Helgens orakelbudskap 18-20 december 2020

2

Bloggen är förtjust i mantran och delar här med sig av ytterligare ett – Om Shreem Mahalakshmiyei Namaha – ett mantra som rätt använt kan skapa välstånd.  

Ge det en chans att bevisa vad det går för genom att sjunga med en gång om dagen i trettio dagar. 

Lycka till och trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Tina Sunshine den

  Wow! Jag ramlade in här av en ren slump, har besökt sidan några gånger tidigare men jag har nog aldrig kikat just din blogg.
  Jag har heller aldrig någonsin använt mig av ett mantra, men jag testade när jag lika var här och shit… vilken känsla, helt otroligt ju!! Jag hamnade direkt i sånt meditativt tillstånd där orden bara kom av sig själv och dom 8 minuterna flög förbi. Så mäktigt, jag är helt förbluffad! Kommer definitivt att testa sjunga detta dagligen i 30 dagar.
  Mycket mycket kraftfullt, tack så hemskt mycket! ????
  All kärlek/Sunshine

  • Lady Casha den

   Hej Sunshine! Vad härligt att höra. Lycka till. Kram/LC

Lämna en tanke