Månadens tarot november 2020

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10

Månaden börjar med en känsla av att saker och ting är överväldigande och det har delvis med omvärlden att göra. Det är svårt att ta in det som händer och förstå vad det är som sker. Energin vittnar om en oförmåga att se klart och känslomässig förvirring. Vi vet helt enkelt inte riktigt hur vi ska bete oss eller vilken väg vi ska gå, vilka beslut vi ska fatta.

Men ta det lugnt. Det är mer en första reaktion och den kommer att lägga sig och när det väl gjort det finns det möjlighet att komma i kontakt med en stark, klar och uppfinningsrik energi. 

För arbete och karriär gäller för den som är kreativt lagd eller har ett kreativt yrke en möjlighet att kanalisera energin i någonting intressant och unikt. Nya idéer som kan leda lite i en annorlunda riktning i förlängningen. 

Den som har andra typer av sysselsättningar, som befinner sig på t.ex. tekniska områden, administration eller affärsvärlden kan behöva vinnlägga sig om att vara praktisk. Att se över de alternativ som finns på ett systematiskt sätt och sedan välja ett av dessa att gå vidare med. 

För alla gäller att om någonting verkar “för bra för att vara sant” – så är det troligen det. Syna vidlyftiga erbjudanden i sömmarna och framskrid med en viss försiktighet innan du vet att någonting är helt vad det utger sig för att vara. 

Detta gäller även ekonomin, var noga med var du placerar din tillit och dina pengar. Gör din research först. 

Vad gäller kärlek och relationer kan den som är singel vara övertygad om att den söker kärleken och säga det till alla, men på ett djupare plan ändå vara ambivalent och hålla den på avstånd. Kanske är det snarare förälskelse som åtrås för dess rus – och det kan i och för sig vara härligt – men också leda till kraschlandning och är inte riktigt samma sak. Dagarna erbjuder en möjlighet att se vad som gäller, att vara ärlig mot sig själv. 

I redan etablerade förhållanden kan det finns oklarheter och missförstånd som behöver redas ut. Det kanske inte sker alldeles omedelbart, energin pekar mer på behovet än att det blir åtgärdat, men att bli medveten är ofta halva jobbet. 

Om du inte hittat en form eller ett sätt att odla din andlighet på, så fortsätt söka. Du behöver inte “köpa hela paketet” utan kan ta till dig det som stämmer för dig från olika håll – och lämna resten. 

11-20 

I mitten på månaden kan någonting som verkat förlorat eller inte varit aktuellt på ett längre tag komma tillbaka in i vårt liv. Det kan handla om en relation, men det kan också vara någonting som vi brukat göra men som vi tappat på vägen, som till exempel vår förmåga att bara vara och leka eller en talang som vi försummat att odla. Möjligheter som vi förbisett kan också ge oss en andra chans att gripa dem. Det kan vara en person som står för inspiration och ny energi som blåser liv i en gammal idé som fortfarande är bra. 

Energin ligger också för nostalgi, att tänka tillbaka och minnas det som var på olika sätt. Det kan ha sin tid och plats, men det gäller att se upp och inte börja romantisera det som är passerat när det är över. 

Detta är också precis som månadens första dagar en tid som gynnar kreativ verksamhet. Att odla sin fantasi och drömma och på något sätt omsätta detta i kreativa uttryck ligger det mycket bra för. Möjligheten som dyker upp kan mycket väl ha att göra med arbete och karriär och är väl värt att ta under beaktande. 

Pengar kan komma in från någonting som är relaterat bakåt till den egna barndomen, eller ha att göra med saker och ting som är relaterat till barn. 

Bli inte förvånad om ett ex dyker upp och vill försöka igen och för en del skulle det kunna vara lyckat men det beror helt på den fullständiga bilden. För andra kan det handla om att få ta del av goda nyheter gällande någon från förr som bådar gott inför framtiden om intresse finns. 

21-30 

Om det är du eller någon i din närhet, men här finns en kvinna som är jordad och står stadigt, är praktiskt förankrad men ändå självklar i sin andliga identitet.

I arbete och karriär finns det en tilltro, med all rätta, till den egna förmågan. Det kan komma erkännande för väl utfört arbete, en stabil grund är lagd och framgången börjar göra sig gällande och det finns en kärlek till själva arbetet, en tillfredsställelse. 

Jordmånen är bra, skott skjuter i höjden och hela trädgården kan komma att börja blomma. Det finns också ett löfte om bra finanserna framöver. 

Vad gäller kärlekslivet ligger energin för att ta det lugnt. Det är inte bråttom och man behöver inte vara ett plåster på varandra. Det finns en förnöjsamhet och tillfredsställelse i att bara vara, också på egen hand. 

Under denna del av månaden kan på det stora hela livets rikedomar göra sig påminda på alla sätt och alla plan. Odla tacksamheten och agera på den. Du har kommit långt i att bli den du är. 

Övergripande energi för hela månaden 

Med det som händer i världen ser denna månad ut som en tid då vi vänder oss mot det vi kan begripa och omfatta och relatera till. November har en energi som sysselsätter sig med det vardagliga, det “lilla” livet – och det är kanske så vi bevarar vårt förstånd, eller i varje fall vår känsla av helhet och mening. 

Det finns en tid för allt. Vi ser ut att sammantaget mogna och bli klokare, kanske inser vi våra begränsningar på ett sätt som låter oss expandera och gå på djupet.

Under november kan vi också antingen bokstavligt eller symboliskt uppleva det som vi passerat en slags test. Här är vi nu: i slutfasen av ett av de märkligaste åren under vår livstid och kanske också på många generationer. Dess make kommer vi aldrig uppleva igen – även om vi kommer få uppleva annat. Nästa år bjuder också på unika konstellationer och energier men på ett helt annat sätt. 

Vad gäller arbete och karriär specifikt kan en del av oss få någon slags erkännande för det vi kan och gör – då troligtvis under månadens sista tredjedel eftersom energin för de dagarna också talar för det. På den ekonomiska fronten kan det komma in pengar genom någonting vi har gjort tidigare. 

Också kärlekslivet kan gå in i en mognare fas, oavsett om vi är singlar eller i förhållande med någon. Vi blir mer förmögna att älska, utan förbehåll, garantier och omöjliga villkor. 

Vad som än händer, kom ihåg att allt är som det ska. Att det alltid blir bra tillslut. Är det inte bra, så är det helt enkelt inte slut. 

Och ha en härlig november!

***

Jag har jobbat professionellt med andlig vägledning och numerologi sen 2001 och har flera olika verktyg – all info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn där du kan hitta resurser, samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. 

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan