Ditt namn är din destination

6

Destinationen beskriver de erfarenheter vi ska göra och arbeta med i det här livet, den uppgift vi har och den roll vi ska spela på livets scen – i världen. Den berättar om vår potential, vad vi kan bli och vad vi behöver sträva efter att utveckla.

 

Alla bokstäver korresponderar med ett tal, där A är 1, B är 2, C är 3 och så vidare genom alfabetet till Z (Å, Ä och Ö räknas som A respektive O). Man kan räkna ner alla dubbeltal till enkeltal för enkelhetens skull, enligt följande:

Bokstavernumerologi

Du räknar fram destinationen genom att summera samtliga bokstäver i ditt fullständiga födelsenamn, alltså de namn (för- mellan- och efternamn) som du fick när du föddes. Får du ett dubbel eller trippeltal fortsätter du med att summera också dessa siffror till dess att du har ett enkeltal.

Destination 1

Ettans roll är att vara en ledare och pionjär. Med 1 är du den som sätter igång saker och ting – men förmodligen inte alltid är lika bra på att fullfölja – för det behöver du energin av andra nummer. Du är självständig och ärlig – ibland kanske lite för rättfram till och med, så att du sårar folk. Du gör troligtvis karriär, och alla yrken där det finns möjligheter att avancera och gå långt och som gärna innebär utmaningar och att beträda ny mark är för dig. Man hittar dig sällan i underordnad ställning, i alla fall inte någon längre tid.

Destination 2

Tvåans roll är att vara diplomatisk och en fredsmäklare. Med 2 kan du verka och vara mjuk och följsam, men man ska inte låta skenet bedra – bakom din framtoning kan du vara en klippa, orubblig och fast. Du är med all förmodan en bra lyssnare och har ofta förmågan att se saker och ting ur flera perspektiv. Man finner dig gärna bakom scenen, både bokstavligt och bildligt talat, hellre än i rampljuset – men det är å andra sidan där, i kulisserna, som den verkliga makten ofta finns.

34748968_s

Destination 3

Treans roll är att vara kreativ, skapande och inspirerande. Med 3 har du ett i grunden optimistiskt synsätt och både kan och ska uttrycka det på olika sätt – tillsammans med din livliga och rika fantasi kan du vara en god underhållare, författare, konstnär eller liknande. Det metafysiska och mediala ligger också för dig – din positiva och kärleksfulla läggning kan göra dig riktigt populär.

Destination 4

Fyrans roll är att vara praktisk och få resultat. Med 4 är du ordningsam, logisk och systematisk och inte rädd för hårt arbete – din framgång kommer med tiden om du fortsätter framåt och inte ger upp eller blir lat. Du skulle kunna vara en utmärkt organisatör eller manager. Att bygga i olika former, fastighetsmarknaden och mäkleri, jordbruk och hälsa är också områden som ligger för dig.

Destination 5

Femmans roll är att göra erfarenheter och vara flexibel, att representera framåtskridande och frihet. Med 5 är du en bra säljare – om du tror på varan och all form av kommunikation ligger väl för dig. Du avskyr rutiner och restriktioner och behöver således ett fritt och rörligt yrke. Eftersom du är nyfiken av dig ligger det också bra för all form av undersökande verksamhet.

39239401_s

Destination 6

Sexans roll är att tjäna, assistera och bistå och kämpa för mänskliga värden. Med 6 sätter du familjen i centrum – det kan vara din lilla privata familj eller den stora familjen – samhället. Du arbetar gärna inom områden som strävar efter att åstadkomma förbättringar för människor socialt, politiskt, ekonomiskt eller inom miljön. Du kan också vara en utmärkt healer, terapeut eller återfinnas i ett klassiskt/konventionellt vårdyrke. Mat & skönhet & design är också områden för dig.

35071782_s

Destination 7

Sjuans roll är att söka efter kunskap och att dela med sig av vad den finner. Med 7 är du skarp, tekniskt och analytisk lagd och som klippt och skuren för forskning, vetenskap, filosofi och mystik. Du specialiserar dig gärna, går på djupet istället för bredden och det många gånger inom ovanliga eller udda områden. Du är dessutom perfektionist, du ger dig inte förrän du undersökt och uttömt alla möjligheter och presterar oftast utmärkt i vad du än företar dig.

Destination 8

Åttans roll är att vara en auktoritet och ha en position och ställning i samhället. Med 8 är du ambitiös och driven och siktar mot toppen. All form av entreprenörskap ligger väl för dig och dina talanger och gåvor, verkställande funktioner, ledarskap och rådgivning. Bank-, affärs- och förlagsvärlden, politik, underhållning, sport, det militära och metafysiska är alla områden som passar dig, men oavsett vad du gör måste du alltid hålla balansen, så att det yttre livet och drivet inte tar överhanden helt på bekostnad av etiska principer och andliga värden.

Destination 9

Nians roll är att uttrycka medmänsklighet och skönhet. Med 9 är du bra på att hjälpa andra att växa och utvecklas och många gånger är det du som ser till att saker och ting slutförs. Områden som ligger för dig är bland annat konst, dramatik, musik, filantropi, service och juridik – där det finns människor att nå, komma i kontakt och kommunicera med. Om arbetet innefattar resor är det ett plus, eftersom det ger dig tillfälle att möta andra över alla gränser, kosmopolit och världsmedborgare som du är.

***

Håll i minnet att destinationen bara är en av flera uträkningar i din numerologi.
För mer insikt i de olika talen, se tidigare inlägg.

star

Klicka här för att läsa mer om vad en numerologikonsultation innebär och kan ge, för priser och vad andra har att säga som fått sin numerologi gjord. 

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen. Vill du prata med mig och få vägledning finns jag varje vecka på Tarotguiderna.se – där du också hittar mina arbetstider.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Pingback: Räkna ut ditt hjärtas längtan

 2. Pingback: Ditt slutliga mål – numerologi

 3. Pingback: Lär känna dig själv och hitta din väg i livet

 4. Pingback: Numerologi – vad är det och vad är det bra för?

 5. omandlighetochdetundermedvetna den

  Tack! Det var lärorikt. <3 <3 <3

  • Lady Casha den

   Tack! Härligt 🙂

Lämna en tanke