Orakelbudskap helgen 5-7 mars 2021

1

Den enda egentliga utmaning vi har är oss själva, våra egna föreställningar, tankar, beteenden och mönster.

Men istället för att ta itu med det är det lätt hänt att vi projicerar vårt inre på vår omvärld och tror att det är där problemet ligger – utanför oss – och så känner vi oss som offer för omständigheterna. 

Gör någonting annat och annorlunda den här helgen. Tänk en helt ny tanke, gör någonting du aldrig har gjort – det behöver inte handla om stora saker, det kan vara något litet bara för att sätta saker och ting i rörelse. 

Bli medveten om vad du gör av bara farten och gammal vana – och hitta på något annat. Ruska om dig själv lite helt enkelt. 

Ifrågasätt din inre monolog, titta på vad du säger till dg själv – och tänk en annan tanke. En svindlande kanske! En djärv!

Allt för att hitta nya vägar in i framtiden – istället för att fortsätta i samma spår som du tröttnat på och kanske till och med lider av. Eller bara inte längre blir glad av. 

Det ska vara spännande eller i alla fall meningsfullt att leva. 

Ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. 🌞 den

    Tack ! Trevlig helg🤗

Lämna en tanke