Nu är det slut

12

Torsdagen den 27 maj gör jag vad som verkar bli mitt sista pass på Tarotguiderna efter nästan precis sju år. 

Jag lämnar med stor tacksamhet för alla jag fått möta under de här åren och alla förtroenden jag fått. Det har varit en stor ära att vägleda och jag kommer bära alla samtal jag haft med mig i hjärtat för resten av livet. 

Jag vill också tacka Vivi och Anders för deras fantastiska arbete med att skapa Tarotguiderna och för att jag fått vara en del.  

Bloggen kommer ligga kvar eftersom det finns så mycket material på den som förblir aktuellt – det är bara att botanisera! – och lite längre fram när tiden tillåter kommer det ett inlägg lite då och då. 

Ta hand om er!

star

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

 1. Kristina den

  Åh så lessamt! Kommer att sakna din blogg, men får trösta mej med att läsa gamla inlägg. Kram o god fortsättning i livet!

  • Lady Casha den

   Tack än en gång Kristina. Livet har sin gång och allt har sin tid. Tack för dina trevliga meddelanden som du skickat, och feedback på mina inlägg den här tiden. Önskar dig allt gott.

 2. Charlotte den

  All lycka och framgång önskar jag till dig! Och tusen tack för alla inlägg. Har aldrig ringt till dig men har läst allt och lyssnat på dig på Youtube som jag av en slump ( nä jag vet) ramlade över🤗

  • Lady Casha den

   Tack Charlotte. Allt gott till dig också!

 3. L den

  Jag har älskat dina blogginlägg och även de två samtal Jag haft med dig underbara människa. Önskar dig all lycka i fortsättningen och en fin sommar

  • Lady Casha den

   Tack L. Önskar dig detsamma.

 4. 🌞 den

  Tack så ❤️ För allt från din blogg som jag har läst🙏
  Önskar dej allt de bästa i framtiden😊

  • Lady Casha den

   Tack och detsamma till dig. Allt gott.

 5. Sofia F den

  Åh så trist, jag fullkomligt älskar dina “Månadens tarot” – kommer du att ha dessa i ett annat forum kanske? Kommer sakna dig och dessa. Lycka till med det du än företar dig i framtiden <3

  • Lady Casha den

   Tack Sofia för dina fina ord. Jag får se om det blir aktuellt lite längre fram, just nu räcker inte tiden till. Allt gott till dig.

 6. Ninna den

  Även om min första tanke var “trist” så vet jag att allt är precis just så som det ska vara. Tack för att du delat med dig! Jag har lärt mig mycket i det du skrivit (om än under en kort period) och jag har också funnit min tvillingsjäl under den tid jag följt din blogg. (Magiskt och ibland svårt att greppa och förstå!) Idag helar och växer vi tillsammans och jag kikar in på mediala sidor endast sporadiskt. Jag litar helt och fullt på min egen förmåga och vet att jag själv skapar min värld, vilket är underbart. 🙂
  Jag önskar dig allt gott och hoppas din valda väg ger dig allt du önskar!
  Kram//Ninna

  • Lady Casha den

   Tack Ninna för dina ord. Lycka till på din väg!

Lämna en tanke