Upplysning

0

Jag rekommenderar varmt en relativt ny film med titeln Enlightenment – en term som kanske inte direkt passar in på ämnet utan mer ska reserveras för verklig upplysning i samma anda som Jesus och Buddha och andra verkligt högt utvecklade själar – men den är definitivt upplysande och inspirerande för den som är redo att ta till sig innehållet – och en väldigt fin uppföljning och komplement till filmen Vad vet vi egentligen som jag skrivit om tidigare.

Båda är utmärkta för alla som vill förstå sambandet mellan hur vi tänker och känner och hur vi skapar vår verklighet, våra möjligheter och utmaningar och den som vill bli en mästare i sitt eget liv.

star

HELA ÅRETS TAROT för 2019 hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även healer och utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke