ÅRETS TAROT 2023

3

Årets tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig under året som kommer. Har du hittat hit gäller läggningen dig i någon aspekt, men kom ihåg att det rör sig om energier som kan modifieras och ta sig olika uttryck beroende på dina personliga energier, din person, omständigheter och andra aspekter. Ta till dig det som resonerar med dig och att lämna resten.

2023 är ett sjunde numerologiskt år i den nio-årscykel som åren kan räknas in i och där varje år har sin speciella energi. Ett sjunde år är en tid då man kan behöva slå av på takten och istället vända sig inåt och hitta kraften och lösningar i sitt inre och i sin kontakt med sin andliga källa. 

Januari

Januari börjar året med en utmaning av något slag. Det kan kännas som om någonting gått förlorat och det kan göra ont i hjärtat, men OBS! – det betyder inte att alla som läser detta kommer att känna det så, men några kommer göra det och behöver höra att vad det än är, så sker det här för att bana vägen för någonting nytt och bättre. Det kan kännas sorgligt i stunden, och sånt är ibland livet, men det handlar om att inte fastna där utan att sätta känslorna i ett större perspektiv.

Att släppa taget är vad som gäller och det kan vara skrämmande – men enda sättet. När du förstår att det är en del i en process som i slutändan leder till någonting som är mycket mer i linje med den du är och håller på att bli, och som du kommer känna dig tillfreds med, så blir det lättare. Ibland kan vi sörja när vi förlorar någonting som inte är bra för oss, som till exempel cigaretterna när vi slutar och röka. 

Vad gäller arbete och karriär kan detta naturligtvis yttra sig i att skiljas från ett jobb eller en position. Det kan också handla om att få avslag och vara tvungen att tänka om och justera för att sedan försöka igen, till exempel en refusering på ett bokmanus. Men också det är för att det ska bli bra på sikt.  För finanserna gäller att det är tid att göra sig av med det som inte ger utdelning utan som bara tar energi och pengar. 

När det kommer till kärlek och relationer kan du komma att göra slut på någonting som inte längre känns bra och som kanske till och med varit en källa till smärta. Det betyder inte att alla kommer att göra slut här, det ligger nämligen också för behovet av att göra förändringar som kan leda till att relationen till och med blir bättre än innan. Men då måste viljan och ömsesidigheten finnas där. 

Överlag handlar månaden som redan nämnts om att släppa taget, men då inte bara om någonting i det yttre utan också om föreställningar och idéer som inte längre tjänar oss. Det bereder vägen för nya möjligheter som sedan kommer. 

 

Februari

I februari lättar trycket. Det handlar om någon slags vändpunkt då du definitivt lägger någonting av det som har varit svårt och utmanande bakom dig. Det kan vara emotionellt och mentalt, men det kan också vara rent fysiskt, så att du lämnar en plats. Kanske för ett nytt hem, en ny bostad eller arbetsplats. Det kan också handla om att resa, då i första hand över vatten, med flyg eller med båt.

Allting är kanske inte helt utagerat och färdigt med sen förra månaden men saker och ting har vänt och går i en ny och bättre riktning. Även om du fortfarande inte kan se framtiden och vart det nya leder, så är det odiskutabelt så att du rör dig mot någonting bättre. 

Vad gäller arbete och karriär kan du alltså komma att byta arbetsplats eller jobb, vara redo att ta dig an någonting nytt. Det kan även vara ett helt nytt yrke eller att du startar eget. Eller så handlar det bara om att du går in i en lugnare period och lämnar en hektisk och utmanande tid bakom dig. Ekonomin kan också gå mot bättre tider och lättnader även om det kanske inte går som förväntat till att börja med, det kan ligga för förseningar och liknande, men det kommer inte hindra dig varaktigt vad gäller att genomföra dina planer, du kommer få det du ska ha och behöver för att röra dig framåt. Den som har det kämpigt med ekonomin kan behöva hjälp att se över den och lägga upp en budget. 

På området kärlek och relationer kan en resa vara aktuell och återställa harmonin och gnistan i ett förhållande – eller visa på bristerna i relationen. Om du är singel kan månaden handla om att läka från tidigare erfarenheter som är över nu men som du behöver återhämta dig från och släppa taget om för att bli redo för någonting nytt.

Överlag gäller det att vara extra lyhörd för sin inre vägledning, den kommer leda rätt. 

 

Mars

I mars kommer det vara mycket som händer, mycket att göra och du behöver kunna balansera detta så att det inte tippar över åt något håll men under förutsättning att du kan prioritera och hålla balans ser det ut som att du kommer trivas även om det är mycket. 

På området arbete och karriär ligger det för resor. Till en början kan det innebära förseningar och annat som gör det lite krångligt men om du är flexibel och inte stressar upp dig kommer det att reda ut sig och gå bra tillslut. Det kan också handla om att du överväger att lämna en trygg situation för någonting som du hellre vill göra men som inte är lika säkert. Lyssna på din inre vägledning också här såklart, fega inte ur.  Vad gäller finanserna kommer du ha vad du behöver och det kommer flyta på även om det kan innebära att du måste trixa lite ibland. 

Vad gäller kärlek och relationer är tiden eller bristen på tid ett fokus, både för den som är singel och den som är i ett förhållande. Om du har en annan i ditt liv så kan tid tillsammans utan annat som stör återställa harmonin mellan er och fördjupa er samhörighet. Om du inte har en partner men vill ha så kanske du behöver ställa frågan om någon annan verkligen får plats i ditt liv, har du utrymme att släppa in någon ny?

 

Övergripande första kvartalet

Resor ligger det starkt för under detta första kvartal, men det behöver inte vara en fysisk resa utan det kan också handla om en andlig resa som du antingen är inne på eller kommer in på. I vilket fall som helst, så är du den som styr det här, är du kapabel att skapa ditt eget öde genom de tankar du tänker, känslor du underhåller och handlingar du gör. Om du inte riktigt omfamnat det ännu så är det dags nu. 

Vad gäller arbete och karriär under dessa månader, förutom det som redan sagts, ligger det under kvartalet för att inte ge upp öven om det uppstår hinder och annat som stör utvecklingen in i bilden. Fokusera på målet och låt inte detta göra dig nedslagen, det är ingenting som varaktigt kan förhindra din framgång, så tillvida du inte ger upp själv.  Vad gäller finanserna så ligger det för att kunna betala av skulder och kanske till och med spara. För en del är det aktuellt med ny bil och att kunna göra en bra affär i så fall. 

När det gäller kärlek och relationer är romantiken inte i fokus utan det är mer sökandet av den egna vägen, personlig och andlig utveckling som tar mest uppmärksamhet. 

April

Med april kommer du känna att du är på rätt väg eller få känslan du redan har av att vara det förstärkt. Saker och ting kanske inte går lika fort som du egentligen skulle önska, men du ser tecken på att du rör dig i riktning mot framgång med vad du håller på med och har föresatt dig. Du vet vad du är kapabel till och förstår vad du behöver göra för att fortsätta framåt. 

Vad gäller arbete och karriär är partnerskap i fokus. Du kan arbete tillsammans med något eller något för att skapa någonting och få det att hända. Du är på rätt plats, vid rätt tidpunkt och med rätt människor och samarbetet bör fungera bra. Även här ligger det för resor i arbete och/eller för andlig utveckling.  Vad gäller finanserna kan det nu komma in pengar som du väntat på och det ligger också för en möjlig löneökning om du lönearbetar. I vilket fall som helst kan du vänta dig förbättringar. 

På området kärlek och relationer fungerar en gemensam dröm som en sammanhållande faktor och kanske den starkaste grunden i ett förhållande och även om det skulle gunga eller svikta lite för stunden så kommer det att rätta till sig så länge den drömmen finns kvar även om du inte kan se det i stunden. Kasta inte i handduken än. Den som är singel kan känna sig lite kluven och ha ett val att göra mellan två olika personer eller två olika sätt att hantera kärlekslivet på, ska du välja det som tryggt och invant eller någonting som är mindre säkert men potentiellt sett kan leda till större lycka? 

Överlag är det denna månad viktigt att vara medveten om att du är din egen lyckas smed och att vara öppen för alla sorts möjligheter. 

 

Maj

Maj månad kommer med nödvändigheten av att kunna kompromissa och vara balanserad i allt du företar dig. Du kan behöva väga för och emot i någon fråga och kan inte skynda på processen utan behöver ta din tid, vara medveten om alla faktorer som spelar in och handla noga övervägt. Om du till exempel tycker att någon har behandlat dig orättfärdigt, ta en djupare titt på vad som egentligen har utspelat sig innan du bestämmer dig för att det verkligen är så. Kanske har du själv bidragit till situationen utan att vara medveten om det vid tillfället. Om du har varit involverad i en juridisk process så kan den nu närma sig sin upplösning med ett utslag som borde vara till din fördel. 

Vad gäller arbete och karriär gäller att det är viktigt med balansen mellan att jobba och vara ledig och ha ett privatliv. Om du överväger att göra en större och genomgripande förändring med ditt arbetsliv, väg för- och nackdelarna innan du skrider till verket. På det ekonomiska fronten kan det komma in oväntade pengar om läget varit kärvt ett tag och du kan komma till bättre insikt om hur du ska sköta dina finanser framåt för att göra det bästa möjliga av dem. 

På området kärlek och relationer är detta en månad då du skördar det som är sått – det kan antingen handla om att du fördjupar en relation och etablerar den ytterligare, eller att du separerar – beroende på hur förhållandet ser ut. Bygger relationen på ärlighet, integritet och sann kärlek eller finns det negativa beteenden och egoistiska motiv med i bilden? Det kan visa sig. Är du singel och vill ha en relation är detta en tid dåd kan behöva fundera på vad det är för typ av partner du vill ha och hur du vill att en relations ska se ut. 

 

Juni 

Juni ser ut att gå i glädjens och lätthetens tecken. Det kan finnas någonting att fira och vankas fest och det kan handla om bråk eller gräl som äntligen reds ut och gör att ordningen återställs vad gäller relationer och förhållanden. Det ligger för läkning och återföreningar av något slag som gör det möjligt att gå vidare med livet. 

Vad gäller arbete och karriär kan den här energin yttra sig i kul på jobbet. Det kan bli löneförhöjning eller en bonus som utdelas. Du kan bli uppmärksammad för din insats vilket i sin tur bidrar till att din karriär avancerar. Du kan komma att skriva ett fördelaktigt kontrakt. Och/eller så handlar det om att du har möjlighet att jobba hemifrån och kommer att trivas alldeles utmärkt med det.  Vad gäller ekonomin kan det komma in bra pengar men också spenderas, dock inte mer än vad som finns. 

Vad gäller kärlek och relationer handlar det om att spendera tid med andra, familj och vänner – det är ju dessutom midsommar – och det kan vara så att någon kommer tillbaka in i ditt liv. Eller så möter du någon ny i anslutning till en sammankomst med andra. Den som redan är i ett förhållande kan planera att fördjupa bandet och etablera relationen, en förlovning eller giftemål eller att förnya löftena. 

 

Övergripande andra kvartalet

Det andra kvartalet innebär en vändpunkt av något slag och denna vändpunkt är kopplad till lycka och tur men också ödet. Det är en tid då det är läge för att ta en chansning, inte på något dumdristigt sätt, men att våga sig på någonting som är i linje med din själs intentioner, även om du inte vet exakt hur det kommer att lösa sig praktiskt. Ta notis när synkroniciteter uppstår och oväntade saker händer, för det kan vara tecken på riktningen du ska följa. Självklart är du fri att låta bli, men det finns mycket fin vind i seglen här för dem som har modet vilket i sin tur kan leda till mycket fina resultat. 

Vad gäller arbete och karriär kan det handla om en helt ny cykel som tar sin början. Det kan vara så att du bestämmer dig för att lämna det gamla och invanda och låter din inre röst vägleda dig i dina drömmars riktning. Och om du gör det kan du få uppleva någon slags genombrott.  Vad gäller ekonomin så handlar det också om att våga, att inte sitta och hålla på saker bara för att det är tryggt utan sätta eventuella tillgångar i arbete eller låta dem finansiera en förändring. Det kan handla om att utveckla din kreativitet, starta eget eller inleda ett partnerskap. 

För kärlek och relationer gäller även där att inte hålla fast vid någonting som inte längre är bra. Kanske har du hamnat i ett mönster som behöver brytas, oavsett om du är i ett förhållande eller singel. 

Ta dig tid att lyssna inåt och uppåt, och var medveten om hur du använder dina tankar. De skapar ditt liv. 

 

Juli

Juli kommer med goda nyheter och någonting nytt som kan göra sitt inträde. Det kan vara en graviditet du får besked om eller ett barn som föds, ditt eget eller någon annan som finns nära runtomkring dig, men energin kan också referera till att du är extra lekfull eller behöver vara det, att du kan behövs släppa loss lite. 

Också vad gäller arbete och karriär kan det handla om goda nyheter och någonting nytt som kommer till, som till exempel en ny verksamhet. Du kan avancera och/eller får tillräckligt med information som gör att du kan fatta ett beslut i någonting som berör din yrkessituation. Om du tycker att det har känts lite oinspirerat ett tag kan det ta sig nu och göra att du känner att det är värt att fortsätta med det du gör.  Det kan komma nyheter också vad gäller finanserna men om det uppstår en möjlighet att till exempel investera är det viktigt att du gör din research innan du förbinder dig till någonting, undvik att handla impulsivt och kolla det finstilta om du ska skriva på någonting. 

På området kärlek och relationer kan det dyka upp någon ny eller så får du veta någonting som berättar om en person du har tänkt på och ger dig en fin känsla. Den som redan är i en relation men inte ännu bor ihop kan fundera på att flytta samman. Finns det barn med i bilden är det en bra idé att göra dem delaktiga i processen, det gör det lättare för alla. 

 

Augusti

I augusti uppstår det en valsituation som handlar om att välja inriktning eller väg, ett stort beslut som i grund och botten handlar om huruvida du ska vara rationell och logisk eller om du ska lyssna mer på vad hjärtat vill och själen viskar. Detta är inte helt självklart för dig, du kan känna dig osäker, så ta din tid, men skjut inte upp det mer än nödvändigt. Ta reda på det du behöver för att komma till klarhet, bestäm dig och sedan kommer du att röra dig framåt. 

Beslutet kan mycket väl handla om ett jobb eller din karriär. När det väl är fattat kommer saker och ting arta sig för dig och ta fart. Ett partnerskap kan vara med i mixen. Vad gäller finanserna kan förbättringar komma genom detta partnerskap och också på den här fronten kan det behöva fattas ett viktigt beslut. 

På området kärlek och relationer handlar den här energin om att träffa någon, antingen nu eller snart, som du kan ha ett starkt band med. Om du redan är i en relation kan energin uttrycka sig i ett behov av en öppen och ärlig diskussion som för med sig att ni kommer varandra närmare. Romantiken kan komma att blomma.

Ytterligare ett sätt den här energin kan komma till uttryck är att du känner dig hel och tillfreds med dig själv alldeles oavsett om det finns någon annan faktisk person fysiskt i ditt liv eller inte. 

 

September

Under September är det någonting nytt som tar sin början. Ett helt nytt kapitel eller kanske en ny bok – det är en tid att ta ett språng framåt i tillit till att du kommer att sätta ner foten precis där du ska och att det kommer ordna sig när du gör det. En trons språng, kan man säga. Tron kan försätta berg sägs det, och det är sant. Utmaningen är att tro, med varje cell i kroppen.

Så om det är någonting som förhindrar dig från att utnyttja den här energin och ta det här klivet framåt, kan månaden handla om att bli medveten om det och göra det inre jobb som behövs för att undanröja tvivel och trauman och annat som kan ligga i vägen. Nu är det dags, om du inte redan har kommit igång med det redan. Att veta vem du är – en andlig varelse i en tillfällig fysisk kropp – och att vara i medveten kontakt och ett med din andlig kraft blir bara viktigare och viktigare. 

Uttryckt på området arbete och karriär kan du den här månaden hitta ett nytt jobb eller uppdrag och det kan kännas mycket stimulerande och spännande. Finanserna ser ut att vara goda och det ligger för tillökning.

Vad gäller kärlek och relationer kan det handla om flirt och lek med inte lika mycket någonting seriöst eller bindande.  

 

Övergripande tredje kvartalet

Det tredje kvartalet handlar i sin helhet om att ta hand om sig själv och de sina, är en tid för omvårdnad, omsorg och allt som är närande. Det kan vara en rik och välmående tid, fylld med kärlek och kreativitet – alla former av konstnärliga ambitioner och göranden har vind i seglen vilket också kan uttrycka sig i till exempel trädgårdsarbete och matlagning. 

På området arbete och karriär kan rikedomen yttra sig i massor av idéer som föds och kan komma att bli väl mottagna och betydande för vägen framåt. Det kan vara kopplat till barn och djur fast de inte behöver vara det, men undersök möjligheter som relaterar till dessa om du undrar vad du ska göra med din tid och kraft och söker någonting konkret att rikta in dig på.  Vad gäller ekonomin är detta en utmärkt tid att investera eller köpa mark på, om andra faktorer också pekar i den riktningen. Det kan komma in pengar, framförallt för den som redan väntar på det. Släpp eventuell oro för framtiden och försök vara närvarande i det som är. 

Vad gäller kärlek och relationer är detta en energi som stöder både förälskelse och kärlek och betonar vikten av att vårda den.  Det finns överlag ett fokus på det som har med hemmet, familjen, vänner och djur att göra, på att vara tillsammans i positiv anda på ett ömsesidigt givande sätt. 

 

Oktober

I oktober kommer saker och ting vara och gå bättre än du kanske till en början tror och du kan behöva att ta en andra titt på vad det är som sker. Det finns möjligheter runt omkring dig, men risken är att du inte ser dem utan istället låter någonting göra dig missnöjd och så har du fokuserar du på det istället för att se det som är bra.

Det kommer att släppa och förändras men du behöver bli medveten och göra en medveten ansträngning att se glaset halvfullt och när du väl gör det kommer du se vilka valmöjligheter du faktiskt har. Om du sedan agerar på det som är rätt för dig kommer saker och ting utveckla sig alldeles utmärkt och med tanke på hur fin energi november har, så kommer detta med all säkerhet vara en tillfällig svacka i attityden och den inre energin, utlöst av någon liten bagatell eller någonting större – men helt och hållet ett internt problem och inte ett resultat av någonting direkt allvarligt som pågår i ditt liv. 

När det kommer till arbete och karriär kan du till en början uppleva monotoni och att saker går på rutin på ett sätt som gör dig uttråkad. Se upp med att trilla i fällan och börja klaga och gnälla. Istället behöver du analysera läget och göra någonting åt det. Du kan ändra din inställning eller så kan du lära dig någonting nytt men hur du gör och hur du har det är ditt ansvar, så undvik att känna dig som ett offer för omständigheterna och inse hur stor potential du har att göra någonting åt situationen. Vad gäller ekonmin kan du behöva en ny inkomst och det kan vara genom en hobby eller en talang du har som det kan komma in bättre finanser om du öppnar dig för möjligheten. 

Också på området kärlek och relationer kan det till en början handla om missnöje och bristande tillfredsställelse.

 

November

November kommer med en känsla av kraft. Det mål du jobbar mot och försöker åstadkomma är nu inom synhåll och verkar möjligare att förverkliga än någonsin. Det faktum att du skapar ditt eget öde känns tydligt och mycket bra. Om en möjlighet uppenbarar sig här kan det vara en öppning mot någonting som du kan komma att ha mycket glädje av, såtillvida andra faktorer också stödjer detta, så var vaken. Månaden kan också handla om en resa eller så bestämmer du själv att du ska resa till ett varmare land för att hämta in lite energi från solen i höstmörkret som håller på att lägga sig. 

Vad gäller arbete och karriär så kan din kreativitet och produktivitet uppmärksammas och om du blir erbjuden en ny tjänst eller befattning kan det visa sig vara mycket bra. Låt glädjen och känslan av tillfredsställelse med vad du gör leda dig, undvik att fokusera primärt på ekonomiska fördelar.  Vad gäller finanserna kan de komma att förbättras och om du ansöker om ett lån för att köpa någonting av större storlek, som ett hus eller en bil, så är det mycket troligt att du får det beviljat. 

När det kommer till kärlek och relationer ligger det bra till för den som är singel att träffa någon ny och de som redan är i ett etablerat förhållande har stora chanser att få uppleva hur relationen får en skjuts och kan kännas passionerad igen och fördjupas. 

Överhuvudtaget kommer denna månad med ljuset och väcker till mer glädje, kärlek och insikt.

 

December

I december är saker och ting lite oklara, någonting är dolt och försegår på ett djupare plan än det uppenbara. Bästa och kanske enda sättet att förstå vad det är som egentligen händer är att vända sig inåt och uppåt och kan du inte göra det själv, eller tycker att du inte får svar på egen hand, så är det en bra tid att konsultera någon som har den förmågan och kan hjälpa dig att se bakom kulisserna så att säga. Att se bakom det som synes ske kan ibland vara avgörande eftersom vi väljer både vårt förhållningssätt och våra handlingar utifrån vad vi tror och har vi inte rätt information kan det vara svårt att hantera det som händer på ett optimalt sätt.

Vad gäller arbete och karriär kan det vara lite trögt till en början, men det kan utmynna i en positiv överraskning av något slag. Och vad gäller ekonomin så har du inte hela bilden så dra inga förhastade slutsatser om det ser ut som övrigt att önska. Du kan komma att behöva att göra lite research för att komma till klarhet. 

Vad gäller kärlek och relationer så kan framförallt kvinnor visa sig lite avståndstagande och ointresserade av romans under den här månaden. Fokuset är någon annanstans. 

Även om du kanske inte kan se din situation eller din väg framåt klart så gäller det att lyssna efter den inre vägledningen och ta ett steg i taget. Du går i rätt riktning, det kommer visa sig. Saker och ting ligger och gror under ytan, så ha tillit till att det en dag kommer skjuta skott. 

 

Övergripande fjärde kvartalet

Under detta fjärde och sista kvartal kommer någonting ur ditt förflutna göra sig gällande. Du kan minnas din barndom eller så är det någon eller något från förr som kommer tillbaka in i ditt liv. Det kan vara en person men det kan också vara en talang eller en färdighet du har som legat i träda länge som nu aktualiseras. Det kan också vara en förlorad eller förbised möjlighet som presenterar sig igen. Kanske blir en barndomsdröm åter levande för dig och viktig, någonting du vill göra någonting åt. Undvik dock att bli sentimental eller nostalgisk. 

Vad gäller arbete och karriär kan kreativa sysselsättningar må bra av ett “barnsligt” förhållningssätt, i bemärkelsen lekfullt, fritt, öppet och direkt. Alla former av konstnärlig verksamhet kan igen få sig en positiv skjuts och en kollega eller arbetskamrat från förr kan återkomma med en ny möjlighet.  Ekonomin mår bra av allt som har med barn, barndom och det förflutna att göra, som till exempel att handla med antikviteter eller gamla leksaker. 

Vad gäller kärlek och relationer kan en gammal flamma plötsligt dyka upp och kemin kan fortfarande finnas där, eller så kan du få goda nyheter om någon från förr du inte kunnat glömma, som till exempel att någon är singel igen. 

Tar med in i nästa år

En av de energier du börjar 2024 med är att någonting kan komma att avslutas, det kan vara en situation, omständighet eller en relation. Ditt liv är centrerat kring arbete och det spirituella. Det kan finnas ett behov av att sakta ner på farten och att verkligen lyssna på intuitionen, din själs röst som du inte kan höra riktigt om du står på. Du kommer ha energi och känna dig entusiastisk över vad du har och kan åstadkomma.

Du bär också med dig ett frö till mycket lycka och glädje som kan komma att slå ut. Det kan verka som om turen är med dig, men i själva verket är det ett skifte i energin som gör att positiva saker kan ske. Du kan känna det som du lagt någonting som bjudit på en utmaning bakom dig för gott. 

Du kommer känna dig stark och ha tillgång till din kraft och vilja göra dig av med ytterligare tankar och idéer som har hållit dig tillbaka bara för att uppleva dig friare och mer levande än någonsin. 

 

Övergripande hela året

Den övergripande energin för året berättar att det till och från, i mer eller mindre utsträckning, kan komma att vara försett med en utmaning att stå i själens kraft. Som jag läser situationen beror det på att det kommer hända saker i vår gemensamma värld som kommer trigga oss och göra det extra svårt att bevara vår integritet helt och hållet. Vi kommer då och då låta oss skrämmas av hur saker och ting utvecklar sig i världen – för på det kollektiva planet kan detta komma att vara ett mycket utmanande år.

Den som tror att vi har det som hänt bakom oss vad gäller att vår värld kan skakas om, misstar sig. Ingenting kommer någonsin gå tillbaka till det som var innan 2020 och den konjunktion i januari mellan Saturnus och Pluto som jag redan då skrev om. Det var bara upptakten till ett antal år då hela världen kommer att omstruktureras.

Enda sättet att överleva de kommande åren med förståndet i behåll och att frodas är att göra en stadig koppling med källan, oavsett om man ser det som själen och sitt högre jag, universum självt eller Gud. Den yttre världen kommer att och ska gå igenom en transformation och en sådan process är som en förlossning ungefär och det vet alla att den inte är en städad tillställning. 

Och det är aldrig för sent, i vilket ögonblick som helst kan vi sätta oss i kontakt med den andliga kraften i vårt inre, bara vi vet hur, vilket kan förändra allt på ett ögonblick. Under året som kommer, gör till en daglig praktik att vända dig inåt, ta fokus från den yttre verkligheten och rikta den mot den inre och större. Be om hjälp om du behöver, både av din egen källa och av andra som kan hjälpa dig ifall du kämpar med detta. 

Den fysiska världen kan bjuda på utmaningar också på det personliga planet, men då är det viktigt att veta att det känns värre än det verkligen är. Våra rädslor kan som sagt gå igång och så börjar vi tro på dem och skrämmer upp oss själva. 

Men även om det kan skaka i grundvalarna så kommer det att bli bra. Det finns stora möjligheter i detta. Alla vet vid det här laget det man brukar framhålla, att det kinesiska tecknet för kris också betyder möjlighet. Jag vet inte om det är sant, men det skulle kunna vara det eftersom det är så det ser ut.

Vad som än händer här eller ser ut att hända under detta år, så gäller att “den enda utvägen går inåt”. När vi gör den här inre kontakten med vår gudomliga källa, så mår vi inte bara bättre och blir befriade, vi lierar oss också med en kraft som kan förändra, vår egen andliga kraft och kraften i universum som genomsyrar allt. 

Jag önskar alla ett mycket gott 2023. Ta hand om er!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i NUMEROLOGI eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Dunja den

    Tack så ❤️ Gott Nytt År 2023

    • Lady Casha den

      Tack detsamma Dunja!

  2. Jeanette Eriksson den

    Tusen tack, spännande och mkt intressant. Hittat till din egna sida nu med.=)

Lämna en tanke