Månadens tarot februari 2021

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10

Bra jobbat vill jag säga – det ser nämligen ut som om månaden trots alla påfrestningar som varit och är börjar med en mycket hög, klar, glädjerik och tillfredsställande energi. Eller är det kanske tack vare? För att växa och utvecklas behövs motstånd och även om det ibland kommer i övermått, kan man överkomma också det, om man ger sig sjutton på det och fortsätter framåt oavsett hur lång vägen än verkar vara att gå.

Det är ingenting man kan säga till en människa i akut nöd, men faktum är att de flesta gåvor värda namnet kommer med ett pris som redan har betalats. En tröst för den som har det svårt ändå just nu kan vara att för den som inte ger sig är ljuset och lönen för mödan i paritet med mörkret och de svårigheter och problem som övervunnits.

De första dagarna denna månad kommer med ett löfte som infrias, antingen redan här eller i framtiden – du kommer få det du behöver och på djupet begär. Här finns lycka, rikedomar på alla plan och fysiskt välmående.

Gäller det arbete och karriär kan det komma till konkret uttryck i att ett projekt som försenats nu närmar sig sitt lyckade slutförande. Kanske inte exakt på det sätt som du förväntat utan med vissa ändringar – vilket inte behöver vara dåligt alls. Ett oväntat möte eller en oväntad kontakt kan bringa en oväntat lyckosam vändning eller utveckling. Den som är arbetssökande kan få ett erbjudande på stående fot utan förvarning. Den som skriver på en bok eller är entreprenör kan också har “turen” med sig – få sitt manus antaget eller en ny tillströmning av klienter, kunder, projekt.

Även ekonomin ser ut att ha ett element av “lycka och tur” med sig. Den som känner sig kallad att spela och har pengar att förlora kan vinna – med andra ord: satsa inte någonting du inte kan avvara, men om du har och det ligger för dig på ett konstruktivt sätt ligger energierna för oväntat vinst. Observera dock att detta inte är en uppmaning till spel för den som tappat kontrollen på området. För entreprenörer och företagare kan det dyka upp möjligheter på oförutsägbara men lyckosamma sätt.

Vad gäller kärlek och relationer kan den som är solo och redo och har sina stjärnor linjerade mycket väl träffa en person med vilken det kan finnas glädje och lycka. För alla ligger det både för sensualitet, tillgivenhet och erotik och den som har en relation kan uppleva att den fördjupas.

Surfa på den här vågen av positiv energi som finns tillgänglig nu. Öppna dig för det goda som bara väntar på att komma in i ditt liv. Hur? Vårt enda jobb är att avlägsna och släppa taget om allt som inte är en del av eller tillhör vår själv, vårt sanna jag, som skymmer sikten och känslan av vilka vi verkligen är. Universum är oändligt rikt och du är ett med allt som är. Använd det som ligger rätt för dig: affirmationer, mantran, visualiseringar, meditation. Behöver du hjälp, be om det. Allt det vi behöver kan vi få, i rikligt mått. Kanske inte så att våra omedelbara ego-behov alltid blir tillfredsställda – men det kan å andra sidan vara en förklädd välsignelse.

Kom ihåg att det alltid blir bra till slut: är det inte bra – så är det inte slut. Skifta ditt fokus om du har svårt att se eller känna detta. Gör det inre arbetet så kommer din yttre värld att förändra sig.

11-20 

Den goda energin fortsätter genom hela månaden och under dessa dagar handlar det om att komma till slutstadiet gällande någonting som du strävat efter som på sitt sätt avslutar ett kapitel eller kanske till och med en hel bok. Detta kommer innebära att du är redo att skörda frukterna – men det betyder inte att det inte finns mer att göra. Varje slut för med sig en ny början och den kommer, är redan i antågande.

Mitten av februari innebär en slags “grand final”, en kulmination som för dig närmare ditt slutliga mål med tydlighet. Det slutliga målet? Att bli de vi är, de vi alltid var ämnade att vara – och att fullfölja vår destination. Njut av den här känslan av att vara på vägen och att ha kommit såhär långt, av det du uppnått fram till nu.

Vad gäller arbete och karriär kan det handla om kontakter med utlandet eller till och med resor utomlands, de nuvarande omständigheterna till trots. Det kan också röra sig om att världsliga angelägenhet påverkar arbetslivet, verksamheten eller yrkesutövandet på ett påtagligt sätt, vilket inte skulle förvåna någon med tanke på vad som sker. Du kan få hjälp vad gäller ett projekt genom att interagera med världen utanför Sverige, ett främmande land eller en grupp eller kultur och det kan ge resultat som överträffar förväntningarna. Den som känner sig tillbakahållen och tycker att det inte lyfter på hemmaplan gör rätt i att undersöka möjligheterna globalt.

Om ekonomin har varit stagnerad så kan du förvänta dig att det börjar lossna i rätt riktning. Investeringar du gjort som på något sätt har en internationell anknytning kan ge utdelning och all energi som plöjs ner i på någonting med internationell koppling bär löfte om positiv utveckling och avkastning – naturligtvis kan det finnas andra faktorer som spelar in också, så kom ihåg att en sådan här prognos kan vara en del i en större väv.

Vad gäller kärlek och relationer finns det utomordentliga utsikter att hitta exakt det du söker i en romantisk relation. Det betyder inte nödvändigtvis att du träffar någon ny om du redan är i en relation – snarare tvärtom: här finns det chans att inse att den relation du redan har innehåller allt du säker, det har bara gått slentrian i den. Att då resa bort tillsammans kan innebära mycket för att hitta tillbaka till varandra bortanför vanans makt. De som har en distansrelation med någon kan allvarligt överväga att förena sig med sin älskade om de får chansen och erbjudandet. Under dessa dagar finns det egentligen ingenting som är rätt eller fel vad gäller relationer – det enda är att lyssna på sin själs vägledning och hjärtat.

Dagarna handlar om att förfina balansen mellan det fysiska och det andliga. Den som gör så kan få uppleva djupa insikter och kanske till och med få en glimt av en djupare mening med sitt liv. Ett ögonblick genomsyrad och ett med insikten om vår sanna identitet, inte som ett intellektuellt vetande utan som en direkt erfarenhet kan vara allt som behövs för att skifta ett helt liv.

Att uppleva vår andliga gudomliga natur och att veta, in i varje cell att vi är ett med den kan utplåna ett helt livs lidande retroaktivt. Ett kosmiskt medvetande, en mystik erfarenhet kan verka högtravande och avlägset men är fullt möjligt för den som är öppen för det och har begäret.

21-28

Månadens slut är också otroligt fin i energin. Många kan, som ett resultat av allt som ställts på ända och villigheten att göra det inre jobbet, stå på tröskeln till ett andligt uppvaknande och en andra chans. Det är verkligen dags för den som ännu inte gjort det att komma till insikt om vad syftet med att vara på jorden handlar om. Vid det här laget har de flesta av oss gjort tillräckligt med erfarenheter för att veta vad som funkar och inte, vad som är konstruktivt och leder in i ljuset och vad som sänker oss. Använd dig av de lärdomar du gjort och ta tag i saken om du sackat efter eller blivit slö.

Släpp taget och omfamna denna chans som du har. Ta det fulla ansvaret för ditt liv, radikalt och utan ursäkter: det går inte att skylla på någonting eller någon – och om du på något sätt skulle känna dig som ett offer för någon eller någonting, ta hjälp eller gör det inre jobbet för att släppa också de föreställningarna. Ja – vi var små och kanske offer för krafter vi inte kunde rå på en gång, men det var då och nu är nu. Ditt liv är ditt ansvar, ingen annans. Lycka, glädje, mening och sinnesro är ett inre arbete – och det är fullt möjligt att åstadkomma detta.

Vad gäller arbete och karriär befinner sig många nu i förarsätet. Det ser ut som det finns nya vägar som öppnats upp som ett resultat av tidigare jobb.

På den ekonomiska fronten finns tillökning, kan vara genom kontrakt som signeras. Om det finns problem på grund av meningsskiljaktigheter kan du förvänta dig en fördelaktig utgång för din del. Om du får en utgift som du inte räknat med och som du tycker är i saftigaste laget – låt det inte störa dig. Utgången av det hela kommer vara positiv hur det än ser ut ögonblicket.

En kärleksrelation kan förnyas och det ligger för att antingen bestämma sig för att satsa – eller bryta upp. Det är antingen eller. Den som är singel har här möjlighet att stöta ihop och komma samman med någon där det finns en klar själslig koppling – en tvillingsjäl eller själspartner.

Antingen fördjupar du din andliga väg eller så byter du spår men på något sätt kommer det att skifta. Det gamla är på väg ut och bort.

Övergripande energi för hela månaden

Under månaden kan du få ta del av nyheter och meddelanden som kan vara mer eller mindre positiva vid ett första påseende. Kom ihåg att det handlar om inställningen. Säker kan man inte vara, för också det som verkar negativt kan leda till någonting gott: ofta handlar det om att vi saknar perspektiv och drar förhastade slutsatser utifrån en begränsad information.

Släpp taget istället för att försöka ännu mer om det inte faller sig naturligt. Det spelar ingen roll hur mycket du hamrar om bollen är rund och hålet är fyrkantigt.

Vad gäller arbete och karriär ser det ut som du kan vara lite på krigsstigen och beredd på fajt. Se upp under hela februari med humöret och temperamentet så du inte säger eller gör någonting som trappar upp en konflikt och som du kan få komma att ångra. Saker och ting har en lösning genom att se alla sidor och lyssna på allas argument. Den som väntar på besked angående ett jobb kan få ett ja – men skriv inte på någonting utan att låta ett proffs se på vad det är du signerar så du vet vad det är du gör.

Vad gäller ekonomin är energin god för att dra till sig inkomster men också här kan det handla om att ta hjälp av ett proffs på nåt sätt eftersom det finns risk att du kan vara lite naiv och godtrogen.

På fronten kärlek och relationer kan det vara nödvändigt att ta ett steg tillbaka. Finns det olika åsikter så är det troligt att det är mest på ytan och kan blåsa över. Ge varandra utrymme.

Fortsätt jobba på din andliga utveckling och integritet. Det är grunden och förutsättningen för allt – inte en hobby eller någonting man gör när man får tid över. Utan basen för hela livet. 

Härlig februari!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke