Orakelbudskap helgen 12-14 mars 2021

2

Nymånen i helgen lär vara väldigt speciell – en magisk nymåne som lämpar sig mycket väl för att sätta frön, att plantera drömmar och visioner som ska bli verklighet. 

All form av metafysiskt arbete gynnas av energin – spåkonst, tarot, mediala kontakter, meditation och transcendentala tillstånd – och liknande. Även kreativ verksamhet – framförallt sådant som har med bild att göra: måleri, fotografi, film. 

Detta har att göra med att Venus i Fiskarnas tecken där hon trivs extra mycket är i konjunktion med Neptunus och att dessa båda bildar en nära nog konjunktion med solen och månen vid tidpunkten för nymånen. En sextil mellan solen och månen till Pluto som fortfarande befinner sig i Stenbocken bidrar också. 

Under en nymåne initierar man inte bara en cykel fram till nästa fullmåne, energin sträcker sig fram till den fullmåne som infaller i samma tecken som nymånen, ett halvår senare. 

Experimentera med detta om du inte redan är instämd på månens energi. Att jobba med nymåne och fullmåne, att följa dess rytm, kan vara fantastiskt. 

Så sitt en stund på lördag om du har möjlighet, be din själ visa dig eller ge dig en känsla av vad som är viktigt, vad som härnäst ska manifesteras. Skriv sedan ner det någonstans med intentionen att det ska realiseras och i vissheten om att det kommer göra det, på något sätt och i någon form. 

Ha en trevlig helg!star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas Ahlvin den

    Super tack för info!!! 🪶 Trevlig helg!
    Thomas A

    • Lady Casha den

      Tack Thomas! Allt gott till dig också.

Lämna en tanke