Orakelbudskap helgen 25-27 september 2020

2

Månaden närmar sig sitt slut. I nästa vecka är det en fullmåne i Vädurens tecken och den turbulens som många siat om står nu inte bara för dörren utan håller på att kliva över tröskeln. Vi har några extra intensiva veckor och månader framför oss – inte bara med tanke på 2020 utan kanske också under hela vår livstid. 

Det är viktigare än någonsin att vara förankrad i sig själv.

Att inte låta den skräck och panik, den vrede och det hat, den oförsonlighet och andliga brist som vi ser idag påverka oss och låta oss dras med. Vi kan vara medvetna om att det finns, men vi behöver inte vara en del av det. Vi behöver inte mata oss med nyheter och rapporteringar i media som bara göder vår egen negativitet, smyger sig på som ett gift. Det som verkligen är viktigt att veta får vi reda på ändå.

Vad vi däremot behöver är att hålla vår egen energi på en hög nivå och att hålla i minnet den större bilden. Att se längre och bortom det som sker och synes ske. Att komma ihåg vad och vilka vi är. 

Här är hjälp på traven. Låt musiken skölja genom dig på hög volym och sjung gärna med. 

***

Du är varmt välkommen till mig för vägledning. Jag har flera olika verktyg och all info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn där du kan hitta resurser – bland annat mer musik – samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. 

Ta hand om dig och ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    KÄRLEK heter botemedlet! Kram till er alla där ute och försök att se bortom det timliga som L Casha säger, det kommer en ny och bättre tillvaro så småningom, men först måste vi klara av Jordens “födslovåndor” , det mörka måste rensas bort innan vi kan se ljuset! Kram ❣

    • Lady Casha den

      Sent svar: tack Kristina för din kommentar! Kram.

Lämna en tanke