Info & boka numerologi

En full numerologikonsultation är uppdelad i två delar

Del 1 – Genomgång av de fasta siffrorna bestående av de energier som aldrig förändras och som utgör själens ”makeup” och personlighet – de stora uträkningarna: födelsedagen, livsvägen, destinationen, hjärtats längtan, yttre personlighet, slutliga målet, karaktärsdragen, medvetandeplan, karmasiffor, mm.

Del 2 – Genomgång av de olika kortare och längre tidsperioderna som spänner över livet – de stora cyklerna, den gudomliga triangeln, tornspirorna, de personliga åren, essenserna, och bokstäverna i transit m.m. – med ett mer detaljerat fokus på nuläget och några år framöver.

Konsultationen tar omkring två timmar, ibland mindre och ibland betydligt mer, och är både omfattande och djuplodande.

Sessionen spelas in på band och skickas som länk – en inspelning som du kan ha glädje och nytta av i många år. 

Nedsatt pris på full konsultation gäller tills vidare

Full konsultation 2500:- (ordinarie pris 2800:-)

Enbart första delen: 1600:-
Enbart andra delen: 1400:- (endast om första delen är gjord tidigare)
Minikonsultation 30 minuter 800:- (avdrages från ordinarie pris om full konsultation beställs inom 14 dagar efter)

Konsultera

För att göra en numerologi behövs födelsedatum (år, månad, dag) och fullständigt namn (alla förnamn och efternamn) som gavs vid födelsen.

Varje session spelas in och skickas efteråt som nedladdningsbar mp3-fil tillsammans med uträkningarna.

Det finns också möjligheten att – för egen del eller för att ge bort som present – få en konsultation inspelad utan samtal och skickad till sig som mp3-fil.

Boka

Genom att skicka ett mejl till: ladycasha@ladycasha.com – OBS! lägg till adressen eller kolla skräpposten så att du inte missar svar från mig. 

Berätta vad för slags tjänst du vill ha och lämna uppgifterna: fullständigt födelsenamn + födelsedata (år, månad, dag), så återkommer jag till dig med förslag på en tid.

Efter bokad tjänst, får du uppgifter om betalning som bör ske i förskott senast fem dagar innan konsultationen.

När betalningen är erhållen får du ett 08-nummer att ringa på den avtalade tiden.
För den som önskar finns också alternativet med Skypesamtal.

Övrigt

Många undrar över priset, varför en numerologi kostar som den gör och det enkla svaret är för att merparten av arbetet sker innan själva konsultationen med att förbereda och sammanställa underlaget och sammantaget innebär en numerologi många timmars arbete.

Vänligen observera att avbokad tid efter det att avgiften är erlagd återbetalas med ett avdrag på 50% för nedlagt arbete. Om du behöver boka om tiden är det naturligtvis möjligt utan kostnad.

Vid minikonsultation ingår enbart ljudfil av konsultationen, inte uträkningarna

Kvalifikationer

Jag är certifierad 2001 av Noomi Engström som fått sin utbildning och träning i USA av den amerikanska New Thought-författaren och numerologen Dr Julia Seton Sears och hennes dotter Dr. Juno Jordan vilka båda räknas till den moderna numerologins pionjärer. Jag har varit professionellt verksam sen dess.

Vill du veta mer?

Har du frågor och inte riktigt vet om numerologi är någonting för dig? Ring mig på Tarotguiderna, mina arbetstider kan du hitta här – eller skicka ett mejl till mig på ladycasha@ladycasha.com – OBS! lägg till adressen eller kolla skräpposten så att du inte missar svar från mig. 

Vill du veta mer om mig, läs gärna min blogg eller titta in på min sida på Tarotguiderna.se

Varmt välkommen att höra av dig till mig!