Månadens tarot februari 2020

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

Månaden börjar mycket fint med en försäkran att allt utvecklar sig precis som det ska. Ibland kan det kanske vara svårt att förstå när man tittar på ytan, men i grund och botten kan du lita på att det är så och du kan förlita dig på din intuition, ditt inre seende och vägledning för att navigera terrängen du befinner dig i. 

Någonting som du hoppats på kan komma att dyka upp vid horisonten och vara på väg mot dig och det är en bra idé att visa tillit till framtiden i konkret handling – att genom en gest av något slag uttrycka att du tror på att saker och ting är på väg åt rätt håll – för det är de: planer du har är på väg att bära frukt, antingen nu eller inom en snar framtid och ju mer du är positivt inställd och litar på att det kommer att gå bra, desto lättare kommer det att göra det. 

Detta kan komma till uttryck i yrkeslivet genom att det dyka upp någonting som är precis det du längtat efter och väntat på och vad gäller ekonomin finns det också fina utsikter, bättre än du kunnat föreställa dig, framförallt när du öppnar dig för de möjligheter som finns runt omkring dig. Du kommer ha det du behöver, när du behöver det. 

Vad gäller kärlek kan det dyka upp någon här som är speciell och det finns förutsättningar för att det ska klicka. Den som redan är i en relation kan uppleva hur ni förnyar och fördjupar relationen ni har med varandra. 

Dina inre gåvor kan göra sig gällande med tydlighet, du kan komma att ha en klar och tydlig känsla av att höra din själ och ditt högre jag, och du kan komma att hjälpa andra på något sätt. Det behöver inte betyda i professionellt sammanhang, det kan också vara i ditt privata liv, som du finns till för den som behöver.  

11-20 

I mitten av månaden är det viktigt att vara vaksam och inte skena iväg, framförallt inte i fantasin eller tankarna. Det kan finnas någon faktor eller flera faktorer i någon situation som du till en början inte är medveten om, men som du kommer bli varse så småningom.

Oförutsedda händelser kan också uppstå som du i så fall behöver anpassa dig till mentalt. Energin kan också yttra sig i att du nås av nyheter eller meddelanden som kan komma att kräva din energi samtidigt som de situationer som uppstår kan få en snabb och lyckad lösning – framförallt om du håller dina känslor under kontroll.

Du kan vara föremål för att bli betraktad och hur du hanterar det som sker, och om du gör det väl kan det bidra till att andra kan se på dig med beundran och respekt.

I kärlekslivet kan det finnas meningsskiljaktigheter men de ser inte ut att gå på djupet utan mer ligga på ytan. Ta en liten paus eller skapa lite utrymme tills det lugnar ner sig. Då kommer du att se att det inte var så farligt. 

Jobba också på att fördjupa och befästa din inre, andliga utveckling. Skaffa dig kunskap om det behövs för att du ska komma vidare. Var även uppmärksam på om du underhåller gamla och förlegade tankemönster och gör en ansträngning att bryta dem om så är fallet. Ta också hand om din kropp, ät bra mat och se till att du får tillräckligt med vila.

21-29 

Dessa dagar är det bäst att undvika att spekulera. Eftersom du kan komma att vara mer impulsiv än vanligt är det viktigt att tänka igenom saker och ting innan du agerar.

Gör även en ansträngning att ta det lugnt överhuvudtaget trots att det kan kännas som om det brinner i knutarna – det är med stor sannolikhet mer av en känsla än en faktisk verklighet.

Dagarna kan också handla om att du strävat efter något och vinner eller uppnår det du strävar efter men att den vinsten känns tom och inte ger det du hade hoppats.

Du kan själv ha frestats att använda dig av mindre ädla metoder eller på något sätt vara negativ eller destruktiv, eller så är det någon annan som betett sig på det viset.

Om det senare är fallet kan det vara läge för en konfrontation, men sedan är det bäst att lämna situationen om du kan istället för att fortsätta engagera dig. Det kan kännas för egot och du kan bli tvungen att svälja din stolthet, men vissa saker kan man inte förändra eller göra någonting åt och då är det bäst att bara gå.

Var också vaken för om det är så att du ger andra skulden för någonting som egentligen är ditt ansvar. 

Övergripande energi hela månaden 

Även om det i mitten och slutet av månaden finns energier som kan vålla en viss disharmoni är den övergripande energin för hela månaden, precis som de inledande dagarna, mycket fin med kreativitet, välmående, omsorg och generositet i rikligt mått.  

Låt de idéer du kan ha eller få här, flöda, framförallt vad gäller ditt arbetsliv och din karriär, för de kan vara grunden till en senare utveckling. Undvik att oroa dig för ekonomin, ta hand om varje dag som den kommer så kommer varje dag att ta hand om dig – du kan till och med attrahera välstånd på det viset. 

På kärleksfronten är detta en tid som gynnar förälskelse och kärlek. Ta hand om den, ta hand om dig själv och om varandra så blommar den – oavsett om du är i en relation eller inte. 

Under hela månaden finns även en betoning på hemmet och naturen – på att slappna av och vara dig själv – det är också där du får din andliga näring. 

Ha en fin februari!

star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tusen tack🙏❤

    • Lady Casha den

      Tack!

Lämna en tanke