Månadens tarot augusti 2020

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10

Vi har alla blivit prövade. Även om vi kanske inte alla sitter i samma båt eftersom våra privata omständigheter är olika, så befinner vi oss alla på samma hav – och vågorna har gått höga. Men vad energin för de första tio dagarna denna månad visar är att vi har vunnit i inre styrka och fortsätter – eller behöver fortsätta – på det spåret. Den som är sin själs kraft håller sitt liv och sitt öde i sina händer och för den är de hinder eller utmaningar som tornar upp sig inga avgörande svårigheter, bara gupp på vägen. 

På arbets- och karriärfronten yttrar sig den här energin genom att du befinner dig i en stark position och nu är tillfälle att be om det du vill ha och behöver eftersom chanserna är stora att du kan få gehör för vad du ber om och förtjänar. Ha tålamod och var uthållig ifall du inte får omedelbar feedback på det och fortsätt framåt på den inslagna vägen. 

På den ekonomiska fronten ser det ut som om skulder kan återbetalas och den som väntar på tillskott kan få uppleva att väntan är över. För den som har ett överskott och funderar på att göra ett större inköp, som ett hus eller en lägenhet, kan det här vara rätt tidpunkt. Men obs! kom ihåg att det finns andra faktorer för dig individuellt som också spelar roll – det jag beskriver är en generell energi för perioden. 

Vad gäller kärlekslivet kan det uppstå plötslig och stark attraktion som kan leda till en eldig förbindelse. Är du öppen för det så ge dig ut i världen. Den som redan är i en förbindelse kan få uppleva hur det hettar till med intensiva och passionerade stunder. 

Viktigt är som sagt att hitta en bra balans mellan det inre och det yttre. Lyssna på din intuition och kom ihåg att du i grund och botten är en andlig varelse som gör en tillfällig mänsklig erfarenhet, och inte tvärtom. 

11-20 

Mitten av månaden kommer med budskapet om vikten av att följa din inre kallelse och vision för ditt liv, det som gör att du känner dig levande och får ditt hjärta att sjunga, det som tillfredsställer dig på djupet och på det själsliga planet. Det är en bra tid för att göra någonting som stimulerar dig, stillar din nyfikenhet och bejakar din kreativitet. Det är inte omöjligt att du kan känna en viss rädsla om du tar steg åt det hållet och det är nytt för dig, men kom ihåg att om du inte blir lite rädd när du tänker på dina drömmar, så tänker du inte tillräckligt stort. 

Hitta sätt att hantera den rädslan så att den inte stoppar dig och expandera din horisont. 

Vad gäller arbete och karriär kan någonting som du jobbat med länge ha stött på patrull en aning, men det är ingen indikation på att det inte kommer gå bra. Håll fast vid dina mål och rid ut eventuella fördröjningar eller mindre bakslag. Det kommer att gå vägen även om det blir lite försenat. Nya möjligheter kan uppenbara sig och för en del kan den här tiden handla om starten på en ny karriärväg. 

Oväntade pengar kan dyka upp och du kan bli ekonomiskt belönad för någonting som du inte förväntat dig. Den som sökt lån och liknande kan få positivt besked. 

Vad gäller kärlek och relationer finns det kommunikation i form av meddelanden av olika slag.

Den som är singel kan få uppleva hur någon är på väg in, även om det kanske inte manifesterar sig fullt ut än. Men det ser ut som det finns mycket gemensamt med den som är på väg in, en god överensstämmelse och liknande intressen. Den som är i en relation och upplever en svacka gör rätt i att stå kvar och inte överge skeppet eftersom det ser tillfälligt ut. Eventuell kris kan handla om behovet av att bryta gamla mönster och programmeringar framförallt vad gäller hur vi kommunicerar.

Dagarna kan handla om andlig utveckling som result av en utmaning på relationsfronten men också i största allmänhet. Kanske till och med om ett slags uppvaknande. Kom ihåg att nuet är den punkt där din kraft finns. Undvik att grubbla, både på det som har varit och framtiden och se istället till att vara närvarande. 

21-31 

Under månadens sista tredjedel ser det ut att finnas någonting som vilar på våra axlar, ett ansvar eller annat åtagande, som kan kännas lite tungt men som vi måste slutföra och som det kommer kännas bra att ha gjort när det väl är rott i hamn. Det kan kännas som vi inte orkar, men så är det inte: vi kommer ha kraft att genomföra det vi föresatt oss.

En del av detta kan handla om att vi är ovilliga att delegera, så håll det i minnet och överväg att kanske släppa lite på kontrollen för att få lite hjälp. Kom ihåg också att ta den vila du behöver för att stå pall i ett längre perspektiv och att undvika att ta på dig ansvar som inte är ditt. 

Vad gäller arbete och karriär handlar den här energin om att gå ut i världen och dela med sig av man kan och vet. Även om det kan kännas mycket för att det är så mycket annat som ska hanteras. Du har det som krävs och behöver du välja bort något så ska det handla om någonting annat än föra fram dig själv och dina kunskaper och erfarenheter. 

På den ekonomiska fronten är det en bra idé att se över om det finns någonting som drar pengar men inte ger tillbaka i samma utsträckning, framförallt om finanserna är skrala för tillfället. Det kan finnas ett behov av att agera för att komma till rätta med en obalans, men det ser också positivt ut när vi skrider till handling. 

Vad gäller kärlek och relationer kan det vara lite utmanande. För den som upplever detta i ett förhållande kan det bästa sättet framåt vara att ta ett steg tillbaka och/eller en paus för att utvärdera var skon klämmer. Om någonting är som lämnar övrigt att önska, kan du leva med det? Eller är det skäl nog att faktiskt röra sig vidare. 

Den som är singel gör gott i att ta det med ro och om du letat med ljus och lykta efter någon så ta en paus ifrån det och ägna dig åt något annat en stund. 

Överhuvudtaget handlar denna energi om det värdefulla med att ta den tid man behöver till det som är viktigt för en, framförallt om det handlar om det kreativa. 

Övergripande energi för hela månaden

Under hela månaden ser det ut som vi har universum i ryggen och kan få hjälp och assistans där vi behöver. Vi kan också känna det som vi får en knuff i rätt riktning och våra idéer och förslag kan bemötas med gillande. Det är som om vi rundar ett kritiskt hörn och går en ny framtid till mötes där vi inte behöver kämpa i samma utsträckning som förr. 

I arbete och karriär kan någonting som tidigare verkat omöjligt nu visa sig vara fullt möjligt och äntligen ligga inom räckhåll. 

Skulder kan betalas och den som behöver ekonomisk assistans ligger bra till. Det kan dock behövas en tredje part för att det ska realiseras fullt ut, i alla fall i något skede. 

Den som är singel och det är dags för kan möta någon i samband med någonting som är hälsorelaterat på något sätt och för den som redan är i ett förhållande kommer med största sannolikhet för uppleva att ni befinner er i jämvikt och på samma nivå, det finns ömsesidighet i det att båda ger och finns till för den andre. 

Kom ihåg att när vi ger med ett öppet hjärta och utan baktankar får vi mångfalt igen. 

På ett globalt plan finns det stor risk att det vi har upplevt hittills bara varit en försmak av vad resten av det här året kommer bjuda på. Astrologin har aldrig varit så intensiv med sina apsekter som den kommer att vara under hösten, och mot slutet av augusti kan vi börja märka av det.

Fortsätt att sätta din inre balans och själsliga kontakt i första rummet, så att du kan bemöta den rädsla och den vrede som är i omlopp i världen utan att låta dig rubbas. 

Jag önskar alla en riktigt fin augusti!

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Efterlängtad läsning, tack igen! Ja , vi befinner oss alla på samma hav, men jag sitter lugnt i min lilla eka o guppar, känner inte av stormen, jag är trygg i grunden av min själ. Tänk om det gick att överföra sin egen trygghet till alla andra som kämpar, men jag vet, varje människa har sin egen livsväg att följa. Däremot kan jag sända ut kärlek och positivitet så att stormen på havet kanske bedarrar! Augustikärlek till dej och alla där ute! ❣

    • Lady Casha den

      Tack Kristina, fint att höra. Allt gott till dig.

Lämna en tanke