Månadens tarot oktober 2020

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

De första dagarna den här månaden kan vara tuffare än annars och mer eller mindre kännas som en utmaning för vissa av oss, det är inget att sticka under stol med. Det behöver inte handla om att det sker någonting för oss personligen, det kan också vara att vi blir vittne till någonting som sker i vår omgivning. Människor kan tappa fattningen, förlora tålamodet, brista i sömmarna och få utbrott. Det kan även vara internt, alltså att vi brottas med någonting inom oss, istället för yttre händelser. 

Ilskan ligger i luften. Försök att behålla fattningen och lugnet vad som än händer. Att inte svara med samma mynt om det är någonting som kommer mot dig, eller att hålla tillbaka om det är du själv som fattar eld. 

Vad gäller arbete och karriär vittnar energin om att det kan finnas konkurrens eller rädsla för konkurrens. Försök att inte ge det någon uppmärksamhet eller låta det distrahera dig utan lägg istället fokus och energi på det du själv har för händerna. Gör ditt bästa så kommer dina ansträngningar få den uppmärksamhet och ha den framgång de förtjänar oavsett vad andra gör. 

För den som har det svårt ekonomiskt just nu kan det vara skönt att veta att det är tillfälligt – så undvik panik och fortsätt på den inslagna vägen. Är det någonting som behöver åtgärdas är det så klart rätt att ta itu med det, men låt inte den här tillfälliga svackan ge upphov till några överilade handlingar. 

Vad gäller kärlek kan det uppstå svartsjuka – men med stor sannolikhet utan täckning när allt kommer omkring. Kom ihåg att saker och ting inte behöver vara vad de ser ut att vara. Och ta det lugnt.

Är det jobbet som konkurrerar i ett redan etablerat förhållande kan det lösas genom att göra en medveten ansträngning att hitta tid för varandra. 

Bästa sättet att hantera den här energin generellt – och det kommer knappast som en överraskning – är att dagligen ägna tid och energi åt att se till att vara i god andlig form och balans. Det kan finnas en risk att slarva här, men försök att vara lite disciplinerad eftersom det kan vara motvikten och/eller botemedlet vad gäller den här hetlevrade energin som är i görningen just nu. 

11-20 

En situation kan komma till sitt slut och/eller ett projekt kan slutföras på ett framgångsrikt sätt.

Det kan också finnas en kvinna med i leken som kan ge goda råd eller vägledning antingen vad gäller arbetet eller din andliga utveckling. 

I karriären ligger det generellt för förbättringar och dessutom goda nyheter som kan komma din väg.

Ekonomin kan fortsätta vara lite tajt också här för en del men det är inte för att det inte finns pengar, utan verkar mer handla om en slags blockering som gör att tillgången inte är helt fri än. Men för andra kan det komma in ekonomi här och i så fall är uppmaningen att inte ryckas med och spendera allt på en gång. 

Kärlekslivet kan överraskande få liv med en oväntad överrumplande medryckande passion som är grundad i en andlig koppling till personen som gör det extra starkt. Energin ligger för ömsesidighet och mognad i nära relationer. 

Det kan överlag finnas anledning att göra en medveten ansträngning att ta det lugnt för att inte skena iväg och köra över sig själv. Var uppmärksam på din inre vägledning för att på så sätt kunna göra rätt val. Utgå inte från att du vet utifrån någon slags slentrian eller förutfattad mening utan be din själ och ditt högre jag att visa dig vad du behöver veta och göra och att tala till dig så att du förstår, samtidigt som du sedan är uppmärksam på svaret som kanske inte kommer omedelbart, men som kommer uppenbara sig för dig. 

Det är fortfarande väldigt starka och hetlevrade krafter i görningen, även om det mot slutet av den här mellanperioden kan svalna av något. 

21-31 

Sista tio dagarna av månaden har en lugnare och mer stabil energi än innan. Fokus ligger på det praktiska och materiella livet utan att för den skull förlora känslan för den underliggande andliga verkligheten.

För många handlar dagarna om en vändning till det bättre vad gäller levnadsförhållanden vilket i vissa fall kan ha att göra med bostaden på något sätt – det kan röra sig om att köpa eller sälja.

I arbetslivet ser de flesta som befinner sig i någon slags organisation ut att befinna sig i en stark position helt enkelt för att de gör ett bra arbete. För den som funderar på att starta eget kan tiden vara nu om andra parametrar också talar för. 

Vad gäller ekonomin kan det lossna och komma in pengar, framförallt för dem som haft det lite tufft. Det kan komma som en klumpsumma till att börja med och vara förknippat med det förflutna på något sätt. 

Kärlekslivet handlar om starka band. Den som upplever svårigheter uppmanas att vända sig inåt och stärka bandet med sin egen inre varelse/sin själ – och på så sätt stärka förbindelsen med en partner. 

Den som är singel behöver inte jaga – kärleken kommer hitta dig så länge du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Och det handlar inte om att vara ute på krogen utan att lyssna på din själ och gå ditt hon leder dig. 

Det finns en magi och vacker mystik i livet som gör det rikt för den som kan se med sitt inre öga. Det är en träningssak som springer ur att regelbundet vända sig inåt och hitta sanningen där i stället för i det yttre. Det betyder inte att det yttre är oviktigt – det är inte frågan om antingen eller utan både ock. 

Övergripande energi för hela månaden 

Trots en nästan överhettad inledning av månaden så vilar det en jordbunden energi över hela månaden med ett praktiskt element. 

I relation till arbete och karriär kan det för en del handla om ett erbjudande som dyker upp som involverar en ny affärsverksamhet och/eller en möjlighet att tjäna pengar. Den som är förberedd och har utbildning eller annan träning har försprång. 

Pengar kommer i slutet av månaden för den som väntar. 

I kärlekslivet handlar det om ansvar. Om du är missnöjd i en relation kan det vara så att du stannar för att det är någonting som måste fullföljas eller redas ut. Men det ligger samtidigt också möjlighet för varma och fina förbindelser under hela månaden. 

För många gäller att det vi lär oss under dessa extraordinära tider är sådant som vi kommer kunna lära ut med tiden. Hur man navigerar i det okända och osäkra och håller balansen till exempel. 

Nu framstår det väl som ganska klart för alla att det aldrig blir “som vanligt” igen. Att vi inte kommer gå tillbaka till livet som det var i början av det här ödesmättade året. Jag tror de flesta kan skriva under på känslan av att framtiden är här.

***

Om Mars i Väduren och vad det spelar för roll för det som händer nu finns ett tidigare blogginlägg som du hittar här.

Jag skriver återkommande om astrologi och vad de yttre och långsammare planeterna, de som berör oss som kollektiv och hela generationer, berättar för oss om skeendet på jorden – du hittar dessa artiklar uppe i bloggens meny under rubriken “resurser”. 

Ta hand om dig och ha en härlig oktobermånad!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg. 

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy  hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna den

    Tack! 🙏

    • Lady Casha den

      Tack!

Lämna en tanke