Månadens tarot februari 2022

6

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta och kan förvänta sig av månadens energier.

Det är en allmän läsning så för att veta vad som är applicerbart för dig är det viktigt att du kollar av, inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning och urskiljning. 

Månadens tarot är ett komplement till och inte en ersättning för årets tarot för 2022 som du finner här.

 

1-10

Februari första tio dagar börjar med att du står på tröskeln till framgång i någon aspekt, på något område av ditt liv och det är tidigare ansträngningar som är på väg att ge utdelning.

Det som sker representerar en viktig milstolpe för dig. Det kan också vara så att du kommit så långt du kan på egen hand och nu behöver energin av andra, av en partner eller en liten grupp som på ena eller andra sättet kan vara behjälplig i dina strävanden.

Var på alerten och håll ögonen öppna för de möjligheter som finns och använd ditt goda omdöme när du utvärderar det som dyker upp. Var öppen för det nya och gör någonting praktiskt av dina talanger.

 

Vad gäller arbete och karriär så öppnas det upp för nya klienter, kunder, beställningar, uppdrag eller vad det nu kan röra sig om. Hjälpsamma kontakter kan också knytas och förbindelser kan upprättas. 

Vad finanserna anbelangar så bör det mesta gå som förväntat. Det kan handla om ett lån som blir godkänt eller en vinst som görs eller någonting liknande som ger klirr i kassan. 

För kärlek och relationer talar energin om möjligheten att oväntat träffa någon som kan kännas som en själsfrände med vilken du delar grundläggande värderingar och perspektiv. Det är en mycket stor sannolikhet att den här personen kan vara den rätta.

 

11-20

Under de tio dagarna i månadens mitt kan du komma att lämna någonting. För att du är färdig med det på ena eller andra sättet och du rör dig, går emot någonting som känns bättre och viktigare för dig. Det kan vara för att du inser att det du nu lägger bakom dig inte längre fyller en funktion eller för att du inser att det aldrig kan blir (igen) vad det skulle kunna vara.

Du kan känna dig en aning besviken eller desillusionerad och det kan vara relaterat till ett otillfredsställande jobb, en relation eller en annan livsomständighet. Det kan också spela in att du bestämmer dig för att bli mer hängiven ditt inre liv, din andliga välfärd och utveckling, och att du vänder någonting ryggen som har stått vägen på den fronten.

Du kan även uppleva det som att du hänger lite i luften, mellan det som varit och det som komma skall och för den skull börja tvivla. Men det ska du inte göra, det ser bra ut vad gäller att förverkliga till hjärtas önskningar, din själs vilja. 

Vad gäller arbete och karriär talar således energin om att du kommit så långt du kan på den inslagna vägen som du är på med vad du gör, och även om du inte vet ännu exakt vad, så är det dags att börja tänka i andra banor och öppna sig för någonting annat.

Det är viktigt att du letar efter det som resonerar med den du verkligen är, och inte väljer utifrån vad det kan ge i reda pengar. Den som följer sin kallelse, den som gör sin själs vilja står aldrig utan medel att förverkliga sitt liv fullt ut. 

Vad gäller finanserna kan det se ut som att du har problem och krav på dig som är svåra att leva upp till, men icke desto mindre så ser det ut som att det finns utrymme att lämna en trygg situation och kliva in i någonting nytt. Det kommer betala sig i längden, det är så du får in ny energi i din ekonomi och hittar det som kan få finanserna att förbättras. 

Vad gäller kärlek och relationer så är handlar det också här om att du kan stå inför en situation där du ser att ett förhållande kommit till sitt naturliga slut, att det inte kan utvecklas längre.

Du behöver fatta beslutet om du ska stanna eller gå. Det kan kännas vemodigt att skiljas från någon som betytt så mycket men om sanningen är att du måste röra dig vidare så blir det bara värre av att stanna kvar. 

 

21-31

Under februaris sista tio dagar handlar det om att ha en bra balans i livet. Att vara måttlig och inte gå till överdrift, vilket kan vara lite av en utmaning. Det kan handla om kompromisser som måste göras, eller ett steg tillbaka för att återkoppla till sig själv. Det är viktigt att inte förlora sig utan se den större bilden, ha ett perspektiv som är konstruktivt och ger inre frid. 

För arbete och karriär handlar den här energin om behovet av att finna ett nytt sätt att göra en gammal syssla och att skapa harmoni på jobbet. Undvik att elda på konflikter eller att på andra sätt hamna i hetluften. Saker och ting, som ett erkännande, en befordran eller en löneförhöjning kan vänta på sig så det gäller att ha tålamod. 

Vad gäller finanserna kan det handla om att behöva förhandla för att få det du vill ha eller förtjänar. Det gäller att inte tappa huvudet utan att jobba på att bevara balansen och lugnet också här, det är bara det som kan ge framgång. 

Vad gäller kärlek och relation är det medkänsla, samarbete, förlåtelse som förstärker bandet mellan dig och din partner. Ni kan behöva ha ett samtal om någonting och det är lika viktigt här att vara nykter och saklig, inte reaktiv eller överdrivet känslosam.

Den som precis har träffat någon behöver ta det lugnt och låta det utvecklas i sin egen takt. Låt personen visa vem den är innan du kastar dig huvudstupa in. Den som ännu inte har någon bör jobba på sig själv istället för att gå omkring och vara ledsen för det. Bli den person du själv skulle vilja vara ihop med så har du kommit många steg närmare att rätt person dyker upp. 

 

Övergripande energi hela månaden

Den övergripande energin för månaden handlar om något slags uppvaknande då du kan få en andra chans att börja leva ett liv som är mer meningsfullt och givande än det du haft innan. Jobba på att släppa taget – det är grundläggande andlig princip som alltid kan vara bra att ha som en del i sin andliga värdig, men ibland är det mer poängterat, som nu. (Vill du ha hjälp med detta och verktyg för hur du kan göra, så finns jag för att stå till tjänst, det är sånt jag jobbar med.)

Om du märker att du har som vana att skylla på andra och känna dig som ett offer, oavsett om du är det eller inte, så har du ett inre arbete att göra och du uppmanas att göra det nu. Mening och glädje med livet är ett inre jobb, och inte alls egentligen beroende på yttre omständigheter. Genom att du befriar dig från sådant som håller dig tillbaka har du möjlighet att hitta det som är din väg. 

Vad gäller arbete och karriär bör du sitta i förarsätet och det du har jobbat för tidigare kan ge frukt på ett väldigt fint sätt.  

Vad gäller finanser kan du förvänta dig en ökning och/eller kontrakt som signeras som ger ökning på sikt. Om du har en större utgift för någonting så ska du inte låta det bekymra dig, det kommer inte ha någon större betydelse i ett längre förlopp. Om det finns någon form av opposition eller konflikt vad gäller pengar är det mycket troligt att utgången utfaller till din fördel. 

Vad kärlek och relationer kan en relation genomgå en förnyelse, och den som haft problem kommer antingen jobba på att få det att fungera eller bestämma sig för att det räcker. Gör det som är rätt för dig, som din själ uppmanar dig till. Den som inte är involverad med någon kan komma att träffa någon som kan vara alldeles rätt, nu eller inom en relativt snar framtid.  

Det var det hela. Jag önskar alla en fin februari. 

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Mia den

  Tack 🙏🥰

  • Lady Casha den

   Tack Mia ❤️

 2. Kristina den

  Tack tack igen för den kompletterande uppdateringen! Känns såå gott att kunna fylla på energilagren med dina klarsynta inlägg! Bra nymåne start!
  Jag följer min inre vägledning, försöker att sprida mitt ljus i mörkret.
  Kram och tack igen, gott att du finns! ❣

  • Lady Casha den

   Tack Kristina, jag uppskattar så dina kommentarer. Fortsätt lysa. Kram/LC

 3. 🌞 den

  Tack så hjärtligt🤗

  • Lady Casha den

   Tack ❤️

Lämna en tanke