Månadens tarot juli 2020

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

Innan jag går in på månadens energier vill jag även denna månad påminna om detta: om det är någon som vill förstå mer om vad det är som pågår i världen nu med anledning av Corona och allt vad det för med sig och fortfarande inte har läst min artikel om planeterna Saturnus & Pluto och deras möte i Stenbocken som var exakt i mitten av januari i år, 2020, så rekommenderar jag det (du hittar den här).

Denna händelse ligger fortfarande som en klangbotten under allt som sker och att förstå vad det är som händer i ett större sammanhang kan ge ett välbehövligt perspektiv. Du hittar alla artiklar om astrologi och om sommarens förmörkelser i menyn under “resurser”. 

1-10 

Det ser ut som många använt sin tid och sina energier på ett konstruktivt sätt eftersom de första dagarna denna månad handlar om att skörda de första frukterna av ett väl utfört arbete.

Det betyder inte nödvändigtvis lönearbete, utan handlar om ansträngningar i största allmänhet för att åstadkomma någonting. Det är som vi nått en slags milstolpe. Även om utmaningarna i den yttre världen fortsätter att rada upp sig, så är ju a och o hur vi reagerar på och förhåller oss till det som sker. Och det är där vi har vårt viktigaste arbete.

Om man håller i minnet att i grund och botten är allt till sist och syvende är energi och att energi inte känner några gränser, så säger det ju egentligen sig själv att om vi förvandlar vår egen energi, hur vi är i vårt inre, så förvandlar vi i någon mån hela världen. 

Dagarna handlar också om behovet av varandra, av andra. Vi har dragit oss tillbaka, nu handlar det mer om att söka varandras sällskap för att komma vidare, antingen gemensamt eller var och en för sig fast efter tillskottet av inspiration från andra. 

Vad gäller arbete och karriär så ligger det förändringar till det bättre vid horisonten, de kan nu bli synliga. Någonting på detta område håller på att öppnas upp – det kan komma att yttra sig i en tillströmningar av projekt eller klienter eller liknande. Hur det än ter sig så rör det sig åt rätt håll även om denna positiva utveckling inte är helt tydlig än. 

Handlar det om ekonomi så torde saker och ting också gå åt ett förväntat positivt håll. Det kan vara ett lån som blir beviljat, en verksamhet som uppvisar vinst eller liknande och att detta, vad det nu än är, ger möjlighet till ett större inköp av något slag. 

Vad gäller kärlek och relationer kan ett möte uppstå som det verkar oväntat  och det kan mycket väl kan vara ödet som slår till genom att föra två själsfränder samman. Det kan visa sig att överensstämmelsen är stor och det kan mycket väl handla om den som är precis rätt för oss. 

Använd dig, som alltid men framförallt nu, av dina andliga verktyg för att förankra dig i din själs energi. Det är det bästa du kan göra både för dig själv och världen. 

11-20  

Den positiva utvecklingen kan för en del kännas som den inte går fort nog även om det går åt rätt håll. Här gäller det att hantera rastlösheten och praktisera tålamod och acceptera att saker och ting tar den tid de tar. 

Vad gäller arbete och karriär finns det en (fortsatt) betoning på partnerskap och samarbete. Många kan komma att uppleva att de är på rätt plats, vid rätt tidpunkt och med rätt människor och få idéer och inspiration därav. 

Vad gäller ekonomin kan förväntade pengar kan dyka upp.

Vad gäller kärlek och relationer kan det vara lite svajigt men om grunden finns där och den gemensamma drömmen fortfarande lever, så är det mest krusningar på ytan som kommer att ebba ut. 

Inre, andligt arbete är alltid viktigt, men nu mer än någonsin. Så avsätt tid för det. 

21-31 

Månadens sista tredjedel har en praktisk inriktning med ett fokus på att hitta konkreta lösningar på saker och ting och det kan innebära att utarbeta en plan eller en strategi. Förmodligen har vi redan det vi behöver och inte behöver leta längre, det handlar mer om att implementera det som redan står oss till buds. 

Vad gäller arbete och karriär kan energin komma till uttryck genom att vi kan luta oss mot det vi har åstadkommit hittills och till och med kan bli erkända för det vi uträttat. Det ligger också en betoning på arbete hemifrån. 

För finanserna ser det bra ut och för den som har pengar på hög kan det vara en bra tid att införskaffa någonting som legat i tanken en tid, ett större inköp. Men obs! – detta är ingen individuell rådgivning utan de allmänna energierna för månaden, så var lyhörd för om det gäller dig eller inte. 

Vad gäller kärlek och relationer så finns det ingen brådska. Det finns snarare en känsla av att ta det lugnt och vara närvarande i nuet. Att känna sig tillfreds och hel oavsett om det finns en partner i närheten eller inte. Den som är singel kommer inte att jaga efter sällskap utan uppskatta sitt eget.

För de som är i ett förhållande ser det ut som behagliga, lugna dagar. Här ska finnas tillit, förtroende, trygghet för alla. 

Det är en andligt rik period då intuitionen borde fungera väl för de flesta. Bättre än vanligt till och med och den som följer den kan mer än någonsin få uppleva hur saker och ting trillar på plats på ett positivt sätt. 

Övergripande energi för hela månaden

Den övergripande energin för månaden berättar om någonting som varit eller är smärtsamt som det är färdigt med nu. Det kan vara en besvikelse i allmänhet på att någonting inte blev som förhoppningarna ville, det kan vara ett hjärtekross eller annan typ av separation eller förlust. det kan kännas som någonting är förlorat, men det är “bara” en känsla.

I själva verket handlar det om någonting som inte längre är för vårt högsta bästa som behöver avlägsnas från vårt liv. Resultatet av detta kommer bli en djup healing på flera nivåer. 

Vad gäller arbete och karriär kan det handla om att behöva skiljas från ett jobb eller om att få nobben på ett projekt som därmed behöver arbetas om. Kom ihåg att det inte behöver vara dåligt utan att det tvärtom kan ligga en diamant begravd i detta, så dra inga förhastade slutsatser.

Energierna för de tre tio-dagarsperioderna är jättefina och understryker det faktum att det som sker här är av godo även om det på det ytliga planet kan se ut som om någonting går förlorat. 

Vad gäller ekonomin så kan det vara läge att göra sig av med en investering eller annan satsning som inte ger någon avkastning – och att sen gå vidare. 

I kärlek och relation kan det vara en relation som bringat smärta som det nu är dags för att sätta punkt för. Alternativet är att verkligen satsa på att bryta mönstret, så kan förhållandet överleva, men i vilket fall som helst behöver någonting göras för att det som vållat smärtan ska få ett slut. 

Släpp taget om “allt och alla som inte tillhör din själ” – inklusive dina inre tankemönster och tankeformer – och öppna upp för nästa stora del av ditt liv. 

Jag önskar alla en riktigt fin juli månad!

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke