Veckans budskap 30 mars 2017 – kärlek & förlåtelse

0

Hunden är lojal och personifierar bland annat villkorslös kärlek, tillit och tolerans – kvalitéer och andliga principer som veckans budskap uppmanar oss att sätta i centrum och odla i oss själva.

Bästa sättet att visa kärlek är i handling. Visst är det härligt att höra “jag älskar dig” om det är uppriktigt menat, men om det backas upp av handling är det oemotståndligt.

Ibland kan det vara svårt att säga, men lättare att visa – bara för att någon inte säger att de älskar oss behöver det inte betyda att de inte gör det – se på hunden som har inte ord för sin kärlek men är gränslös i kärleken till de sina.

En viktig och ibland avgörande aspekt av kärlek är förlåtelse och frågan är om du är förmögen eller åtminstone villig att förlåta både dig själv och andra?

Om inte och du snarare håller fast vid harm och oförätter så är det hög tid att släppa taget om det nu – den enda som lider av att du inte kan låta gå är du själv.

Om du tycker att det är svårt och inte riktigt förstår varför, läs gärna mina tidigare inlägg om förlåtelse här och här – kanske kan det hjälpa på vägen.

Ha en fin helg!

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Jag spår och vägleder varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

Härnäst finns jag på plats torsdag 30 mars 19-22
samt fredag 31 mars 19-24 & lördag 1 april 19-24

– du hittar alltid mina arbetstider här.

star

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar och om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke