Månadens tarot mars 2022

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta och kan förvänta sig av månadens energier.

Det är en allmän läsning så för att veta vad som är applicerbart för dig är det viktigt att du kollar av, inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning och urskiljning.

Månadens tarot är ett komplement till och inte en ersättning för årets tarot för 2022 som du finner här.

 

1-10

De första tio dagarna kan ge något av ett uppvaknande. Det kan komma genom förändringar i ditt liv och orsaka någon form av omställning eftersom det är oväntat. Syftet är att sopa ditt liv eller ett område av ditt liv rent, att bli av med det som inte fungerar längre så att du kan börja ett nytt och bättre liv. Det behöver inte vara drastiskt i materiell fysisk mening, det kan också vara trossystem som faller sönder, rutiner som bryts eller i en inre upplevelse utan en yttre trigger.

Någonting kan plötsligt bli belyst och du kan ha en aha-upplevelse när du plötsligt ser något på ett nytt sätt som förändrar saker helt. Som en konsekvens kommer nya dörrar att öppnas, nya kapitel att påbörjas, nya saker kommer in: allt positivt.

Relaterat till arbete, karriär och ekonomi gäller att om ditt nuvarande jobb eller din karriär inte är helt rätt för dig, om du bara markerar tid och har som syfte att tjäna pengar till ditt uppehälle, kan det vara något som inte går din väg – men det du håller på med är inte vad du vill göra för resten av ditt liv i alla fall och om du är ärlig mot dig själv kommer du att förstå.

Vad som än händer kommer det att föra dig till den väg du egentligen ska vara på. Om du investerat så kommer värdet inte att gå upp eller så får du inte den  finansiering för ett projekt du räknat med och det måste avbrytas eller så kan det vara ett lån som avvisas. Du kommer att tvingas att se till alternativ och på så sätt kommer du att hitta det du verkligen behöver och borde ha strävat efter i första hand: nya finansiella områden öppnar sig, nya ekonomiska möjligheter.

När det kommer till kärlek och relationer kan ett förhållande ha fastnat i hjulspår eller så kan det kännas kvävande och har fått dig att stagnera – och det kan ta slut. Om du är rädd för att lämna något som inte längre är bra för att du inte vill vara ensam så kanske du inte gör det men istället kan det kan vara den andra personen som gör slut eller så tar förhållandet slut på något annat sätt. När allt är sagt och gjort kommer du att hitta dig själv och positiva människor, situationer och relationer kan komma in.

11-20

Den andra tiodagarsperioden och mitten av månaden kommer vänskap och olika typer av partnerskap belysss. Om det inte finns någon i ditt liv kan du behöva komma ut och umgås. Det kommer att vara en bra tid att lösa tvister och tidigare meningsskiljaktigheter på vilket är något du behöver göra innan du kan gå in i någon relation.

När det gäller arbete, karriär och ekonomi kan du förvänta dig smidiga partnerskap som gynnar båda parter. Om du är entreprenör och undrar över ett arbeta med en specifik person är svaret ja, det kommer att gå bra. Om din har funderingar om en arbetsmiljö ser den trevlig ut, du kommer att hitta samarbete och vänlig atmosfär.

Om du söker jobb, har sökt en utbildning eller vill ha löneförhöjning eller befordran är sannolikheten att du får det du vill ha stor. Pengar kommer med största sannolikhet också genom partnerskap och det du tycker om att göra. Du kan få en oväntad lyckoträff som kan hjälpa till att lösa några långsiktiga ekonomiska problem. Andligt och inre arbete är också viktigt och kan bidra till en bättre ekonomi.

När det gäller kärlek och relationer, kan det finnas en själskoppling, känslan av att höra ihop, med en stark sexuell attraktion på mycket djup instinktiv nivå. Det kan handla om en återförening av själar från ett annat liv eller annan dimension.

21-31

De sista tio dagarna i månaden förändras energin dramatiskt och det kan uppstå konflikter som är mer eller mindre öppna, beroende på andra omständigheter. Om du strider kan du vinna, men det kan visa sig vara en tom seger och inte värt ansträngningen, särskilt om du vinner genom bedrägligt beteende och orättvis taktik – oavsett om det är du som använde dem eller någon annan som spelar fult. Det kan vara smärtsamt för båda parter.

Bättre än att ge sig in i ett regelrätt slagsmål kan vara att bara gå sin iväg och att för tillfället undvika konfrontation. Det finns ingen anledning att vara snäll eller säga att du är ledsen, bara lämna.

I arbete, karriär och ekonomi är det lite tufft och du får inte den hjälp eller medkänsla från andra du skulle önska eller förvänta dig. Det kan uppstå svårigheter på jobbet och se i så fall på dig själv och hur du framställer dig själv då det kan vara dina egna handlingar som är en del av problemet, det kan vara du som är din egen värsta fiende genom ditt beteende.

Ekonomin kan vara osäker, saker och ting kommer inte att vara helt lätta, och det finns inga snabba lösningar. Fortsätt med försiktighet. Även om du har pengar och är ekonomiskt solvent känner du dig fortfarande extremt osäker på framtiden och det enda som hjälper är att upprätthålla tydligt tänkande och vara logisk i dina handlingar.

När det kommer till kärlek och relationer kan du eller din partner vara lite burdusa och krävande och dra fördel av situationen. Om det här är du, modifiera ditt beteende innan du förstör för dig själv – du kommer att förlora mycket mer än att vinna på att vara krävande eftersom din partner så småningom kommer att få nog.

Om du är du som blir mobbad så måste du stå upp för dig själv även om det innebär att du går – du kan inte rädda förhållandet om inte båda förstår vad som händer. Om du verkligen utsätts för misshandel måste du avlägsna dig själv så fort som möjligt. I annat fall är en kompromissa enda sättet att hålla ihop förhållandet. Kom ihåg att detta kan vara en tillfällig upplevelse, eftersom energin bara gäller dessa i tio dagar och att den kan vara mer eller mindre subtilt.

Övergripande energi för hela månaden

Mars månad handlar om att vara det bästa vi kan vara, och ett sätt att tillämpa andliga principer som vägvisare i alla våra handlingar, släppa taget, låta vårt högsta bästa ske och lägga våra egon åt sidan. Det är en månad som handlar om avslut, att göra färdigt och klart. Men månaden rymmer också en energi av något nytt med stor potential för framtiden, potentiellt sätt på alla områden sätt.

När det gäller arbete, karriär och ekonomi kan det finnas positiva belöningar för hårt arbete som redan utförts, och tidigare investeringar kan löna sig. Nya affärsmöjligheter och ekonomiska möjligheter kan komma in och du kan fundera på att starta ett nytt företag som kan ge positiva ekonomiska förändringar i ditt liv.

Om du har haft tidigare problem och problem med arbete och karriär kommer de nu läggas bakom dig: du går in i en ny situation där du kommer att hitta lösningar på många problem. Om du har en plan bör tajmingen vara bra även om det är förenat med en risk, det kommer med stor sannolikhet att bli bra, men titta på detta från andra perspektiv också.

I kärlek och relationer kommer ett romantiskt partnerskap att gynna dig både känslomässigt och materiellt, det kommer att vara bra för både ditt hjärta och din plånbok. Om du redan är involverad: förbättring är på ingång. Det finns också möjligheten att starta projekt eller företag tillsammans med någon du står nära och göra något som båda har velat ha länge.

Jag önskar alla en fin mars. 

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Kristina den

  Önskar dej också en fin mars månad lady Casha! Som alltid är det en glädje att få ta del av dina budskap.
  Jag har ju kommit till en ålder i livet där jag kan se tillbaka och verkligen FÖRSTÅ min livsväg, fått svar på mina “varför” och ser nu att allt blivit till mitt högsta bästa tack vare förlåtelse och kärlek.
  Jag lever här på jorden, men min kraft och vägledning får jag från dom andliga världarna.
  Trots all turbulens och oro på jorden just nu, känner jag mej trygg i att veta att allt blir som det skall i slutändan. Detta har varit förutbestämt i eoner. Vi är på väg mot en ny kärleksfull tidsålder och jag är glad att få vara med om starten,
  Kärlek till dej och alla där ute i Universum! ❣

  • Lady Casha den

   Tack Kristina, det är alltid en glädje att höra av dig också. Tack för din feedback och för att du delar media av din visdom. Kärlek tillbaka.

Lämna en tanke