståelsen. Jag som har gjort både personligt horoskop med tolkning och numerologi tycker att de båda kompletterar varandra och ger en utökad förståelse. Jag kan varmt rekommendera en läsning. Det blir en härlig boost för ditt inre.”

Åsa, Changemaker

“Lady Casha is an exceptionally gifted reader. Her tarot reading for me was spot on and resonated on every level! She is accurate, professional, and tuned in. She provided me with the insight and guidance that I so desperately needed to hear in that moment. Her reading brought tears to my eyes because I knew in my heart it was the truth. She was able to relay information directly from my soul, to help me on my path forward. Lady Casha is very thorough and approaches her work with the utmost of integrity. I know when I come to her, I am reaching out to someone I can trust. Highly recommend!!”

Rachel, tvåbarnmamma

“Konsultationen i numerologi gav verkligen många insikter i vad det är för energier som är verksamma i mitt liv och vilka cykler jag befinner mig i – jag har fått en större klarhet i hur jag ska ta mig an olika livssituationer och vilka områden jag behöver bearbeta och balansera. Den kunskap som jag fått genom numerologin är ett mycket värdefullt redskap och värd varje krona.”

Maya, yogalärare

“Tack för att du gjorde min numerologi. Jag är supernöjd. Det var den bästa och mest lättförståeliga konsultation som jag har upplevt någonsin. Den gav mig en känsla av klarhet och riktning och hjälpte mig i min egen helandeprocess. Tack för din underbara själsrapport!”

Mona, konstnär

“En numerologisession med Lady Casha var en helt igenom positiv och givande upplevelse som både bekräftade vad jag redan anade och gav mig nya insikter om mitt liv och min livsväg. Jag skulle rekommendera henne till vem som helst som vill stärka sig själv och få positiv energi eller känner sig vilsen och förvirrad – och alla däremellan.”

Mats, medicine studerande

“Efter att Lady Casha gjorde min numerologi 2009 fick jag upp ögonen för silversmide – något som hon hade nämnt under konsultationen. Jag hade aldrig tänkt på det innan, men ett år senare hade jag påbörjat en grundläggande utbildning i silversmide – och på den vägen är det: idag studerar jag på Konstfack i Stockholm. Under numerologikonsultationen bekräftade Lady Casha talanger och egenskaper jag har som gjorde att jag kände mig lugn och fick självförtroende att göra någonting som jag annars aldrig ens hade tänkt tanken på att göra.”

Maria, konststuderande

“Jag har nyligen haft en minikonsultation med Lady Casha och jag måste säga att det var högst intressant. Jag har gjort liknande saker förut, men jag kan säga att hon leverar en högst ovanlig kvalité och ett djup när hon går igenom numerologin. Hon tar inte bara upp det grundläggande (som andra gör) utan serverade också specifika detaljer kring mitt beteende och hur de numerologiska vibrationerna påverkar min vardag och mina val (på gott och ont). Jag är också glad att jag fick konsultationen inspelad och skickad till mig. Varje gång som jag har lyssnat har jag återigen uppskattat hur djuplodande hennes förklaringar är och hur villig hon är att ge flera exempel på vad hon ser i siffrorna till dess att jag verkligen förstår vad hon menar. Om du vill ha klarhet i vem du är och din väg i det här livet, låt Lady Casha titta på vad dina siffror säger om dig.”

Rose, journalist & författare