Månadens tarot april 2022

4

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta och kan förvänta sig av månadens energier.

Det är en allmän läsning så för att veta vad som är applicerbart för dig är det viktigt att du kollar av, inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning och urskiljning.

Månadens tarot är ett komplement till och inte en ersättning för årets tarot för 2022 som du finner här.

1-10

Månaden börjar fint med en energi som har potentialen att förse dig med allt du behöver. Det finns stöd och uppbackning att få, antingen i arbetet och/eller ekonomiskt. Du kan få en knuff framåt och i rätt riktning, dina idéer och ansträngningar både vinner gehör och godkännande. Var öppen för magin i livet och vaken för synkroniciteter. Du har rundat ett kritiskt hörn och är på väg mot ett bättre liv. Dela med dig av ditt goda när du kan. 

I arbete, karriär är det omöjliga möjligt. Finanserna kan förbättras och skulder kan betalas av. 

Vad gäller kärlek och relationer så bäddar energin för en bra tid med ömsesidiga känslor och tillit. 

11-20

Den fina energin håller i sig och under månadens mitt finns det energier för ett uppvaknande av något slag. För en del kan det vara av större betydelse, gå djupare och ha mer långväga konsekvenser. Du kan komma till insikt om vem du egentligen är, bortom alla roller och funktioner du har, och vad som är din väg på den här planeten. Du har lärt dig mycket och nu kan du omsätta det du har tillägnat dig i praktiken.

Energin handlar också överlag om att få en andra chans men för att den ska kunna utnyttjas är dt viktigt att släppa taget om det som har varit. Att må bra eller dåligt har ingenting med omständigheterna att göra även om det är lätt att tro det och vi är uppfostrade till att tro det, men harmoni och lycka är konsekvenserna av en inre attityd och perspektiv. Med andra ord: det handlar inte om hur man har det, utan hur man tar det.

För en del kan dessa dagar också upplevas lite grand som ett vägskäl, då det handlar om att fortsätta på den inslagna vägen och fördjupa engagemanget eller växla spår helt och hållet. 

I arbete och karriär är det du som sitter vid ratten i någon bemärkelse, det är du som har kontrollen.  Vad ekonomin anbelangar finns det potential för en tillökning av något slag och om det har funnits en tvist kan den mycket väl utfalla till din fördel. 

Vad gäller kärlek och relationer finns det energi för förnyelse. Om det funnits smärre problem i en relation så ligger det för att antingen göra enansträngning och komma till rätta med det som är, eller att blåsa av och vilket det blir handlar om vad som är rätt i hjärtat. Den som är singel, och för vilken andra aspekter också stöder detta, kan träffa någon som det finns en djup koppling till, på det själsliga planet och med vilken det kan bli långvarigt. 

21-30

De tio sista dagarna av månaden leder vägen djupare in i mysteriet för dem som redan är på det spåret. Det kan kännas lite diffust allting, det går inte att se riktigt klart och det kan väcka djupare liggande rädslor som kommer upp till ytan. Det betyder inte att du tappat bort dig, men bara att du kommit in på en ny etapp. Förnya och fördjupa din medvetna kontakt med din andliga sida, din själ, den stora anden eller Gud eller vad du nu har för föreställning om vad det är som är och ger dig din andliga kraft. En del kan uppleva denna energi mer som en oro och rastlöshet, som någonting som pockar på men man inte vet vad. 

Vad gäller arbete och karriär har du inte tillgång till hela bilden. För den som arbetar i ett kvinnodominerat yrke, på en kvinnodominerad arbetsplats kan det finnas en kvinna som skulle kunna ge dig den information du behöver, framförallt om hon har Kräftans tecken och energi framträdande i sitt horoskop. Vad gäller ekonomin finns det förseningar, men trots det och även om det kan uppstå saker som inte riktigt är i fas så ser det ut som att kursen du håller med dina finanser är god.

På området kärlek och relationer gäller att det är naturligt att en relation går lite upp och ner, det kan inte vara tipptopp precis hela tiden och det är ingen anledning att lägga ner. Allting går i cykler. Saker och ting som kommer upp i relation till andra kan ha med andra liv att göra, inte bara den här inkarnationen. 

Övergripande energi hela månaden

Långsam kommer längst, heter det ju, och den övergripande energin för april har just den energin. Ett lugnt och metodiskt arbetande framåt kommer ge resultat. Energin är också praktisk och nykter som grund och det är bra det med tanke på det djup som andra energier under månaden för med sig. Det innebär att det också finns ett visst fokus på det ekonomiska, på pengar och att skapa stabilitet i finanserna. 

Vad gäller arbete och karriär finns det potential att hitta en riktig guldgruva vad gäller en klient eller  ett projekt för den som spelar sina kort rätt. Framgång och utmärkelse av något slag kan också komma genom kontakt med denna klient eller projektet. Ekonomin ser ut att få sig ett riktigt lyft för den som andra variabler också är gynnsamma för. Det kan också ligga resor i anknytning till finanserna.

Vad gäller kärlek och relationer så ligger det mindre för passion och romantik och mer för någonting stabilt och pålitligt. 

Det var det hela för den här gången.

För den som känner sig bekväm med engelska har jag gjort en video för april som är mer utförlig och med en annan ingångsvinkel. Du hittar den här  

Jag önskar alla en fin april!

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Kristina den

  “Långsam kommer längst” skriver du — det har jag inte hört förut, men det passar väldigt bra in på mitt sätt att se på utveckling !
  Jag begrundar allvarligt allt som kommer i min väg , speciellt dom svåra prövningarna och har på senare tid kunnat förstå varför!
  Jag kan numera säga TACK för allt, jag känner mej fri , även fast jag förstås ibland får kämpa i motvind, men det mojnar snabbare.
  Tack igen Lady Casha, jag känner dej inte fysiskt, men jag känner igen din själ!
  Kram, mycket kärlek och ljus! ❣

  • Lady Casha den

   Kära Kristina, tack för dina ord. Det är alltid lika fint att höra ifrån dig. Tack för att du tar dig tiden att meddela dig med mig. Det värmer att veta att du finns i världen. Kram, all kärlek tillbaka.

 2. Kristina den

  Tack för din fina respons! Jag känner starkt för dom energier som du förmedlar, dom tilltalar mej på djupet av min själ. Jag har “genomskådat” mej själv och börjat komma till klarhet om vem jag är bakom alla roller som jag spelat under livets gång. Jag har min accendent i Kräftan och har varit högkänslig i hela mitt liv utan att förstå det – nu på äldre da’r har dimmorna lättat och det är lycka!
  Jag är också tacksam för att livet självt har lärt mej mina läxor , att jag kunnat växa utan att ta ngn genväg, jag har fått mina bakläxor tills jag insett vad läxan hade för syfte.
  Förlåt om det blev långt igen, men jag vill att du skall veta hur mycket dina texter betyder för mej! Kram! ❣

  • Lady Casha den

   Kära Kristina, det finns ingen anledning att be om ursäkt, det är bara fint att höra ifrån dig och det du berättar och att det betyder nåt för dig det jag gör. Stor kram & all kärlek.

Lämna en tanke