Månadens tarot december 2020

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

Under månadens första tiodagarsperiod ser det huvudsakliga fokuset ligga på arbete och det andliga livet. Det kan här också finnas en äldre och klokare kvinna som ser ut att vara en förebild eller en mentor eller liknande som är till hjälp och stöd där så behövs med den inre, andliga utvecklingen.

En situation ser också att gå mot sitt naturliga slut, det kan vara en omständighet eller en relation som är på upphällningen. 

Vad gäller arbete och karriär finns det lovande utsikter. Det ligger för allmänna förbättringar vad gäller någonting som är relaterat till yrkeslivet och för vissa kan detta dyka upp i form av goda nyheter.

Om det uppstått eller uppstår en situation i arbetssammanhang där en chefsperson är inblandad – till exempel om du söker en ny position eller tjänst – ser det ut som du har chefen på sin sida och kan förvänta dig stöttning eller annan uppbackning. Det ser med andra ord överhuvudtaget bra ut på den professionella fronten. 

Vad gäller ekonomin ser det inte ut som det är samma flyt utan snarare som om det finns någon form av stagnation i flödet. Det är heller inte en tid att låta sig ryckas med och spendera vilt och utan eftertanke – energin ligger mer för att hålla en låg profil vad gäller utgifterna. Finns det ett litet ekonomiskt överskott kan det mycket väl komma att läggas på bostaden, på att ordna det trivsammare och att rusta upp. Det behöver dock inte kosta skjortan. 

Om det är dags kan den som är singel komma ett träffa på någon och ryckas med i känslorna. Det kan handla om en passionerad historia som dyker upp utan förvarning. En djup och betydelsefull själslig koppling är grunden till detta. Förvänta dig det oväntade. 

Det kan också röra sig om en långdistanskontakt där avståndet sätter strålkastaren både på det som är bra och dåligt i kontakten. 

Generellt gäller det att ta det lugnt och slå av på takten om den är hög. Du ska hålla länge så njut av den resa som livet är. Du ska inte gå i mål och få allting annat överstökat innan du kommer dit. Lyssna på din inre vägledning och försäkra dig om att de beslut du fattar är rotade i ditt inre. 

11-20 

Den här situationen som såg ut att vara på upphällningen under månadens början ser ut att ligga kvar här men nu är du redo att göra slag i saken och lämna, lägga det som har varit bakom dig, för att gå mot någonting bättre. Det kan vara i praktisk mening, att du faktiskt lämnar någonting rent fysiskt och konkret, men det kan också vara att du bara drar dig undan känslomässigt för att fokusera i ditt inre på någonting som känns mer rätt och meningsfullt för dig. 

Vad gäller arbete och karriär kan du ha kommit så långt du kan komma på den inslagna vägen du redan går på och för att fortsätta utvecklas kan du behöva se dig om efter någonting annat. Låt drivkraften vara att hitta någonting som verkligen överensstämmer med den du verkligen är och låt det inte avgöras av om det är bra betalt eller inte. Även om du ännu inte vet vad du ska göra istället är det läge att i alla fall börja fundera på någonting annat, att börja undersöka vad det kan vara. 

Ekonomin kommer inte hindra dig så till vida du inte låter den. Låt dig inte bindas till en situation som hämmar dig och håller dig tillbaka bara för att du är orolig för ekonomin. Naturligtvis är det någonting du måste känna själv, men det ser ut som du har utrymme att släppa efter lite och lämna din trygghetszon. I den processen, när du börjar ägna dig åt det ditt hjärta klappar för och din själ leder dig till, dyker det up nya inkomstmöjligheter. När vi gör det vi är ämnade att göra har vi alltid allt vi behöver. 

I kärlekslivet handlar det om att stanna och ta det till nästa nivå eller att gå. En relation kan ha nått sitt naturliga slut för att det inte finns någonting mer att ge eller få. Alla relationer är inte ämnade att vara för alltid och att separera eller skiljas åt är inte nödvändigtvis ett misslyckande. Det är ett större nederlag att stanna om förhållandet egentligen är överspelat bara för att det ska vara så eller är praktiskt och bekvämt. Det där måste var och en komma fram till på egen hand, men här handlar det om att vara trogen sitt hjärta och inte en fysisk person och om det resulterar i att man går åt olika håll, så är det välsignat. 

Den som upplever sig som singel kan komma att fokusera på sin andliga utveckling. Framförallt den som har en själslig koppling till någon, oavsett om denna person dykt upp än eller inte, gör bäst i att jobba på att komma i sin själs kraft eftersom det är den energin som attraherar en själspartner va vilket slag det än må vara. 

För alla gäller att dessa dagar har mer av ett inåtvänt fokus. Att förstå att vi är andliga varelser först och främst, i en tillfällig fysisk kropp, och att upprätta en förbindelse med den, är en slags grundbult i livet för att hitta rätt också i det yttre. 

21-31

Ta ett djupt andetag. De sista dagarna av månaden kan erbjuda en utmaning men du kommer ha allt du behöver för att klara av den. Framförallt det inre lugn och den balans som du uppnått gör att du inte behöver dras in varken i drama eller oro om du vinnlägger dig om att hålla dig utanför. Känns det överväldigande så ta det dag för dag eller timme för timme. Det handlar inte om att alla framsteg du gjort och det du åstadkommit nu är förlorat, så undvik att gå in i den känslan om den dyker upp. Det här är snarare en sista prövning innan saker och ting lossnar ordentligt i en positiv bemärkelse. 

I arbete och karriär är det upplagt för att vara lite ledig över jul och nyår eftersom det ser ut som du gjort ett bra jobb och saker och ting nu tuffar på av sin egen kraft bakom kulisserna. Släpp taget och lita på att det kommer landa kanske till och med bättre än du kunnat föreställa dig. Det kan finnas mer att göra men då kommer du uppmärksammas på det och då handlar det mer om att reda ut detaljer än att börja om från början eller göra större förändringar. 

Vad gäller kärlek och relationer kan någon behöva lite tid för sig själv och vilja eller vara i behov av att dra sig lite tillbaka. Var generös med det, både mot dig själv och om det gäller någon annan. Framförallt män har behov av egentid för att  känna sig som män och det kan ibland krocka med det typiskt kvinnliga behovet av att vara nära, nära hela tiden. Att förstå våra olikheter är en självklar nyckel till en bra relation. 

Det kan behövas kompromisser för att få det att fungera, men det behöver inte vara av ondo, det betyder bara att man respekterar att vi har olika behov och att skapa utrymme så att båda känner sig nöjda. 

För den som är singel erbjuder dessa dagar en chans att fokusera på sig själv och se till att känna sig nöjd och bekväm. Ingen annan kan göra dig lycklig, bara lyckligare, så om du väntar på att någon annan ska komma med glädjen i ditt liv har du ett inre arbete att göra. 

Alla gör rätt i att disciplinera sig andligt – se till att du tar den tid du behöver för att använda de verktyg du har för att vara i andlig form. Meditation, bön, affirmationer, mantran, kontemplation i naturen, vad som nu känns rätt för just dig. Se till att få en sådan stund varje dag, helst åtminstone ett par gånger.

Att återföra sig själv till sig själv så att säga, att checka in “inåt & uppåt” är viktigt så att man inte förlorar sig i det som pågår runtomkring. Ett sätt är att sätta klockan på påminnelse en gång i timmen eller varannan timme eller ett antal gpnger över dagen, och när den piper ägna en minut eller två åt att komma tillbaka till sig själv. 

Övergripande energi för hela månaden  

Månaden kommer för många innebära en nystart som kommer kännas riktigt bra framförallt emotionellt.

Vad gäller arbete och karriär kan det mycket väl handla om att starta ett nytt jobb, ett nytt projekt, en ny verksamhet, som ligger nära hjärtat. Eller så handlar det om någon annan typ av förändring som ger mer tillfredsställelse och glädje på den här fronten än innan. Det kan komma i form av en befordran och uppskattning. Den som vantrivs på jobbet kan ha detta framför sig, men det ligger där på vägen.

Den som inte har jobb men söker bör fortsätta söka och inte ge upp, det finns fina möjligheter att hitta det som verkligen passar. Var dock uppmärksam på att du inte låter dig ledas av jakt på prestige, status eller enbart pengar – det är sidoeffekter som kommer sig av att man gör ett meningsfullt och tillfredsställande arbete. 

På den ekonomiska fronten handlar det om att vara uppmärksam på nya möjligheter som kan dyka upp oväntat. Den som är entreprenör kan komma att få en idé som med tiden kan ge ytterligare inkomster. 

På kärleksfronten ligger det för ett möte med någon som det finns stor potential med, där hjärtat verkligen är med. Det finns aldrig några garantier och framtiden är aldrig huggen i sten, men det ser ut att finnas en fin möjlighet här att någonting skulle kunna utveckla sig och i vissa fall dessutom snabbt. 

För de som är i ett etablerat förhållande eller äktenskap kan komma att få uppleva en förnyelse av relationen på något sätt. 

Släpp taget. Släpp taget om dina gamla föreställningar om du saker och ting ska vara och sluta försöka kontrollera händelseutvecklingen. Oavsett hur medveten du är kan den här tiden vara början på ett uppvaknande där du blir allt mer medveten om din andliga natur och att världen inte är vad den synes vara för blotta ögat.

Om nyhetsrapporteringen gör dig arg, ledsen eller frustrerad – stäng av. Vi är alla en liten del i det stora hela och vad vi tänker och känner påverkar helheten. Om du blir förbannad på någonting du ser, bidrar du med samma energi som gör dig upprörd och bara spär på. 

Använd dig av andliga principer som tålamod, tolerans, acceptans och försök att lyfta blicken och se det större perspektivet i det som händer. Istället för att tillföra oro och upprördhet kan du bidra med den harmoni och kärlek du kan hitta i ditt eget inre.

Den 21 december har vi den stora konjunktionen mellan Jupiter och Saturnus i Vattumannens tecken som jag kommer skriva en separat artikel om men här kan jag nämna att när nu dessa planeter lämnar stränga Stenbocken så kommer energierna att kännas lättare generellt sätt. Detta signifierar  en helt ny energi som kommer in jämfört med året som gått och som vi kommer ha med oss länge. 

Önskar alla en härlig december och ett gott slut på 2020! 

***

Jag har jobbat professionellt med andlig vägledning och numerologi sen 2001 och har flera olika verktyg – all info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn där du kan hitta resurser, samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. 

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke