Månadens tarot april 2020

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

Innan jag går in på månadens energier: om det är någon som undrar vad det är som pågår i världen nu med anledning av Corona och allt vad det för med sig och fortfarande inte har läst min artikel om planeterna Saturnus & Pluto och deras möte i Stenbocken som var exakt i mitten av januari i år, 2020, så rekommenderar jag det (du hittar den här). 

Att förstå det som sker i ett större sammanhang kan ge ett välbehövligt perspektiv. 

1-10 

Det som händer i världen och hur det sipprar in i våra liv till trots, här öppnar månaden med en energi av välmående, glädje och trygghet. Det kan mycket väl ha att göra med att vi är väl förankrade andligt/själsligt och inte låter oss rubbas. Att vi har en bra inre grund att stå på och blåser inte omkull så lätt. 

Vad gäller arbete och karriär kan det nu dyka upp en möjlighet som på sikt kan komma att innebära mer pengar och mer ansvar. Och det är mycket möjligt att det är en dörr till framtiden som slår upp på detta sätt. Även om det skulle innebära en omställning i form av till exempel en flytt, så verkar det kunna vara värt det eftersom det skulle vara en del av en början på en ny och produktiv period i arbetslivet. 

Vad gäller finanserna så innebär förändring förbättring nu – är det tajt på något sätt kan det finnas någonting att justera vilket kan bidra till att ökat inflöde. För en del kan det till exempel handla om att byta bank, men möjligheterna är flera vad gäller hur denna förändring kan se ut. Se över ekonomin med det perspektivet och se vad du skulle kunna ändra på om du känner att detta relaterar till dig.  

I kärlekslivet kan en relation stå inför att tas till nästa nivå och etableras ytterligare. För den som är singel och öppen och redo för en relation och är i färd med att flytta kan det finnas någon på den nya orten som kan komma att vara intressant.  Överlag ligger det för harmoni i alla relationer. 

11-20 

Under månadens mittersta dagar kommer någonting dyka upp som har en koppling bakåt i tiden. Det kan vara en möjlighet som återvänder och presenterar sig på nytt eller en person från det förflutna som dyker upp. Talanger och färdigheter som legat i träda kan komma att tas i anspråk – för att de nu behövs. Det kan också vara någonting som är på tapeten som är relaterat till den egna barndomen och det kan kanske även finns ett stråk av nostalgi i detta. 

Vad gäller arbete och karriär ligger det först och främst mycket bra till för all form av kreativ verksamhet som kan utvecklas på ett sätt som ger både lönsamhet och framgång. Detta gäller även på hobbynivå – och man vet ju aldrig vad det kan leda när man låter kreativiteten flöda. Möjligheten som skulle kunna dyka upp med kopplingar bakåt på något sätt kan mycket väl ha med arbete att göra, så var vaken. Arbete under dessa dagar kan vara relaterat till barn vilket även det skulle kunna ge inkomst. 

Behöver du en snabbt extra pengar så kan det eventuellt finnas någonting du kan sälja som du har i ditt förråd eller på vinden, undanstuvat någonstans. 

I kärlekslivet kan personen som återvänder från det förflutna vara en ex-partner som knackar på dörren och det finns en fin möjlighet att kemin återuppstår. Det kan också vara så att du får höra någonting om någon som ditt hjärta en gång klappat för, som det inte är överspelat med, som gör att du kan se en möjlighet med personen ifråga igen. 

Överlag gäller att se till att ha tid att leka och skapa och drömma. Mitt i allt det här allvaret som pågår runtomkring. 

21-30 

Månaden har en väldigt fin avslutning med en härlig energi. Det kan till och med vara så att någonting du drömt om eller hoppats på kan gå i uppfyllelse eller i alla fall visa tecken på att det är på väg åt det hållet. Någonting som varit utmanande börjar mattas av och du får känslan att den akuta utmaningen kan vara över snart. 

Vad gäller arbete och karriär kan ett projekt som drabbats av förseningar färdigställas med lyckat resultat även om kanske inte på det sätt du hade trott. Justeringar kan ha behövt göras och behöva göras men det är inte av ondo utan bidrar till en bättre utgång än annars. Den som inte har jobb men behöver kan komma att få ett erbjudande utan att direkt ha letat, så var öppen. 

På den ekonomiska fronten är ett stråk av tur invävt i mixen så det kan vara idé att köpa en lott. Men OBSERVERA att det bara gäller om du har pengar att avvara och inte på något sätt är spelberoende eftersom det inte finns några garantier och jag inte vill uppmuntra till något destruktivt beteende. 

Ta vara på glädjen dessa dagar och kom ihåg att den kan finnas också i det lilla, att det inte behöver vara storslaget. 

Övergripande energi för hela månaden 

Intressant nog så är energin för hela månaden mycket positiv, på ett grundad och balanserat sätt. Man skulle ju kunna tro med så mycket panik och skräck som pumpas runt i media nu att månadens tarot skulle se ut på annat sätt, men tack och lov ser det ut som vi är vid gott mod. Alla årens träning i att fördjupa vår andliga muskel och att lära oss lita på den inre verkligheten, ser ut att bära frukt.

Många av oss har också en känsla just nu att det som händer nu på ett större plan är själva anledningen till varför vi är här och nu, på den här planeten, vid den här tidpunkten, och det bidrar säkert till ett inre lugn och tillförsikt. 

Det sagt, så vad gäller arbete, karriär och ekonomi så finns det assistans att få här för den som behöver. Du kan känna att du får en knuff i rätt riktning och få gehör för dina idéer eller någonting annat som du presenterar. Det är som om du rundar ett osynligt hörn, och det finns till och med möjlighet att det som känts och verkat omöjligt faktiskt visar sig vara möjligt.

Detta gäller både arbete och finanser så den som behöver ett lån till exempel kan ha medvind vad gäller att få igenom en sådan ansökan. 

Kärlekslivet utmärks av en känsla av trygghet och ömsesidighet. Den som är singel och tajmingen stämmer för kan träffa någon i sammanhang som har med hälsa och healing att göra. 

Ett annat övergripande tema för månaden är att dela med sig. Det spelar ingen roll om du tycker att du har mycket eller lite, det finns alltid någonting att dela med sig av, och när du gör det kommer det mångdubbelt tillbaka. 

Ta hand om er. Håll i hatten och simma lugnt. star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Underbart, tack🙏❤ Kärlek och god hälsa till dej och de dina❤

    • Lady Casha den

      Tack!

Lämna en tanke