Månadens tarot mars 2021

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer. Håll i minnet att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos alltid läser energierna i nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

Använd urskiljning för att veta vad som är relaterat till din specifika situation – stäm alltid av med din egna inre vägledning i vad du tar till dig och hur du ska använda informationen.

1-10 

Du har magiska krafter som väntar på att tas i anspråk och dessa dagar kan du få en känsla för det. 

I relation till arbete och karriär ligger det för framgång. Den som letar efter jobb kan mycket väl finna ett, om övriga faktorer pekar i samma riktning, och det kan dessutom hända snabbt. Den som har kreativ eller konstnärlig sysselsättning kan få ett extra påslag av inspiration som ger en skjuts framåt. 

Finanserna kan få sig ett lyft och förbättras på ett påtagligt sätt som en konsekvens av att nya vägar och möjligheter att tjäna pengar på dyker upp, framförallt för den som aktivt försökt att skapa ny verksamhet för en bättre ekonomi. 

Vad gäller kärlek och relationer ligger det för ett möte med någon det finns en själslig koppling av det mer okomplicerade slaget med och med vilken det skulle kunna etablera sig någonting, om inte för livet så för en bra bit in i framtiden. Den som är singel kan träffa denna speciella person under något ovanliga omständigheter. Redan etablerade relationer kan ta sig till nya höjder.  

Har du det svårt på något sätt eller något område, kom ihåg att lösningen alltid är metafysisk först och främst. Visst kan man behöva vara praktisk och ta itu med saker och ting på det fysiska planet, framförallt om det har manifesterat sig på ett akut och överhängande sätt, men om man inte åtgärdar orsaken – som alltid ligger på det andliga/energiplanet – så har man snart samma problem igen.

Det är med tanken och fokus som vi kan skapa en ny verklighet. 

Energin dessa dagar ligger för en ökad medvetenhet och förståelse för dessa typer av samband och sanningar. Du har mycket större kraft än du tror och nu kan du få en känsla för det om du vill det och strävar åt det hållet. 

11-20 

Mitten av månaden innebär en virvelvind av aktiviteter på flera områden. Vårt sociala liv kan ta fart och det kan handla om kortare resor – kanske för att gå på en kurs eller delta i en workshop. 

Det finns stöd och hjälp att få vad gäller arbete och karriär på grund av den ambition och det driv som du visar upp. Kom ihåg att andas och lägga in pauser och tid för vila. Den här aktiviteten kan komma att hålla i sig ett tag. 

På den ekonomiska fronten finns det ett löfte om att en insats vad gäller arbete kommer ge ordentlig utdelning, om inte direkt nu så längre fram så låt inte tvivel eller otålighet kollra bort dig om du i övrigt är övertygad om att du är på rätt väg. 

Den som är singel och är på spaning efter en relation gör bäst i att släppa det just nu och istället låta den komma till dig. Ägna dig under tiden åt det som intresserar och utvecklar dig – slappna av och lita på livet. Samma sak gäller för den som har en relation som kanske inte fungerar på tipptopp – lägg fokuset på någonting annat en stund.

Det kommer att ordna sig. Se upp med otålighet och impulsivitet och låt hjärtat och själen sätta tonen, leda och vägleda dig. 

21-31 

Slutet av månaden är också fylld med aktivitet. Saker och ting kan hända fort och lite överraskande och alla former av kommunikation är i fokus på något sätt. Det kan finnas resor också här, relaterade till arbete, kreativitet och/eller andlig utveckling. Tiden handlar om att utöka sin horisont – att lära sig nya saker och att expandera på olika sätt. 

Vad gäller arbete och karriär är det fördelaktigt att göra någonting för att nå ut, som att skaffa en hemsida, uppdatera den eller på andra sätt föra ut sitt arbete i världen. Responsen ser god ut. 

Ekonomin kan få sig ett oväntat lyft och det kan komma genom ett positivt besked. 

Vad gäller kärlek och relationer ligger det också dessa dagar för att träffa någon, plötsligt och utan förvarning, som det omedelbart stämmer med och gör att allt faller på plats. Den som precis redan har träffat någon kan få uppleva hur relationen stärks och för den som redan är i ett redan etablerat förhållande kan kommunikationen öppna upp så ni blir mer medvetna om varandra. 

Slutet av månaden kan också på något sätt innebära en ögonöppnare som gör oss medvetna om det vi innan inte kunde omfatta – och det är bara positivt. 

Övergripande energi hela månaden 

Övning ger färdighet och den som tränar blir stark och bra på det den gör. Du kan ta dig an vilken utmaning som helst, för du har vuxit och utvecklats och har den inre styrka och medvetenhet som krävs. Lita på det – du har ditt öde i dina händer och det finns ingenting som kan stoppa dig. 

Vad gäller arbete och karriär är du i grund och botten i en stark position och ska inte tveka om att be om det du behöver eller satsa på det som är rätt för dig. 

Vad gäller ekonomin kan skulder betalas och för den som väntar på pengar som ska komma in kan det ske under denna månad. 

Den övergripande energin för kärlek ligger för omedelbar och stark attraktion och passion. Detta gäller både för den som är singel och i etablerade förhållanden där det kan hetta till. 

Satsa denna månad på att hålla balansen, framförallt mellan det inre och det yttre. Eftersom det är så mycket som kan hända är det viktigt att bevara kontakten med det inre och inte bli uppslukad av all yttre aktivitet. 

Ha en härlig mars!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke